11 דברים שלא ידעתן עליי

The Psycho Girl

New member
ראיתי אחד מהם פעם ( מה קשור )

באשדוד יש אחד מהם שגר באשדוד לא זוכרת מי

T h a t G i r l

New member
אפחד מהם לא גר באשדוד

מה שכן יש להם חברים שם וכאלו... אני יודעת שלשלום נראלי יש משפחה שם גם..

Lex 1

New member
אווו אני חולה אסי דווקא! ../images/Emo99.gif

ואני מתחילה לפתח אובססיה לגביו.
. הוא קורע אותי כל פעם מחדש, הייתי שמחה לפגוש אותו ברחוב

T h a t G i r l

New member
גמני מתה על אסי!../images/Emo99.gif

אני אוהבת את שלושתם,אין לי פייבוריט משם כולם מדהימים.. אסי פשוט מדהים!

Lex 1

New member
אסי נמצא במקום הרביעי ברשימת האנשים שאיתם

הייתי מתחתנת, רציני לגמרי. אני חולה על כל דמות שהוא עושה, ובמערכונים שלהם מהחיי יומיום הוא הכי אמיתי וחמוד שיש. מבלי להתחשב בעובדה שהוא שעיר ולא כוסון אבל הוא בכל זאת עושה לי את זה ומקום רביעי אצלי זה כבוד! הוא מתעלה על עצמו ><

T h a t G i r l

New member
הוא באמת מדהים.

כאילו רציני הוא בנאדם מדהים ברמות... חחחחחח הוא מת על עצמו><? זה אני כבר לא יודעת
אני ממליצה לך ללכת לצילומים של התוכנית,את תהני..

Lex 1

New member
כתבתי הודעה ותפוז נפל!../images/Emo46.gifאו משהו כזה...../images/Emo122.gif

חחח לא התכוונתי לזה שהוא מת על עצמו, זאת הייתה אמורה להיות מילה אחת - מתעלה כאילו גובר על מה שהוא צריך להיות ויש בו יותר ממה שהוא רואים עליו ובגלל זה אני אוהבת אותו. היית בצילומים? שווה ללכת? זה חינם נכון..? חחח אף פעם לא הייתי בצילומים של תוכנית..

T h a t G i r l

New member
חחחחח אה הבנתי:D

בטח שהייתי בצילומים!
ואני מתכננת ללכת עוד הרבה לפני הגיוססס,הם מסיימים ת'צילומים ב5.9 אז יש לך זמן עד אז! כי עוד מעט התוכנית תצא לפגרה
צילומים שלהם זה דבר נורא כיפי!!זה חינם,זה מצולם בנמל ת"א שזה מקום מדהים לדעתי וגם עם טיפת מזל ושכל את יכולה לפגוש אותם אחרי התוכנית:) זה נורא נורא כיףף!!אני ממליצה לךך בחוםם,אם תרצי ת'טלפון תפני אלליי
הצילומים מתקיימים בעיקרון בימים ראשון ושלישי יש 2 צילומים ביום כאילו ל2 תוכניות,הראשונה בדר"כ מתחילה להצטלם בין 5 ל6 והשניה מצולמת בערך ב8 או 9 בערב.. אם תרצי עזרה אני פהה:) ואת יכולה גם לפנות אליי במסין כמובןן.. [email protected]

butbut

New member
חח גם אני בתולת שפתיים ..גאש ואני עוד

מדברת כמו אחת שגאה בזה=]חחחחחחחXD

Lex 1

New member
פחחח גמני ../images/Emo11.gif. בואי לא נגלה לאפחד **שששש..**

butbut

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gifלא! אני לא ארשה זאת!!../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif

אנחנו מצהירות בזאת !שאנחנו בתולות שפתיים גאות[לא מהמובן הזה]!!!!!!!!!!!!!!עד שיגיע האחד..שיגאל אותנו! אבלללל..אנחנו בכלל בכלל בכלל לא מתביישות בזה!ממש לא! אה-אה! אין מצב!..בחלומות שלכם!!הייתם מתים! אמן! XDD

butbut

New member
לא! אל תיהי עצובה!! זה טוב וזה בריא להצטרף

לאגודה ששלנו! אנחנו לא מתביישות בזה שאנחנו בתולות שפתיםם!

Lex 1

New member
למה גילית?!../images/Emo12.gifחחחח אין מה להתגאות בזה..../images/Emo9.gif

למעלה