11 דברים שלא ידעתן עליי

Bleed for Me

New member
מה לא ידעתן עליי? המממ

1.נולדתי ביום ההולדת של אבא שלי אז אנחנו חוגגים ביחד:] כרגע זה כיף,בעתיד הרחוק מאוד זה לא יהיה כיף 2.אני חולת מוזיקה ברמות מטורפות,מאוד מעניין אותי איך עובדת התעשייה ות'אמת שהייתי מוכנה לעבוד בחברת תקליטים,אבל את זה נראה אחרי צבא 3.חוץ ממוזיקה אני מאוד אוהבת סרטים,אני (הייתי) צלמת של מגמת תקשורת בתיכון ושני סרטים שעשיתי זכו בפרסים בפסטיבלים 3.בנוגע ל2 ו3 אני מסוגלת לדבר על מוזיקה וסרטים במשך שעות בלי לסתום,מסכנות חברות שלי ,אני מז*נת להם ת'שכל
4הסרטים היחידים שגורמים לי לצחוק עד שאני בוכה אלו סרטי אימה,אני וחברה שלי פשוט נקרעות! בצלצול 2 צעקו עלינו בקולנוע שאנחנו הורסות את האווירה,וסרטים שאנחנו לוקחות בDVD אנחנו מריצות אחורה כדי לצחוק שוב.,זה פשוט ענק!! עדין לא ראיתי סרט אימה אשכרה מפחיד וראיתי המון סרטי אימה 5.יש לי משקפיים מגיל 6 ובגלל שאני רגישה ויש לי אלרגיות בעיניים,עדין לא עברתי לעדשות..אולי חודש הבא (אני כל הזמן דוחה את זה חחחח),היתרון בכל העניין הוא שהעיניים שלי בצבע ירוק-כחול..לא רואה טוב אבל לפחות העיניים יפות חחח 6 אני מתגייסת בנובמבר אז רוב הסיכויים שאני אפרד מהפורום אז נשארו לכם כמה חודשים איתי
7 יש לי פטיש לנעליים ודיסקים ויש לי אוסף מכובד משניהם 8 יש לי תכנון ל7 קעקועים,מתוכם אחרי צבא אולי אני אעשה שניים..זה לכל החיים,צריך לחשוב טוב חח..בעמדת הפירסינגים הנזם בסוף החודש חוגג שנה (ואז ירד בגלל הטירונות) וההליקס שבוע אחרי הגיוס חוגג 7,סך הכל יש לי 6 עגילים (נזם,הליקס,ושני לובים בכל צד) 9 כשהייתי בפולין אני וחברה התקשרנו באחד הערבים לכל החדרים של השכבה ואמרנו להם "7 DAYS" מהצלצול..זה היה אחד המצחיקים!! 10 החיית מחמד היחידה שהייתה לי הוא איגואנה מדהימה בשם ברק שכל כך רציתי ואבא שלי קנה לי אבל אמא שלי לא התלהבה ואמרה שזה או היא או האיגואנה,יומיים אחרי זה האיגואנה חזרה לחנות.. 11 אני מכורה לשפתון לחות לשפתיים וגלוסים (קשה לי שהשפתיים יבשות) יש לי מכל הסוגים ומכל המינים חח.. זה היה רגע קטן עם המנהלת
מעניין אם מישהו קרא חחח

Lex 1

New member
רגע קטן עם המנהלת חחח XD

אוו גמני נאלצת לחגוג את היומולדת שלי עם עוד מישהו - אחותי
בהפרש של 4 שנים. רוצה לשמוע משהו מפחיד? חחח חבר של ידיד שלי עבר לעדשות וגם הוא היה רגיש לחומר של המים, היו לו עיניים חומות והחומר פשוט 'אכל' לו את העין והיא הפכה לכחולה! עכשיו הוא עם משקפיים והצבע נשאר. לפחות הוא הרוויח מזה משהו
. אניווי, בהצלחה עם העדשות זה הפך את חיי לטובים יותר מקווה שלא הפחדתי אותך או משהו טחחח ><

Lex 1

New member
חחח כן זה יצא קצת לא מובן.. כבר אמרתי שאני לא

יודעת להסביר טוב את עצמי..?

Lex 1

New member
חחח XD סורי.. זה לא יכול לקרות לך אבל..

לא נראה לי שזה יהפוך מכחול לחום או רק יתבהר אבל אני גם בספק זה ממש 1 למליון. בכל מקרה אני מעדיפה עדשות על משקפיים אז אני בטוחה שתצלחי למצוא את היתרון שבזה

O0NoNi0O

New member
עדשות לא מגדילות את המספר?

כי אני רוצה לקנות אבל ממש לא בא לי שיגדל לי המספר כי זה משו שאי אפשר לתקן בחזרה כי אני קטנה מידי לליזר.. בע. זה מבאס.

m i c k e y 15

New member
צצריך להוריד את הנזם??

לא רוצה..חחחח מה זה מפריע בצבא הנזם? מעצבנים...עד שעשיתי אותו..והוא נסתם לי די מהר חח גמאני צוחקת בסרטי אימה..הם האהובים עליי חחחח רק בידור
ואני גם כמוך בקשר ל-11 חחח

T h a t G i r l

New member
יאפ..

את צריכה להוריד בטירונות.. בסדיר את יכולה להיות עם נקודה קטנה שלא יראו..

Bleed for Me

New member
צריך להוריד הכל

כעיקרון הבנתי שאפשר רק לוב בכל צד אבל זיבי אני לא מוותרת על ג'יימס ההליקס שלי (על שמו של בורן כמובן
)

בא לך...../images/Emo9.gif

להסביר לי את כל מה שכתבת על הפירסינגים??? הליקס??? לוב?? אני ממש סתומה בקטע הזה... ופטיש לנעליים??? חוץ מזה את ממש מגניבה! תודה:]] ותסלחי לי על הבורות...

Lex 1

New member
יש לי משהו שממש יכול לעזור לך../images/Emo26.gif

שנני ולמדי היטב! חחחח מחא אני עושה לך בוחן
.

Lex 1

New member
חחח גמני נלחצתי פעם ראשונה כשקלטתי כמה יש

ובקשה
אני שמחה לתרום את חלקי לאנושות [באיזושהי דרך לא חינוכית במיוחד
].

Bleed for Me

New member
חח כמו שכבר כתבו לך

הליקב זה העגיל למעלה נזם (נו את יודעת חח) באף לוב זה חור בתנוך.. וכן,אובססיה קשה לנעלים (ודיסקים)

למעלה