הגמר
הגמר בהחלט איכזב. בעקבות עונה עם הופעות ממש טובות ציפיתי שהגמר יהיה בהתאם. ההופעות היו מאוד חלשות, וממש לא מגוונות. הגמר ממש לא שיקף את העונה. חבל. שני הפיינליסטים, נתחיל עם הפייבוריט שלי:
בו- היה חסר לו אנרגיה ועוצמה היום.
הופעה ראשונה- אני אישית אהבתי, אבל בעקבות השירים האחרים, הוא היה צריך לבחור שיר אחר, שיר יותר רועש ועוצמתי, שיר שיתחיל את התוכנית ב-"וואו". לפי דעתי הוא שר מדהים אבל היה צריך לבחור שיר אחר. (אהבתי שפולה אמרה לו שהוא יכול לשיר את המילון
).
הופעה שנייה- התאכזבתי. לא בגלל שהשיר לא טוב, להפך, אלא בגלל שקשה היה לשחזר את האנרגיות של הפעם הראשונה שהוא שר את השיר. ההופעה הקודמת הייתה עם התלהבות ועם עוצמה וקשה היה לחקות אותה. לפי דעתי הוא היה צריך לבחור בספינינג וויל או ב- I don't want to be. היה חסר לי התלהבות ועוצמה בהופעה הזאת. לפי מה שקראתי בפורומים, היה לו כאב גרון והוא לא הרגיש טוב, אז יכול להיות שזאת הסיבה.
הופעה שלישית- שוב, שיר די משעמם למרות שהוא ביצע אותו בצורה נפלאה. הוא לקח את השיר והפך אותו לשלו. הוא גרם לי להתאהב בשיר.
קארי- משעממת כהרגלה.
הופעה ראשונה- השעמום חגג. עיצבן אותי שסיימון אמר לבו שהשיר שלו היה משעמם ולקארי הוא לא אמר כלום, למרות שהשיר שלה היה לא פחות משעמם משל בו. בכלל סיימון עיצבן אותי היום.
הופעה שנייה- הופעה פחות טובה מההופעה המקורית אבל לא ממש הבנתי על מה סיימון דיבר כשהוא אמר לה שהיא לא שרה את זה טוב. היא שרה מעולה. משעמם, אבל מעולה.
הופעה שלישית- בהופעה הזאת היא לא רק הייתה משעממת אלא גם שרה ממש גרוע ואף אחד לא אמר לה כלום על זה. וגם כן- מה הבכיינות הזאת בסוף? כמו שאמרתי, הגמר ממש ממש איכזב עם הופעות בינוניות מאוד. לצערי, נראה לי שקארי תזכה. בעיקר בגלל העובדה שסיימון בעדה וגם בגלל שיש לה המון מעריצים. גם לבו יש מעריצים אבל הבעיה היא שהוא לא גרם היום לאנשים שלא אוהבים אותו להצביע לו. הוא לא נתן הופעות מרהיבות כהרגלו ולכן נראה לי שהוא יפסיד (ולא בצדק
!!!!) *אבל עדיין מחזיקה אצבעות לבו*