תכנית הגמר

MaiEgan

New member
מילים אחרונות.CaN YoU DiG It?!?!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אגב ראו את ברנדי {למי שמכיר} בקהל!

MEYTALUG

New member
O.M.G. ../images/Emo2.gif O. M .G ../images/Emo45.gif

מדהים מדהים מדהים גמר נפלא פשוט חוייה השירים יפים נכון שהם קצת התרגשו וקצת פיספסו אבלללל וואוו איזה הופעה איזה קהל , לא אהבתי לא את בו ולא את קארי בשיר הראשון קארי לחצה יותר מידי כמו שסיימון אמר נישמעה ממש מוזר אני מקשיבה לה שוב רק ברגע זה ובלי ליראות אותה זה מיתחדד ה מעברים בין טון לטון בלי שליטה , בו התחיל נמוך מידי וזה היה מוזר
אבל השיר השני והשלישי מדהים בהחלט שרו שיר שהם אוהבים והרגשישו נח הכי ריגש אותי וממש הביא אותי לדמעות היה סיימון ,שאמר בסוף לבו זה היה תענוג שהיית איתנו השנה באמריקן אידול
והוא היה מקסים ואון דה ספוט היום
זהו גמר נפלא חוויה בהחלט מרגשת מחכה בקוצר רוח למחר יש לציין שאני אקום באמצע הלילה לראות
חבל שלא יצא לנו לראות ביחד שיהיה לבולם יום נפלא

MaiEgan

New member
אני חושבת שאם -

וונזי היתה בגמר היה הרבה יותר מעניין!

ששוניקו

New member
וואי וואי איזה גמר צמוד

הביצועים הראשונים היו חלשים לשני המתמודדים, אבל הביצוע של קארי היה יותר טוב ככה שסיימון צדק. הביצועים השניים היו השתפרות אבל קיוויתי שבו ישיר את spinning wheel אבל הוא בגד בי, בכל אופן הוא נתן ביצוע מפוצץ, פעם שלישית שאני שומע את קארי שרה את השיר שהיא שרה (איך לעזאזל ברח לי השם!?!??!) והיא נראית כל כך מחוברת אליו, אבל הפעם כנראה שההתרגשות גברה עליה וסיימון צודק שוב 1-1! הביצועים האחרונים היו מטריפים לשניהם, בו היה ממש ממש טוב! אבל קארי הפציצה בטירוף זה היה מדהים ומרגש וכל כך אהבתי כל כך כל כך אהבתי!!!!! היה מ-ד-ה-י-ם. בכל אופן היה נחמד לראות את קונסטנטין, רק רציתי לראות אותו שר
טוב אני אלך להקשיב לדיסק שלו.

Harajuku boY

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo58.gif

שמעתם את מה שסימון אמר לקלי
i think you done enouth to win this compatition

shalehet

New member
חחח... באמת שלא הבנתי

בהתחלה קראת לקארי קלי... הרבה זמן... חשבתי שאולי הוא התכוון שהם לא עשו את המקסימום וכשקלי היתה היא עשתה... עדיין לא ראיתי את התוכנית

Harajuku boY

New member
אני לא ממש רואה

שמעתי את רוב הביצועים אבל יצא לי לראות רק פעמיים אני אוהב בעיקר את קרי,ג'סיקה ואמנדה (וכנראה שאני היחיד שאוהב אותה
)

g a v i

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gifשאלה לי../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

למה הם שרים את אותו השיר? אני זוכרת שבכל גמר זה ככה אבל לא זוכרת למה.

g a v i

New member
טוב - המסקנה שלי...

שניהם מעולים (באמת) ושניהם כ"כ שונים ובסופו של דבר אמריקה תצטרך להחליט בין ה-rocker ל-princess - וזה נורא קשה. אני מהמרת על קארי (לא בגלל שאני מעדיפה אותה) אבל לדעתי היא מדברת אל יותר אנשים והיה נשמע (לפי הצריחות) שמריעים לה יותר... טוב נראה מחר. תודיעו איך הגמר היה לדעתכם (אותי זה איכזב). היי - ראיתי בדיוק את ג'זמין בקהל.

g a v i

New member
ראיתי בקהל את

חברה של סיימון (טרי סימור)? או שסתם נדמה לי?

Juliann

New member
../images/Emo58.gif בינתיים ראיתי 4 הופעות

את השיר inside your heaven ששניהם ביצעו, את השיר long long road של בו ואת angels brought me here של קארי [או יותר נכון של גאי סבסטיאן מאוסטרליאן איידול]. אכזבה אכזבה אכזבה.... הגמר הכי גרוע מכל העונות. אמרו ששניהם היו חולים, קארי עם אלרגיה ובו עם כאב גרון אז זה לפחות יכול להסביר את השירה הממוצעת שלהם. ובכל זאת, שום התלהבות...זה נראה כאילו הם שם לשיר ללכת הביתה. אף אחד מהם לא נראה כמו מישהו שרוצה לנצח... אף אחד לא ריגש במיוחד ואף אחד לא הרשים במיוחד... ציפיתי לכל כך הרבה יותר... ההופעות בטופ 3 היו כבר הרבה יותר טובות. ו2 השירים ה"אורגינלים" שנתנו להם לשיר פשוט נוראים. CHEESE לגמרי. לבו זה לא התאים בכלל וקארי לא נתנה את הכל לדעתי, למרות שאת האנג'לס היא עשתה קצת יותר טוב. בו היה ממוצע בשני השירים הנ"ל. "שיר הניצחון" הוא הגרוע ביותר שנכתב ב4 עונות האחרונות. משעמם ודביק. ראיתי את ההופעות בקובץ מובי קטן ועם סאונד לא באיכות גבוהה אולי אני קצת אשנה את דעתי שאני אראה בטלויזיה, נראה.

shavitlavi

New member
שמועות שמועות

קונסטנטין מתכוון להופיע בתוכנית התוצאות עם אירוסמית! אהמ.... this is going to be big

למעלה