תכנית הגמר

Juliann

New member
לא נכונות לצערי

זה יהיה שיר של אירוסמית walk on by או משהו כזה אבל ישירו אותו קונס, נאדיה וג'סיקה יחד. בלי אירוסמית'.

Juliann

New member
פחחחחחחחח

אבל תשובה מתבקשת
תכלס קונס ונאדיה יסתדרו יחד, הם יקרעו את הבמה אבל מה הקשר לג'סיקה?

14מתן

New member
הממממ.... תלוי איזה שיר

גם אם הוא יהיה שיר "פרוע" יותר אולי היא תסתדר עם זה היא בצעה את Boys Are Back יפה מאוד

Fairywitch

New member
בואו נגיד תודה שלא עשו לנו דואט של

קונס-סקוט
זה היה סיוט גם לחובבי קונס וגם לאלו שלא...

michalushina

New member
../images/Emo18.gif ../images/Emo58.gif והזוכה...

תהיה קארי, ובכלל לא כי בא לי שהיא תזכה אבל לשם נושבת הרוח בעיקר מן השופטים ובחייאת! הרי דעת השופטים מאוווווד משפיעה.

אוווף אני לא מאמינה שאני אראה

את התכנית רק בלילה, מזל שהגמר זה בלייב, מצאתי לי שבוע לעבוד בו מסביב לשעון

Shai B

New member
אחרי צפייה בגמר...

לפי דעתי זהו גמר חלש מאוד יחסית לעונות הקודמות. שניהם לא היו במיטבם, והשירים היו קיטשיים ומשעממים עד בחילה. בו איכזב היום. היה חסר לו את הניצוץ והייחוד שהיו לו לאורך התחרות, והוא היה נראה מאוד לחוץ ומת לסיים עם ההופעות כבר. הוא בחר שירים תמוהים ביותר, שכן היו לו הופעות מוצלחות בהרבה לאורך העונה. אם הוא היה מפציץ כמו בשבועות הקודמים, הוא היה לוקח את הניצחון. קארי היתה כהרגלה לא ממש עיקבית. הופעה ראשונה צולעת, שניה בינונית ושלישית מעולה. בכלל, שיר הניצחון של השנה ממש מזוויע! מילא קיטשי, אבל הוא פשוט לא מתרומם ולא זז לשום מקום. פשוט שיר מעורר בחילה. אין לי מושג מי ינצח, ויש לי הרגשה שזה יהיה צמוד מאוד סטייל קליי / רובן. אני מקווה שקארי תנצח רק על בסיס ווקאלז, למרות שגם היא לא ממש ברמה של איידולים קודמים.

whatever4

New member
הגמר

הגמר בהחלט איכזב. בעקבות עונה עם הופעות ממש טובות ציפיתי שהגמר יהיה בהתאם. ההופעות היו מאוד חלשות, וממש לא מגוונות. הגמר ממש לא שיקף את העונה. חבל. שני הפיינליסטים, נתחיל עם הפייבוריט שלי:
בו- היה חסר לו אנרגיה ועוצמה היום.
הופעה ראשונה- אני אישית אהבתי, אבל בעקבות השירים האחרים, הוא היה צריך לבחור שיר אחר, שיר יותר רועש ועוצמתי, שיר שיתחיל את התוכנית ב-"וואו". לפי דעתי הוא שר מדהים אבל היה צריך לבחור שיר אחר. (אהבתי שפולה אמרה לו שהוא יכול לשיר את המילון
).
הופעה שנייה- התאכזבתי. לא בגלל שהשיר לא טוב, להפך, אלא בגלל שקשה היה לשחזר את האנרגיות של הפעם הראשונה שהוא שר את השיר. ההופעה הקודמת הייתה עם התלהבות ועם עוצמה וקשה היה לחקות אותה. לפי דעתי הוא היה צריך לבחור בספינינג וויל או ב- I don't want to be. היה חסר לי התלהבות ועוצמה בהופעה הזאת. לפי מה שקראתי בפורומים, היה לו כאב גרון והוא לא הרגיש טוב, אז יכול להיות שזאת הסיבה.
הופעה שלישית- שוב, שיר די משעמם למרות שהוא ביצע אותו בצורה נפלאה. הוא לקח את השיר והפך אותו לשלו. הוא גרם לי להתאהב בשיר.
קארי- משעממת כהרגלה.
הופעה ראשונה- השעמום חגג. עיצבן אותי שסיימון אמר לבו שהשיר שלו היה משעמם ולקארי הוא לא אמר כלום, למרות שהשיר שלה היה לא פחות משעמם משל בו. בכלל סיימון עיצבן אותי היום.
הופעה שנייה- הופעה פחות טובה מההופעה המקורית אבל לא ממש הבנתי על מה סיימון דיבר כשהוא אמר לה שהיא לא שרה את זה טוב. היא שרה מעולה. משעמם, אבל מעולה.
הופעה שלישית- בהופעה הזאת היא לא רק הייתה משעממת אלא גם שרה ממש גרוע ואף אחד לא אמר לה כלום על זה. וגם כן- מה הבכיינות הזאת בסוף? כמו שאמרתי, הגמר ממש ממש איכזב עם הופעות בינוניות מאוד. לצערי, נראה לי שקארי תזכה. בעיקר בגלל העובדה שסיימון בעדה וגם בגלל שיש לה המון מעריצים. גם לבו יש מעריצים אבל הבעיה היא שהוא לא גרם היום לאנשים שלא אוהבים אותו להצביע לו. הוא לא נתן הופעות מרהיבות כהרגלו ולכן נראה לי שהוא יפסיד (ולא בצדק
!!!!) *אבל עדיין מחזיקה אצבעות לבו*

ענת309

New member
ההופעה היום

גמרתי לראות עכשיו את התחרות, לא יודעת מה להגיד לכם, אני עדיין בוחרת בבו........... קארי כבר מזמן לא עושה לי את זה, לא סגנון השירה ולא היא בכלל. למרות שכאשר ראיתי אותה במיונים הראשונים אמרתי לאחותי שסביר להניח שהיא תהיה בטופ ולא טעיתי. השיר שהכי אהבתי היום היה השיר השלישי שבו שר היום , היה מדהים........

Sweet Misery

New member
דעתי. ../images/Emo13.gif

קודם כל, למה השירים המקוריים חייבים להיות כל כך קיטשיים? אפילו בשביל קארי זה יותר מדי קיטש. סיבוב ראשון: דווקא חיבבתי את השיר של בו, למרות שהרגשתי שהוא לא נתן בו את כולו. לעומת זאת, אני חושבת שהוא הצליח יותר טוב מקארי בסיבוב הזה, שלדעתי זייפה המון בשיר הנורא הזה. סיבוב שני: הרבה פה מתרעמים שבו לא בחר שיר אחר לבצע, אבל אני חושבת שהוא בחר שיר טוב. ביצוע כמו שרק בו יודע לתת. אמנם הטווח הקולי לא רחב במיוחד אבל הוא עדיין נתן לעצמו להיות הוא באמת, לפחות לסיבוב אחד. קארי שרה יפה, למרות שהתחיל להציק לי הגוון של הקול שלה כשהיא עולה גבוה בטונים. אני אישית השתעממתי מהשיר והייתי שמחה לראות אותה עושה שיר אחר, אבל אנאעארף, מי אני שאשפוט. סיבוב שלישי: ... ובו מפיח חיים בשיר הנורא שקרי שרה בסיבוב הראשון. הוא נראה כל כך מחובר לשיר והוא עשה בו קסמים. אהבתי מאוד מאוד. את השיר של קארי לא אהבתי בכלל מבחינת שיר. מבחינה ווקאלית, אני מקנאה בה על היכולות שלה. שתהיה בריאה. אני מקווה לניצחון של בו, אבל יודעת שזה לא יקרה.

Kryptonite

New member
היה חמוד.../images/Emo168.gif

קרי הייתה טובה יותר, למרות שהיא התרגשה. יותר אהבתי את העיבוד שהם עשו בתוכנית ה90s לIndependence Day, הגירסה היותר רכה התאימה לדיסק אבל בכל מקרה היא נתנה הופעה טובה. (יחסית להתרגשות של הגמר) השיר השלישי - מצויין פשוט אני מסכים שהסינגל של השנה חלש, חבל, מאוד אהבתי את I Belive (אך ורק בביצוע של דיאנה).

למעלה