השאלון השבועי

hadarisan

New member
../images/Emo108.gifהשאלון השבועי../images/Emo108.gif

צהריים טובים לכל חברי הפורום הנחשק ביותר בתפוז! והפעם השאלון השבועי שלנו יהייה בסימן
פנטזיות
....בכל שאלה תתבקשו להשיב מה ייתם עושים לו היה לכם....או לו הייתם...וכן הלאה...תענו ותהנו!... להלן השאלות: 1).
לו היו לי מיליון דולר הייתי: 2)
לו הייתי יכול לעוף הייתי: 3).
לו הייתי יכול לפגוש אדם אחד שאינו בחיים יותר,הייתי נפגש עם: 4).
לו הייתי יכול להיפגש עם אדם אחד שחי,הייתי נפגש עם: 5).
לו הייתי יכול לחיות רגע מסוים מהעבר שלי שוב...הייתי בוחר ברגע בו: 6).
לו היה לי עסק פרטי הוא היה עסק של: 7).
לו היית אליהו הנביא לאיזה בית היית הולך בפסח? 8).
לו היית פותח פורום ,על מה הוא היה? 9).
לו היית יכול לבחור לטוס לאנשהו בעולם,לאן היית טס? 10).
לו היית יכול,היית מחזיר את הגלגל אחורה? אם כן למתי?אם לא למה? שתהייה לנו שבת שלום ומבורכת!!!!! מיאוזי מוסרת ד"ש.
לאב יו אול...הדרי..

mory89

New member
יוו אני אוהבת כ"כ ת'פינה הזאתי

תיכף אני אבוא לענות עליה..

eladi88

New member
יששששששש שאלון שבועי ../images/Emo99.gif

1).לו היו לי מיליון דולר הייתי: קרוב מאד להיות מיליונר!! 2)לו הייתי יכול לעוף הייתי: מתעופף מפה..ומגיע למקומות רחוקים 3).לו הייתי יכול לפגוש אדם אחד שאינו בחיים יותר,הייתי נפגש עם: שאלה קשה!! 4).לו הייתי יכול להיפגש עם אדם אחד שחי,הייתי נפגש עם: קשה מידי :\ 5).לו הייתי יכול לחיות רגע מסוים מהעבר שלי שוב...הייתי בוחר ברגע בו: הופעה של משינה בניצנים...הופעה ראשונה שלי של משינה...והיה אחד השולטים....חחח הייתי חולה אח"כ בגלל ההופעה 6).לו היה לי עסק פרטי הוא היה עסק של: מאיפה לי.... 7).לו היית אליהו הנביא לאיזה בית היית הולך בפסח? חחחחחחחחחחחחח אהבתי ת'שאלה....אממממ לבית של סבתא שלי מתי שכל הדודים היו והיה מפוצץ וזה...אחחחחח איזה ימים 8).לו היית פותח פורום ,על מה הוא היה? על בית הבובות
9).לו היית יכול לבחור לטוס לאנשהו בעולם,לאן היית טס? נראה לי שאוסטרליה....אבל אנ'לא יודע 10).לו היית יכול,היית מחזיר את הגלגל אחורה? אם כן למתי?אם לא למה? לא. כי לא בוכים על חלב שנשפך...מה שהיה היה....מה שלא הורג מחשל...ומה שהורג מחשל את אמא...

eladi88

New member
חחחחחחחח את בחורה לעניין...

אנשים.....תלמדו דבר או שתיים מהדריסאן!! יווווו היום ראיתי היאבקות...חחחחחח זה כזה שולט

hadarisan

New member
כן השבוע היה בסדר...הם יכולים אבל

להיות הרבה יותר טובים....העיקר שמשדרים את זה.....אומנם באיחור של כמה שבועות טובים אבל עדיין...זה כייף...אני שמחה שנהנת!

hadarisan

New member
הדרי ומיאוזי ../images/Emo108.gif עונות:

1).לו היו לי מיליון דולר הייתי: קונה מלא סניקרס ואז מפקיד את שאר הכסף בבנק 2)לו הייתי יכול לעוף הייתי: מגניבה?? 3).לו הייתי יכול לפגוש אדם אחד שאינו בחיים יותר,הייתי נפגש עם: סבתא שלי אין ספק בכלל 4).לו הייתי יכול להיפגש עם אדם אחד שחי,הייתי נפגש עם:שון מייקלס
(למי שלא מכיר זה המתאבק האהוב עלי) 5).לו הייתי יכול לחיות רגע מסוים מהעבר שלי שוב...הייתי בוחר ברגע בו: נסעתי לשליחות בקנדה! הייתי מוכנה לעשות את זה המון המון פעמים! 6).לו היה לי עסק פרטי הוא היה עסק של: סביר להניח חנות ממתקים ענקית,אבל אז הייתי פושטת רגל כי הייתי אוכלת הכל 7).לו היית אליהו הנביא לאיזה בית היית הולך בפסח? המממ הייתי הולכת לבית שלי מן הסתם...אנחנו תמיד משאירים לו הרבה יין חבל לא לבוא אלינו... 8).לו היית פותח פורום ,על מה הוא היה? הממממ הוא היה קשור או לבית הבובות,או להאבקות או לנאורטו (אנימציה יפנית) 9).לו היית יכול לבחור לטוס לאנשהו בעולם,לאן היית טס?יפן!!!! או קנדה (כפי שכבר צויין...) 10).לו היית יכול,היית מחזיר את הגלגל אחורה? אם כן למתי?אם לא למה?וואי זה קשה כי הייתי משנה מלא דברים אבל דברים קורים בגלל סיבה מסויימת אז אני מניחה שלא הייתי משנה... שבת שלום!

dani3p

New member
אני :)

1. לו היו לי מיליון דולר הייתי: לא הולכת לצבא
סתם לא.. אממ.. הייתי משכפלת את עצמי, את השיכפול לשלוח לצבא ואני אברח לאיזו ארץ נידחת ואפ'חד לא יידע שהשיכפול זו לא אני. (טוב תשובה מפגרת) 2. לו הייתי יכול לעוף הייתי: עפה
נוגעת בכוכבים 3. לו הייתי יכול לפגוש אדם אחד שאינו בחיים יותר,הייתי נפגש עם: סבתא רבא שלי 4. לו הייתי יכול להיפגש עם אדם אחד שחי,הייתי נפגש עם: ג'וני דפ.. או פיטר רוט.. (ואי איזה תשובות של פקצה באמא שלי!) 5. לו הייתי יכול לחיות רגע מסוים מהעבר שלי שוב...הייתי בוחר ברגע בו: חזרתי לארץ לפני יומיים. זה משו שאי אפשר לתאר.. לראות את אורות חופי תל אביב!.. יאמ 6. לו היה לי עסק פרטי הוא היה עסק של: של.. מוזיקה אני חושבת. 7. לו היית אליהו הנביא לאיזה בית היית הולך בפסח? מה?? הייתי הולכת לכל הבתים!! מזמינים אותי בכל מקום ולהגיע רק למקום אחד? מה אתם השתגעתם?? אתם יודעים כמה אוכל יש בכל הבתים האלה?!?! ולפספס אתזה??? 8. לו היית פותח פורום ,על מה הוא היה? עליי?
סתם.. אממ.. אנ'לא יודעת! עודמעט לא יהיה לי זמן לנשום אז לנהל פורום אתם רוצים?! 9. לו היית יכול לבחור לטוס לאנשהו בעולם,לאן היית טס? כל מקום בעולם? הייתי מתחילה בכינרת.. (אהובתי) ומשם נראה כבר.. אני אוהבת את ישראל.. זה מה שהבנתי ב3 שבועות האלה.. ישראל הארץ הכי מדהימה בעולם!! תעריכו אותה!! 10. לו היית יכול,היית מחזיר את הגלגל אחורה? אם כן למתי?אם לא למה? לא! אפפעם! אני לא מתחרטת על שום החלטה שעשיתי! גם אם משו לא הלך כמו שרציתי.. הכל לטובה..! חוצמזה הגעתי למסקנה שהעולם שלי עומד על 3 דברים: השמים, מים (ים, אגם, כינרת, מקלחת) ומוזיקה!! שיהיה שבוע מצויןןןןןןןן!!! אוהבת את כולכם.. התגעגעתי לארץ!

•No¥a•

New member
><

להלן השאלות: 1).לו היו לי מיליון דולר הייתי: הייתי. 2)לו הייתי יכול לעוף הייתי: עפה למקום אחר. 3).לו הייתי יכול לפגוש אדם אחד שאינו בחיים יותר,הייתי נפגש עם: - 4).לו הייתי יכול להיפגש עם אדם אחד שחי,הייתי נפגש עם: חברהשלי >< 5).לו הייתי יכול לחיות רגע מסוים מהעבר שלי שוב...הייתי בוחר ברגע בו: - 6).לו היה לי עסק פרטי הוא היה עסק של: - 7).לו היית אליהו הנביא לאיזה בית היית הולך בפסח? שלי 8).לו היית פותח פורום ,על מה הוא היה? היה 9).לו היית יכול לבחור לטוס לאנשהו בעולם,לאן היית טס? אי בודד 10).לו היית יכול,היית מחזיר את הגלגל אחורה? אם כן למתי?אם לא למה? -

hila3000

New member
עונה ../images/Emo9.gif

1) לו היו לי מיליון דולר הייתי: קונה מליון דיסקים ולא הייתי חושבת פעמיים אם לקנות דבר כלשהו. 2) לו הייתי יכול לעוף הייתי: עפה לאן שהרוח תיקח אותי
3) לו הייתי יכול לפגוש אדם אחד שאינו בחיים יותר,הייתי נפגש עם: סבא שלי..ז"ל. 4) לו הייתי יכול להיפגש עם אדם אחד שחי,הייתי נפגש עם: אחותי. שגרה בחו"ל. 5) לו הייתי יכול לחיות רגע מסוים מהעבר שלי שוב...הייתי בוחר ברגע בו: שרתי בפעם הראשונה על הבמה. 6) לו היה לי עסק פרטי הוא היה עסק של: מוזיקה כמובן. אולפן או משהו כזה. 7) לו היית אליהו הנביא לאיזה בית היית הולך בפסח? לבית של סבתא שלי חח..תמיד יש שם אוכל. 8) לו היית פותח פורום ,על מה הוא היה? שוב, משהו שקשור למוזיקה. 9) לו היית יכול לבחור לטוס לאנשהו בעולם,לאן היית טס? לונדון, לאחותי (אני בכלל לא חוזרת על עצמי, הא?) 10) לו היית יכול,היית מחזיר את הגלגל אחורה? אם כן למתי? אם לא למה? אוהו.. לא משנה
שבת שלום

hila3000

New member
כן

שבועיים לפני הגיוס הייתי בלונדון.. ישנו אצל אחותי, וכל יום היא הראתה לנו את לונדון במשך 10 שעות כל יום..היה מעייף אבל כל כך שווה את זה

Forever NemeSh

New member
../images/Emo187.gif ואני עכשיו :)

).לו היו לי מיליון דולר הייתי: מליון דולר?!
2)לו הייתי יכול לעוף הייתי: ציפור דרור
3).לו הייתי יכול לפגוש אדם אחד שאינו בחיים יותר,הייתי נפגש עם: איילי שלי
4).לו הייתי יכול להיפגש עם אדם אחד שחי,הייתי נפגש עם: ברגע זה? עם... XXXX
5).לו הייתי יכול לחיות רגע מסוים מהעבר שלי שוב...הייתי בוחר ברגע בו: הופעה של אביב גפן.. לפני 3 שנים בערך. היתה הרגע המדהים בחיי נראה לי. 6).לו היה לי עסק פרטי הוא היה עסק של: משו שקשור במוסיקה בטח
7).לו היית אליהו הנביא לאיזה בית היית הולך בפסח? לבית של עברי לידר, סתם כדי לחבק אותו..
8).לו היית פותח פורום ,על מה הוא היה? יש לי 3
9).לו היית יכול לבחור לטוס לאנשהו בעולם,לאן היית טס? הולנד
10).לו היית יכול,היית מחזיר את הגלגל אחורה? אם כן למתי?אם לא למה? המוות של איילי

SaRgE

New member
שבת שלום../images/Emo13.gif

1).לו היו לי מיליון דולר הייתי: בוודאות הייתי משקיע 95% 2)לו הייתי יכול לעוף הייתי עף(?), סביר להניח שזה היה לגמלא
3).לו הייתי יכול לפגוש אדם אחד שאינו בחיים יותר,הייתי נפגש עם יו:| יש הרבה יותר מדיי אנשים מכדי שאני אוכל לבחור באחד. 4).לו הייתי יכול להיפגש עם אדם אחד שחי, הייתי נפגש עם איזה מישהו שיש לו יותר מדיי כסף. דמויות אחרות אין לי שאיפה לפגוש. 5).לו הייתי יכול לחיות רגע מסוים מהעבר שלי שוב.. הייתי בוחר ברגע בו לא הייתי עושה את זה גם אם הייתה לי האפשרות. 6).לו היה לי עסק פרטי הוא היה עסק של מועדון ליוצרים ישראלי סטייל הבארבי אבל עם המון דברים שהייתי משנה. 7).לו היית אליהו הנביא לאיזה בית היית הולך בפסח? לו היית אליהו הנביא הייתי הולך בפסח אל כל בן אדם שהיה רוצה שאני אבוא
(לפחות הייתי משתדל). 8).לו היית פותח פורום, על מה הוא היה? לו הייתי פותח פורום הוא סביר להניח היה עוסק בשטויות
והוא היה מיועד לאנשים בעלי שמחת חיים:) 9).לו היית יכול לבחור לטוס לאנשהו בעולם, לאן היית טס? הייתי טס לניו זילנד:) ולוקח איתי כל מי שאני יכול. 10).לו היית יכול - היית מחזיר את הגלגל אחורה? אם כן, למתי? אם לא, למה? את האמת, אם לא הייתי עושה טעויות בעבר, הייתי עושה אותן עכשיו.

למעלה