השאלון השבועי

Mosh28

New member
חחח אני אוהב את השאלונים האלה

1).לו היו לי מיליון דולר הייתי: קונה האודי אדומה, וילה, ועוד הרבה דברים
2)לו הייתי יכול לעוף הייתי: נזהר ממטוסים? 3).לו הייתי יכול לפגוש אדם אחד שאינו בחיים יותר,הייתי נפגש עם: חבר שלי שהיה איתי בשכונה ונהרג בשמירה בגולני
4).לו הייתי יכול להיפגש עם אדם אחד שחי,הייתי נפגש עם: מממ לא חשבתי על זה אפפעם ג'ים קארי
זרקתי את הדבר הראשון שעלה לי לראש חחחח 5).לו הייתי יכול לחיות רגע מסוים מהעבר שלי שוב...הייתי בוחר ברגע בו: מממ השהייה שלי באילת לפני שנתיים
6).לו היה לי עסק פרטי הוא היה עסק של: קלאסה? חחחחחחחחחחחחחחחחח 7).לו היית אליהו הנביא לאיזה בית היית הולך בפסח? של דודה שלי רחל מדימונה, כפרה עלייה איזה אוכל היא עושה 8).לו היית פותח פורום ,על מה הוא היה? על הקלאסה החדשה שלי חחחחחחחחחחחחחחחח 9).לו היית יכול לבחור לטוס לאנשהו בעולם,לאן היית טס? מאחורי השמש
סתם לא.. אממ לאיזה אי מבודד רחוק מכל העולם 10).לו היית יכול,היית מחזיר את הגלגל אחורה? אם כן למתי?אם לא למה? כיתה ג' ככה, ברצינות
שבווע מעולה שיהיה לכם אנשים!!

Mosh28

New member
הדר

פחח נכון לא ידעתם למי זה מכוון?
וכן ג'ים קארי חחח ניסיתי להזכר בסרטים שאני אוהב ובדיוק היה ברוס אולמייטי ברקע..אז..זה מה שיצא חח ומה הקשר גרביים?

hadarisan

New member
תגובה משולבת

תודו שכייף לכם, אנחנו חוסכות לכם מקום בזיכרון עם שם כפול...

גמאני()*&^%$ (:)

1).לו היו לי מיליון דולר הייתי:בת-אל והמיליון דולר 2)לו הייתי יכול לעוף הייתי:בת-אל שיכולה לעוף 3).לו הייתי יכול לפגוש אדם אחד שאינו בחיים יותר,הייתי נפגש עם:קורט קוביין נראלי O: 4).לו הייתי יכול להיפגש עם אדם אחד שחי,הייתי נפגש עם: שי 5).לו הייתי יכול לחיות רגע מסוים מהעבר שלי שוב...הייתי בוחר ברגע בו:כיתה ו' אני חושבת, ואם רגע מסוים זה אחת הבת מצוות P: 6).לו היה לי עסק פרטי הוא היה עסק של: קייטרינג P: 7).לו היית אליהו הנביא לאיזה בית היית הולך בפסח? שלי O: 8).לו היית פותח פורום ,על מה הוא היה? אני לא יפתח פורום. 9).לו היית יכול לבחור לטוס לאנשהו בעולם,לאן היית טס?לפלורידה לראות חברה 10).לו היית יכול,היית מחזיר את הגלגל אחורה? אם כן למתי?אם לא למה?לא יודעת, אני לא חושבת שהייתי מחזירה

mory89

New member
עונה..../images/Emo3.gif

1).לו היו לי מיליון דולר הייתי: 80% משקיעה, חוסכת, 10% תורמת לנזקקים, והשאר נהנת קצת, מבזבזת.. 2).לו הייתי יכול לעוף הייתי: חופשיה, מגיעה לכל מקום שאני רוצה, ובעיקר לא הייתי צריכה ללמוד נהיגה ולשבור ת'ראש באיך להגיע למקומות יותר נכון, לא הייתי צריכה טרמפים). 3).לו הייתי יכול לפגוש אדם אחד שאינו בחיים יותר, הייתי נפגש עם: נראלי סבתא ברוריה (סבתא רבא שלי וסבתא של אלעד ומתן). אני בחיים לא אשכח גם את אותו יום שהיא נפטרה.. היו לי כ"כ הרבה שאלות.. 4).לו הייתי יכול להיפגש עם אדם אחד שחי, הייתי נפגש עם: לא היתה לי בעיה בזה, הייתי נפגשת עם מי שאני רוצה, הוא הרי חי! 5).לו הייתי יכול לחיות רגע מסוים מהעבר שלי שוב...הייתי בוחר ברגע בו: לא הייתי רוצה, אבל אם הייתי רוצה לחיות רגע ולחזור שוב להווה, זה היה לפני שנה וחצי, בהופעות בחוף פרישמן של אורנג'. 6).לו היה לי עסק פרטי הוא היה עסק של: משהו שקשור באומנות (מוזיקה או ציור). 7).לו היית אליהו הנביא לאיזה בית היית הולך בפסח? הייתי הולכת לבית של סבתא מרים (דניאלי) [פשוט לשתיהם קוראים מרים], כי שם הכי כיף ויש אוכל יאמייי יאממיי!!..
8).לו היית פותח פורום ,על מה הוא היה? לא הייתי, כי אין לי זמן!! 9).לו היית יכול לבחור לטוס לאנשהו בעולם,לאן היית טס? לאדעת, שאלה קשה!! 10).לו היית יכול,היית מחזיר את הגלגל אחורה? אם כן למתי?אם לא למה? לא!!!!! טוב לי ככה.

mory89

New member
חחחחח צדיקה או לא צדיקה?

חח צדיקה נסתרת.. מרוב שאני נסתרת אפילו אלוקים לא רואה אותי

must178

New member
אני

1. קונה אוטו חדש ועובר לגור ליד הים 2. עף לצבא, חוסך את הפקקים בבוקר 3. אלברט איינשטיין 4. ג'ניפר לאב יואיט
5. התאהבתי בפעם האחרונה 6. הרכבת אוספי להיטים \ מכירת ציורים 7. ברור שאלי הביתה 8. אין לי שמץ 9. אוסטרליה 10. כן, שנתיים אחורה. או שלא.

Raz Bob Marley

New member
שלי!

1).לו היו לי מיליון דולר הייתי:מיליונר? 2)לו הייתי יכול לעוף הייתי:פיטר פן 3).לו הייתי יכול לפגוש אדם אחד שאינו בחיים יותר,הייתי נפגש עם:מאיר אריאל 4).לו הייתי יכול להיפגש עם אדם אחד שחי,הייתי נפגש עם:כריס בנואה 5).לו הייתי יכול לחיות רגע מסוים מהעבר שלי שוב...הייתי בוחר ברגע בו:נולדתי 6).לו היה לי עסק פרטי הוא היה עסק של: פיצה 7).לו היית אליהו הנביא לאיזה בית היית הולך בפסח? לא הייתי הולך 8).לו היית פותח פורום ,על מה הוא היה? לא הייתי פותח(בכנות) 9).לו היית יכול לבחור לטוס לאנשהו בעולם,לאן היית טס? ספרד ,רק בגלל קאפ נואו(המגרש של ברצלונה בכדורגל למי שלא יודע) שאני מת להיות שם. 10).לו היית יכול,היית מחזיר את הגלגל אחורה? אם כן למתי?אם לא למה?לא הייתי מחזיר,כל דבר הוא לטובה!

hadarisan

New member
צריך לעשות מפגש מרובע

אני ,שון מייקלס,אתה וכריס בנואה...

Raz Bob Marley

New member
חחחח נכון,זה יהיה חלום.

לפגוש את מייקלס ובנואה זה פשוט חלום,לפגוש שני מתאבקים כאלה מצוינים וענקיים זה יהיה פשוט ענק.אבל גם אני וגם את יודעים שזה השאר רק בגדר חלום, לצערי.

t a h a t

New member
טוב.. אז ככה..

קודם כל הדרי מאמי את מוזמנת לשים את זה גם בקומונה יא יא יא בררר ועכשיו התשבות של שי בובה :) 1).לו היו לי מיליון דולר הייתי: עשירה? 2)לו הייתי יכול לעוף הייתי: עפה? חחח לא סתם... הייתי חוסכת הרבה כסף של טיסות, למרות שלקחת מזוודה נראה לי בעייתי. וגם בטח היו מאשפזים אותי ועושים בי מחקרים. (רגע, לא עושים לי את זה גם ככה?) 3).לו הייתי יכול לפגוש אדם אחד שאינו בחיים יותר,הייתי נפגש עם: המממ.. אני חושבת שסבא ז"ל, כי .. כי.. אני צריכה לדבר איתו על פולין. 4).לו הייתי יכול להיפגש עם אדם אחד שחי,הייתי נפגש עם: כרגע? שמעון. (חבר שלי לשעבר) ---> אני בטח אשנא את עצמי על שרשמתי את זה עוד כמה רגעים. כן, אני שונאת את עצמי חחחח 5).לו הייתי יכול לחיות רגע מסוים מהעבר שלי שוב...הייתי בוחר ברגע בו: הייתי בהופעה של בית הבובות, כי היה לי מזה כיף\ כשהרצאתי למורים באזרחות על העבודה שלי באזרחות, כי היה לי מזה כיף\ כשהופעתי בערב להקות עם מירי, כי היה לי מזה כיף. זהו :) 6).לו היה לי עסק פרטי הוא היה עסק של: זנות?... סתם. יהיה לי עסק של הלבשה תחתונה. אתם עוד תשמעו עליי... "dont be shy" ככה יקראו לו. למרות ששוה לכם להיות שי, אני אחלה :) 7).לו היית אליהו הנביא לאיזה בית היית הולך בפסח? נגיד שאני מאמינה בזה... אז.. לבית שלי, כי יהיה מצחיק לראות אותי שיכורה. 8).לו היית פותח פורום ,על מה הוא היה? הו! יש לי כמה נושאים חשובים! 1. תזונה נכונה ובריאות - שזה מאוד שונה מתזונה ודיאטה כי! זה פשוט שונה אני לא בטוחה כ"כ למה. 2. פורום נגד התעללות במר גמיש (הדר את גאונה) 3. פורום קקטוסי מחמד (חזי קישקשתא בובה המלך) 9).לו היית יכול לבחור לטוס לאנשהו בעולם,לאן היית טס? פ-ו-ל-י-ן. כ"כ פולין. אח לא היה לי מספיק ממנה. וגם יש שם אחלה חנות מטאל. 10).לו היית יכול,היית מחזיר את הגלגל אחורה? אם כן למתי?אם לא למה? המממ. לא. לגמרי לא. לא מצטערת על שום דבר. לומדת. אם לא הייתי לומדת הייתי נשארת טיפשה ועושה את זה בפעם אחרת. ואולי זה היה יותר גרוע. המממ.. זהו? זהו. יומטוב

eladi88

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח מר גמיש

חזקקקקקקקקקקקקקקקקק אהבתי!!!!!!!!

למעלה