~The McWeekend~

sweet shir

New member
מה נסגר עם שרון באמת? ><

היייי למדתן על עקומות בביולוגיה? DD: חחחחחחחחחחחחחח אהבתי תציטוטים.

Charley XD

New member
מה זה מהר מהר לפני שאורטל תגנוב לך ?

איזה חוצפה ! את היית רוב הזמן בבית ואכלת ארוחת צהוריים טעימה בעוד שאני ננטשתי לצוד חרדונים על הכביש של הקרטינג .. (וכן עדיף לאכול אותם על פני השניצ'ל והצ'יפס הזה ><" איכס) רק שתדעי עכשיו זה יהיה ככה .. את רוב הזמן חוץ משינה אני איתך ><" תצטרכי להתגבר על זה וחצי מקסי ערום תמיד יהיה עדיף
או אולי לא ?
בזמן האחרון אני מתחילה ממש לפקפק בזה .. אניוואי אני רואה אותך גם מחר XD

just orr

New member
חחחחחחחח את והרחמים העצמיים שלך XDDD

תקשיבי, לדני לא חסר אבל... אין על מקסי חצי ערום
חחחחחח כפרעלייך D:

Charley XD

New member
את יודעת שיש לי גם את החצי השני ערום נכון?../images/Emo12.gif

נראה לי ראית את זה ... אוח המקסי הזה ..
שוש זה מצליח לי ...

N e r d y

New member
סקינס ../images/Emo99.gif

טוני הוא כמו אדוארד כזה בשבילי XD תקשיבו מישהי חייבת להתקשר אליה כבר זה ממש מלחיץ כל ההעלמותת הזאת ><

just orr

New member
אדוארד? XDDDDDDDDD

הוא היה כזה מעצבן-מושי בפרק שלו ושל אפי
אני שלחתי לה סמס אבל היא לא ענתה לי. וגם לא נראה לי שהיא הולכת לענות... >< ככה שאני לא בטוחה שגם אם נתקשר היא תענה =/

N e r d y

New member
יאו הוא כל כך גררר

הוא והאודם שלו, אם הוא יאריך שיער הוא יהיה כמו שלגיה XD יאו זה מלחיץ.

just orr

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח יואו אשכרה שלגיה XDDD

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איך אני מדמיינת את זה XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD |מתה|

just orr

New member
כה לגמרי ><

מקסיייייייייייייייייייייייי
כפרות עליו ועל כל סקינס D:

חחחחחח הציטוטים../images/Emo6.gif

ובאמת מה עם שרון? הפעם האחרונה שדיברתי איתה הייתה לפני איזה חמישה חודשים:<

MeravDorev

New member
My McWeekend

מצעד הלהיטים של מקפליי: Lies , corrupted , POV כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: So What - Pink הלהקה/אומן/ית המגניב/ה של השבוע: מקפליי 3> אלבום שחרשתן עליו: רדיו אקטיב :) קליפ שעשה לכן את זה: ממממ... תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: כמעט מלאכים , טעם האהבה 3 משהו שהכעיס אתכם השבוע: חברה שמסתבר שהיא לא חברה >< מתנגן בראש / בפלייליסט: Just Dance - Lady GaGa התמונה הכי חמה: דאגייי3>

dari111

New member
חיחושD:

מצעד הלהיטים של מקפליי: Star Girl Lies POV כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: Metro Station - Kelsey Ashley Parker Angel - Crazy Beautiful Miley Cyrus - 7 Things הלהקה/אומן/ית המגניב/ה של השבוע: לאיודעת;; אלבום שחרשתן עליו: לא חרשתי על כלום |: המחשב שלי נשבר ואני במחשב בסלון ואין פה שירים חוץ מכמה בודדים שהורדתי~.~ קליפ שעשה לכן את זה: Do Something של בריטני ספירס XD תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: סקינס
קורי בבית הלבן3> האנה מונטנה XD המפץ הגדול3> משהו שהכעיס אתכם השבוע: אני חולה וביום חמישי בבצפר כמעט מתתי ;; משהו ששימח: כלום): משהו שהעציב: אני חולה נו |: +יש היום מסיבה אבל לאאא אני לא אלך כי אני חולה ציטוטייה: "אם בנדוד שלי היה ג'ינג'י יותר שמן יותר וקטן יותר הם בטח היו מזה דומים" מתנגן בראש / בפלייליסט: Busted - Thunderbirds Are Go :ם המלצת השבוע: אל תשתו ברד של מישו חולה ;; התמונה הכי חמה: אין תמונות במחשב ;; יאלה יצאתי מדוכאת מעפנה, שבועטוב שיהיה

Charley XD

New member
אוו קראפ כבר עבר שבוע ? זה מהר

מצעד הלהיטים של מקפליי: לייז ואי קיסד א גירל הלהקה/אומן/ית המגניב/ה של השבוע: דאפש
ביטלס
דה הו
ארקטיק
וטיפה מק' .. אהה ואבבא XD ליאור הרס אותי .. מצטערת אלבום שחרשתן עליו: כל אלבום שנוצר של הביטלס .. קליפ שעשה לכן את זה: http://www.youtube.com/watch?v=DdbzAjWbKts והחלק השני : http://www.youtube.com/watch?v=IKuBGSlUGno&feature=related ועוד משהו : http://www.youtube.com/watch?v=ePXOjWT_7O0&NR=1 ותודה לטל XD תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: בוסטון ליגל.. על טבעי האח הגדול XD שיר תראי מה גרמת לי .. (סתמוש המשכתי לראות א זה רק בגלל דודה שלי .. אבל זה בסדר .. לאון נוש) משהו שהכעיס אתכם השבוע: הברך שלי. וזה שאמא לקחה את הכרית מהספה (המ"י) משהו ששימח: אממ לא הרבה ... משהו שהעציב: אני לא הולכת להופעה של פול
ואין גם מי ילך איתי /: נכנסתי לדיכי בגלל זה XD אהה וממטיקה /: ציטוטייה: שיעור ביולוגיה, אהה ועם אתן לא מבינות (כמו שירק בטח - לא אישי את פשוט נעל לפעמיים) אז הצעה שלי תפתחו ספר או משהו *"ללטאה יש זנב כדי להתרבות !" *"הזוחלים לא יכולים לכיות בלי קרקע !" *"איגואנה מחליפה צבעים !!!!" *המורה : "ולמה היא נקראת עקומה אופטימום ?" ילדה : "בגלל שהיא אופטימית !" מיטול על המורה להיסטוריה שלנו והשרשרת שלה: "אורלי שמה על עצמה את מערכת השמש" אני : "בגלל שהיום סוף העולם אורלי רוצה להתייחד עם הכוכבים" הארקו
"How utterly predictable," Draco quipped. "Have at it then, Weasel. Go crazy." XD המאבטח : "וואו איזה מפוצץ פה ! היי חברה לא לדחוף ! היי את מסתדרת שם ? את צריכה עזרה ? את נראת עייפה, רק שלא תרדמו לנו פה" ~הוא העיר אותי שישנתי במתקן כי אף אחד לא בא ><"~ איזה התחשבות .. אבל היי, איזה ברירות היו לי ? זה או לישון או ללכת מלחמת מבטים עם חרדונים .. ~שיעור כימיה ילד מכניס פופקורן מהניסוי שלנו לתוך הפה~ אני : "איכס !!!!!! מה אתה עושה ??! זה הפופקורן עם השמן תינוקות !" ~הוא יורק את הפופקורן ואני מתפקעת מצחוק - אי טריק הים, גוד ווארק~ גל : "ממה מכינים שמן זית ?" - זיתים "ממה מכינים שמן תירס ?" - מתירס "וממה מכינים שמן תינוקות ?" מתנגן בראש / בפלייליסט: אלינור ריגבי המלצת השבוע: אל תכינו פופקורן עם שמן תינוקות .. זה גם רעיל, גם לא מתפוצצים יותר מדי וגם לא קופץ מגניב התמונה הכי חמה: אהה כן שמעתי טיפה קווין גם >

just orr

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

שששש הפופקורן עם השמן תינוקות היה שולט
הוא פשוט לא היה מספיק זמן על הפלטה חחחחחחחח 333>

Charley XD

New member
נכון אז סתם היה לי ריח של מגבון שניקו איתו

את התחת על היד ? כל הנסיעה הביתה ? ><" איכס אני לא מתקרבת שוב לחומר הזה בחיים... אבל הקטע עם דור היה אחד המצחיקים
3>>

למעלה