השאלון השבועי

THE vampire11

New member
התשובות שלי !!!

1).לו היו לי מיליון דולר הייתי: קונה לעצמי מלא דברים ושומר למקרה חרום 2)לו הייתי יכול לעוף הייתי: עושה סיבוב בכל העולם 3).לו הייתי יכול לפגוש אדם אחד שאינו בחיים יותר,הייתי נפגש עם: רבין. וזה לא כי אנחנו קרובים ליום הזיכרון 4).לו הייתי יכול להיפגש עם אדם אחד שחי,הייתי נפגש עם: אלוהים נחשב?? 5).לו הייתי יכול לחיות רגע מסוים מהעבר שלי שוב...הייתי בוחר ברגע בו: הנשיקה הראשונה שלי
6).לו היה לי עסק פרטי הוא היה עסק של: מוזיקה 7).לו היית אליהו הנביא לאיזה בית היית הולך בפסח?: לבית של ההורים שלי כי זה הכי שווה!! 8).לו היית פותח פורום ,על מה הוא היה?: על איזה להקה שאני אוהב או נושא שנוגע אליי... אני לא יודע בידיוק מה... 9).לו היית יכול לבחור לטוס לאנשהו בעולם,לאן היית טס? לארה"ב אני מת להיות שם 10).לו היית יכול,היית מחזיר את הגלגל אחורה? אם כן למתי?אם לא למה? לא הייתי מחזיר... אני לא מתחרט על שום דבר שעשיתי וכל דבר הוא ניתן לתיקון

talba3

New member
איכססס

בחיים אני לא ירצה לחזור לנשיקה הראשונה שלי חחח מצטער הייתי חייב להגיב

אני ../images/Emo24.gif

1).לו היו לי מיליון דולר הייתי: מבולבלת. זה יותר מדי |: 2)לו הייתי יכול לעוף הייתי: עפה. 3).לו הייתי יכול לפגוש אדם אחד שאינו בחיים יותר,הייתי נפגש עם: בוב מארלי. 4).לו הייתי יכול להיפגש עם אדם אחד שחי,הייתי נפגש עם: תומר!! משעמם לי, איפה אתה?? 5).לו הייתי יכול לחיות רגע מסוים מהעבר שלי שוב...הייתי בוחר ברגע בו: החתונה של אחותי, הלידה של אחיין שלי והלידה של אחיינית שלי, אררר כל כך מרגש :] 6).לו היה לי עסק פרטי הוא היה עסק של: קפוצ'ונים, זה שולט!! 7).לו היית אליהו הנביא לאיזה בית היית הולך בפסח? בית הבובות חע, שנון ביותר, תודו! :] 8).לו היית פותח פורום ,על מה הוא היה? רגאיי. 9).לו היית יכול לבחור לטוס לאנשהו בעולם,לאן היית טס? ניו-זילנד. 10).לו היית יכול,היית מחזיר את הגלגל אחורה? אם כן למתי?אם לא למה? מצד אחד לכל מיני רגעים מאושרים שהיו.. ומצד שני לא, בשביל לא לחזור על הרגעים הקשים שהיו. שיהייה סופ"ש קסום... שמרו על עצמכם ותהנו המון! ד"א.. מבחן באזרחות זה קאקי! זהו. אוהבת המוווון אופיר

מיאוזי!

1).לו היו לי מיליון דולר הייתי: 2)לו הייתי יכול לעוף הייתי: מגיעה למקומות מהר יותר. 3).לו הייתי יכול לפגוש אדם אחד שאינו בחיים יותר,הייתי נפגש עם: סבא שלי ז"ל. 4).לו הייתי יכול להיפגש עם אדם אחד שחי,הייתי נפגש עם: טום וולינג ומציעה לו נישואין
5).לו הייתי יכול לחיות רגע מסוים מהעבר שלי שוב...הייתי בוחר ברגע בו: וואלה אני לא חושבת שיש רגע מסוים שהייתי רוצה לחזור אליו, מה שעבר עבר. 6).לו היה לי עסק פרטי הוא היה עסק של: חזיות, כי אני אף פעם לא מוצאת כאלה שמתאימות לי. 7).לו היית אליהו הנביא לאיזה בית היית הולך בפסח? כל בית שבנוסף ליין מגיש אוכל טעים. 8).לו היית פותח פורום ,על מה הוא היה? פורום בטטות כורסא. כדי להתנחם בעובדה שאני לא הפדלאה היחידה. 9).לו היית יכול לבחור לטוס לאנשהו בעולם,לאן היית טס? לארגנטינה לבית של אמא. 10).לו היית יכול,היית מחזיר את הגלגל אחורה? אם כן למתי?אם לא למה? כמו שאמרתי כבר קודם, מה שהיה היה ולא בוכים על חתול שנדרס. שתהיה שבת שלום!

גמאני רוצה..

1).לו היו לי מיליון דולר הייתי
בע. אני שונאת ת'שאלה הזאת חחחח הייתי עושה בהם כלכך הרבה דברים.. בית, אוטו, בגדים, תרומות, דיסקים ומה לא חחחח.. 2)לו הייתי יכול לעוף הייתי
פורשת כפניים :p 3).לו הייתי יכול לפגוש אדם אחד שאינו בחיים יותר, הייתי נפגש עם
ברוכי ז"ל. או רבין. או סבא. אני לא יודעת מי מביניהם יותר. 4).לו הייתי יכול להיפגש עם אדם אחד שחי, הייתי נפגש עם
המממ לא יודעת חחח.. 5).לו הייתי יכול לחיות רגע מסוים מהעבר שלי שוב...הייתי בוחר ברגע בו
עמדתי על הבמה בטקס יום הזיכרון בשנה שעברה. הייתי עוברת את זה שוב. 6).לו היה לי עסק פרטי הוא היה עסק של
הפקות ומתנות מקוריות לימי הולדת או חגיגות כאלו :) 7).לו היית אליהו הנביא לאיזה בית היית הולך בפסח
של מדונה. היא בטח חוגגת בצורה הכי מקורית שיש חחחח.. 8).לו היית פותח פורום, על מה הוא היה
על בית הבובות, מין הסתם :) 9).לו היית יכול לבחור לטוס לאנשהו בעולם,לאן היית טס
וואו אממממ יש כלכך הרבה מקומות קשה לי לבחור..יש את הודו, ודרום אמריקה, ותאילנד, ואסטרליה, ואירופה הקרה, ושוויץ היפה.. זו שאלה מכשילה חחחח 10).לו היית יכול,היית מחזיר את הגלגל אחורה? אם כן למתי?אם לא למה
לא.. כי יש דברים שנועדו לקרות, ואנחנו צריכים ללמוד מטעויות העבר ולא להתחרט עליהן.. הדריסאן הפינה הזאת משתפרת משבוע לשבוע! כל הכבוד בובה :)

hadarisan

New member
תודה שיר איזה מותק!

אני משתדלת באמת...אבל מה שעושה אותה טובה זה התשובות המגניבות שלכם...

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס|

1).לו היו לי מיליון דולר הייתי: בת אדם שיש לה מיליון דולר P: ! 2)לו הייתי יכול לעוף הייתי: עפה! 3).לו הייתי יכול לפגוש אדם אחד שאינו בחיים יותר,הייתי נפגש עם: למה לעשות בעיות למתים? מי שמת בטח שמח. אני אעזוב אותם בשקט. 4).לו הייתי יכול להיפגש עם אדם אחד שחי,הייתי נפגש עם: יש המון אנשים שאני רוצה לפגוש :X 5).לו הייתי יכול לחיות רגע מסוים מהעבר שלי שוב...הייתי בוחר ברגע בו: הופעת האיחוד של מופע האנרבות של ד"ר קספר
6).לו היה לי עסק פרטי הוא היה עסק של: בטח משהו שקשור למוזיקה 7).לו היית אליהו הנביא לאיזה בית היית הולך בפסח? לא הייתי הולכת לשום בית. למה סתם כאב ראש? 8).לו היית פותח פורום ,על מה הוא היה? פירות יבשים!!! לא סתם :X בטח פורום על מופע הארנבות של ד"ר קספר אבל יש פורום באתר הרישמי אז זה יהיה סתם P: אז אולי פורום לאיפה הילד, אבל אני מכירה את המנהל של הקומונה שלהם ואם כבר יהיה פורום שהוא ינהל :] לא רוצה להתחרות. או שאולי ללהקת זבל אבל אני לא אעשה את זה כי את הפורום בהייד פארק מנהל אחד מחברי הלהקה ואני לא רוצה להיות להיות מתחרה
אבל אם יהיה פה פורום אני אצטרף בשמחה :] אבל אני מנהלת את הקומונה של להקת התבלינים [והבסיסט שלהם קורא וכותב שם ^^] והם עובדים על דיסק אז כשהם ייצאו יותר לאור העולם אני אדאג לפורום
!
9).לו היית יכול לבחור לטוס לאנשהו בעולם,לאן היית טס? למקום רחוק וריק מאנשים. 10).לו היית יכול,היית מחזיר את הגלגל אחורה? אם כן למתי?אם לא למה? אמממ... אולי לרגע שבו ההורים שלי נפגשו והייתי עושה משהו כדי שזה לא ייקרה :X

קר לי ../images/Emo7.gif

1).לו היו לי מיליון דולר הייתי:עוברת לגור במקום חם בחורף 2)לו הייתי יכול לעוף הייתי:פורשת כנפיים ועפה? 3).לו הייתי יכול לפגוש אדם אחד שאינו בחיים יותר,הייתי נפגש עם:סבא\סבתא
4).לו הייתי יכול להיפגש עם אדם אחד שחי,הייתי נפגש עם:הממ לא דעת 5).לו הייתי יכול לחיות רגע מסוים מהעבר שלי שוב...הייתי בוחר ברגע בו:כל רגע תמים בילדות, שעוד לא ידענו מה מחכה בעולם 6).לו היה לי עסק פרטי הוא היה עסק של:בא לי משו של עיצובים! 7).לו היית אליהו הנביא לאיזה בית היית הולך בפסח?שאלה קשה 8).לו היית פותח פורום ,על מה הוא היה?שיריי ילדים 9).לו היית יכול לבחור לטוס לאנשהו בעולם,לאן היית טס?הודו\דרום אמריקה 10).לו היית יכול,היית מחזיר את הגלגל אחורה? אם כן למתי?אם לא למה?כן, לטיול השנתי כיתה ט'

ny34

New member
אני אוהב את הפינה הזאת בפורום../images/Emo13.gif

1).לו היו לי מיליון דולר הייתי: קונה לעצמי מלא דיסקים, ותורם את השאר לאנשים שצריכים את זה.. טוב לי עם מה שיש לי 2)לו הייתי יכול לעוף הייתי: עף למקום משל עצמי כשרע לי 3).לו הייתי יכול לפגוש אדם אחד שאינו בחיים יותר,הייתי נפגש עם: סבא שלי 4).לו הייתי יכול להיפגש עם אדם אחד שחי,הייתי נפגש עם: וואי, זה קשה, אני לא יודע..זה מצריך מחשבה 5).לו הייתי יכול לחיות רגע מסוים מהעבר שלי שוב...הייתי בוחר ברגע בו: וואי, שאלה עמוקה..אין לי מושג 6).לו היה לי עסק פרטי הוא היה עסק של: להקה
7).לו היית אליהו הנביא לאיזה בית היית הולך בפסח? מנסה לעבור בכמה שיותר.. 8).לו היית פותח פורום ,על מה הוא היה? בית הבובות? P: 9).לו היית יכול לבחור לטוס לאנשהו בעולם,לאן היית טס? אנגליה, אחחח.. אני כל כך אוהב אותה 10).לו היית יכול,היית מחזיר את הגלגל אחורה? אם כן למתי?אם לא למה? לא ממחזיר אחורה, אני חשב שכל דבר שקרה, נועד לקרות

matanbru

New member
ממש אהבתי תשאלון :) אז ככה:

).לו היו לי מיליון דולר הייתי: חוסך את זה לילדים שלי (פרסי או לא פרסי חחח) וואלה בונה איזה טירה במקסיקו על החוף וחיי את החיים הטובים :) 2)לו הייתי יכול לעוף הייתי:הבן האדם המאושר בעולם!!! 3).לו הייתי יכול לפגוש אדם אחד שאינו בחיים יותר,הייתי נפגש עם: סבתא :( 4).לו הייתי יכול להיפגש עם אדם אחד שחי,הייתי נפגש עם:יערה, משהי שאני ררוצה כל כך :( 5).לו הייתי יכול לחיות רגע מסוים מהעבר שלי שוב...הייתי בוחר ברגע בו:אמ כתה י' שהיינו כל החברים יורדים לעיר ומורידים בקבוקי וודקה תהילה הכי מגעילה בעולם ומתחילים עם כל העולם (בזמן שלא היו ערסים בעיר בעעע) 6).לו היה לי עסק פרטי הוא היה עסק של: מועדון לגמרייי זה חלום רק בוא נקווה שהתגשם 7).לו היית אליהו הנביא לאיזה בית היית הולך בפסח?לבית הישן של סבתא לראות מי גר שם ואיך הם חוגגים את פסח ולראות עד כמה זה קרוב למה שאנחנו היינו עושים שם בפסח עם כל הדודים 8).לו היית פותח פורום ,על מה הוא היה? ענארף למה לי לפתוח פורום אם יש כבר את זה 9).לו היית יכול לבחור לטוס לאנשהו בעולם,לאן היית טס? דרום אמריקה וזה עוד יקרה 10).לו היית יכול,היית מחזיר את הגלגל אחורה? אם כן למתי?אם לא למה? אמ אז ככה בכללי לא מחזיר בגלל שאם עשינו את מה שעשינו גם אם זה רע צריך ללמוד מזה.. אבל יש איזה רגע שהייתי רוצה לחזור אליו זה הרגע שהייתי בקשר עם יערה ואז הפסקתי אותו בגלל משהי אחרת ( זה קרה לפני שנה)

hadarisan

New member
בהצלחה עם יערה נשמע שאתה ממש בקטע

שלה...אז באמת בהצלחה!

talba3

New member
קבל! משהו מצלצל!

1).לו היו לי מיליון דולר הייתי: קונה מסטיק מאסט ללא סוכר 2)לו הייתי יכול לעוף הייתי: עף ללאפלנד עם כל אווזי הבר 3).לו הייתי יכול לפגוש אדם אחד שאינו בחיים יותר,הייתי נפגש עם: סבא שלי 4).לו הייתי יכול להיפגש עם אדם אחד שחי,הייתי נפגש עם: זאת השווה מבלק אייד פירס נו לא זוכר את שמה (ואני בטוח שיש עוד כמה ברשימה שהייתי רוצה לראות) 5).לו הייתי יכול לחיות רגע מסוים מהעבר שלי שוב...הייתי בוחר ברגע בו: כמעט כל הילדות שלי , או עוד משהו שאני לא יכול לספר עליו 6).לו היה לי עסק פרטי הוא היה עסק של: מייקרוסופט 7).לו היית אליהו הנביא לאיזה בית היית הולך בפסח? לבית הבובות 8).לו היית פותח פורום ,על מה הוא היה? נילס הולגרסון 9).לו היית יכול לבחור לטוס לאנשהו בעולם,לאן היית טס? הריי ברור שאיטליה 10).לו היית יכול,היית מחזיר את הגלגל אחורה? אם כן למתי?אם לא למה? כן אבל נשאלה כבר השאלה הזאת בערך. בקיצור לא הייתי, סוף סוף אני מתקרב לסיים תביצפר? חחח בקיצור אחד השאלונים האיכותיים חחח תמשיכי ככה הדריסאן

למעלה