השאלון השבועי

hadarisan

New member
שי כנסי

כמה דברים: אהבתי את השם של העסק....וואלה יהייה מגניב.... מר גמיש רולז- אני לא גאונה אני מטורפת יש הבדל... לאב יו...אחלה תשובות! העלת לי חיוך..

t a h a t

New member
סוף סוף עניתי ברצינות חחחח

זה לא קורה בקומונה אע? חפיף. מת לי המר גמיש :(

hadarisan

New member
זה היה צפוי שהוא ימות כי

את לא יודעת לטפל בו כראוי כי אין עדיין פורום שנושא שיוכל לתת לך הכוונה נכונה!

Lovley bla bla

New member
אני אני אני!! איזה גדול..חח

1).לו היו לי מיליון דולר הייתי: ווואי..חחח מתחרפנת ועושה מה שבא לי :) 2)לו הייתי יכול לעוף הייתי:
3).לו הייתי יכול לפגוש אדם אחד שאינו בחיים יותר,הייתי נפגש עם: סבתא 4).לו הייתי יכול להיפגש עם אדם אחד שחי,הייתי נפגש עם: עברי לידר..וואי איזה חלום 5).לו הייתי יכול לחיות רגע מסוים מהעבר שלי שוב...הייתי בוחר ברגע בו: אוו הרבה..חח אבל מצד שני לא..כי זה היה הופך את הרגע הזה לפחות מיוחד. 6).לו היה לי עסק פרטי הוא היה עסק של: שוקולד שוקולד שוקולד!! 7).לו היית אליהו הנביא לאיזה בית היית הולך בפסח? הבית הזה של המכשפה מעמי ותמי..חחח הכי שווה 8).לו היית פותח פורום ,על מה הוא היה? איזה עוד פורום צריך...כבר יש את זה..הכי חשוב ובואו נודה בזה..חח ניהול פורומים ואתרים ובלה בלה בלה זה לא בדיוק אני..חח 9).לו היית יכול לבחור לטוס לאנשהו בעולם,לאן היית טס? ארה"ב!!! גם מהסיבה שאח שלי שם...דרום אמריקה- מדהים שם 10).לו היית יכול,היית מחזיר את הגלגל אחורה? אם כן למתי?אם לא למה? לא כי כמו שכבר אמרו פה..כל דבר קרה בגלל סיבה ורק לטובה ושוב..כי זה היה הורס את הרגע המיוחד הזה חוץ מדבר אחד...הסידרה "בולי איש השלג"..חח גדול גדול אחלה פינה הדריסאן..גדול גדול

Lovley bla bla

New member
בעצם כן הייתי מחזירה תגלגל אחורה

ליום של המפגש פורום שהפסדתי!!!...אחת ה-טעויות שלי... אממ זהו... =]

eladi88

New member
תגזימי!!

יהיו עוד מפגשים! היעד הבא....חנוכה!! [וגם מיני מפגש בהופעה בבארבי ת"א 19.11....כי לפי מה שהבנתי הולך להיות מלאאאאאאאא]

Lovley bla bla

New member
ברור שיהיה בחנוכה!!!

חסר לכם אם תבטלו..אבל זה באסה רובכם כבר מכירים וזה אבל יהיה מאוד מאוד כיף!! ויש מצב גדול שאני יהיה ב 19 בהופעה בבארבי..טפו טפו טפו 55555 וכו' וכו'

eladi88

New member
אל תדאגי...תוך כמה דק' את כבר תכירי

את כווווווווווווולם

hila3000

New member
יו בולי ../images/Emo99.gif

איך אהבתי ת'סדרה הזאת! ואף פעם לא הבנתי מה המילים של השיר פתיחה.. בולי קטן ובולי ים? בכל מקרה.. אהבתי

hila3000

New member
חחח מאגניב :)

קראתי את זה במשרד, בצבא, והתחלתי לשיר כזה, והם לא הבינו מה נפל עליי..חח תודה! ותודה גם לרן שכתב לי ת'מילים במסנג'ר

FRD

New member
אין בעיה../images/Emo9.gif

ויש טעות באתר..זה לא "בולי קטן וליבי.." זה "בולי פאנק וליבי.."

hadarisan

New member
איזה מתוקה תודה!

ממש אהבתי את התושובות שלך...דגש על "שוקולד שוקולד שוקולד"!!!

למעלה