~The McWeekend~

just orr

New member
לפחות נסעת הבייתה.. ../images/Emo12.gif

אבל כן, איכ. XD חחחחחחחחחחחחח זה באמת היה מצחיק

Charley XD

New member
מאוד איכ.

אני ישבתי ליד גל והוא הציק לי בטרוף
תאמיני לי שהייתי מעדיפה לבוא איתכן !

sweet shir

New member
כפרעל ליאור ../images/Emo6.gif

לאון נוש ונשנש וסדרה טובה$#@%#@
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח די שיעורי ביולוגיה עם המורה שלנו זה מה זה קורע.
היא נותנת דוגמאות מפגרות בטירוף חחחחחחחחחחחחחחח

Charley XD

New member
חחח אצלנו זה הילדים שמביאי דברים

מאוד מעניינים .. והכל היה בשעה ה -9 ככה שהכל מצחיק בטרוף בשעה הזאת XD לאון ממש נוש
על מה מתערבים שטומסי ראה מאמא מיה וזאת לא רק אני ? והוא אוהב אבבא ! אני מרגישה את זה .. אחרת איך תסבירי את דה ווינר טייק איט אול ?

Little McMickey

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo216.gif../images/Emo41.gifמישהי יודעת מה זה נהוריי../images/Emo35.gif../images/Emo20.gif../images/Emo70.gif

כי אממ אתמול הייתי בברית של הבן של בת דודה שלי והם קראו לו נהוריי זה שם ממש יפה ומקורי אני חייבת לומר.. אבל אני לא ממש יודעת מה זה אומר.. שאלתי ולא ענו לי
חחח אני חושבת שאור וטוהר.. ~חושבת~
מצעד הלהיטים של מקפליי
אני חייבת לומר בלב שלם- DONT KNOW WHY
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
אמממממ Madina Lake - Another Life Beyonce - Upgrade U
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
סרט: אממ קאמפ רוק- כןכן ראיתי הסרט היום הוא חמוד למרות שהכל כמובן-צפוי! אבל ג'ו
עדיין לא ראיתי את הסוף אבל בשביל זה יש יס מקס חח -ארוחת בוקר בטיפאני- סרט ממש ממש חמווווד, עכשיו הבנתי למה הרבה אנשים ובמיוחד נשים אוהבות אותו.
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
משהו ששימח:
שמצאו את הילדה רוז והברית של הבן של בת דודה שלי
משהו שהעציב:
שמצאו את רוז, מתה..
המלצת השבוע:
הסרטים הנ"ל
התמונה הכי חמה:
המשחק ששינה את חיי.. XD סתם, פשוט משחק שאני נורא נורא אוהבת, ויש לי ידיד שממש דומה לטוני הוק

dougie10

New member
את יודעת לגלוש על סקייטבורד?.איזה מאגניב לך?!

גמאני יודעת!!...

גילולית

New member
../images/Emo205.gifתבדקי במילון חח בטח יש את זה

אולי לא בנהוריי אול נהור או משהו חח

AlmA XP

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo41.gifMcWeekend../images/Emo27.gif../images/Emo79.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
כל רדיואקטיב Transylvania Ultraviolet she falls asleep Walk in the sun
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
Blink 182 - I Miss You Blink 182 – Down Boys Like Girls – Thunder Boys like girls- Up against the wall Busted - That's What I Go To School For Paramore – Brighter Paramore - For a Pessimist, I'm Pretty Optimistic
אלבום שחרשתן עליו:
ROTTF
קליפ שעשה לכן את זה:
הDVD של וונדרלנד לייז XD דאון אנדר
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
טלוויזיה: שנות ה-70 טופ מודל סרט: קאמפ רוק
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
אח שלי כרגיל, וכולם בערך XD
משהו ששימח:
שיעור גיטרה ראשון D: דודים שלי טסים לאנגליה והם יקנו לי את וונדרלנד ורדיואקטיב, והם משאירים את בנדוד שלי הקטן אצלנו בנתיים :]
משהו שהעציב:
---
ציטוטידה:
~ארוחת ערב~ אבא שלי: זה מה שנקרא ראש קטן אני: הראש שלי בפרופורציות מצוינות לגוף! אח שלי: חה-חה הראש שלי יותר גדול משלך! אני: אולי, אבל הוא ריק אני לאח שלי *על החוש הומור המפגר שלו*: החור השחור יותר מצחיק ממך באמצע השיעור היה בום ממש גדול מישהו: המפץ הגדול!! XD
מתנגן בראש / בפלייליסט:
-----
המלצת השבוע:
תסתכלו באתר של אולד נייבי, יש שם בגדים ממש יפים
ואל תמחקו תמונות מעיתונים, זה הורס אותם, מנסיון XD
התמונה הכי חמה:
מכוערים XDDD

avivoOsh2

New member
../images/Emo42.gifקוז איי גאט יווו

טו מייק מי פיל סטרונגר(H) מצעד הלהיטים של מקפליי: I've Got You
חורשת I'll Be OK POV כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: Chocolate - Snow Patrol You're All I Have - Snow Patrol
All I Ever Wanted - Basshunter מדבקק אחושרמוטה Somewhere Over the Rainbow - Israel Kamakawiwo'ole
Superwoman - Alicia Keys Just Dance - Lady Gaga Feat. Colby O'Donis
Pro Nails - Kanye West
Keeps Gettin' Better - Christina Aguilera הלהקה/אומן/ית המגניב/ה של השבוע: Snow Patrol מדהימים. אלבום שחרשתן עליו: לאמשומיוחד. קליפ שעשה לכן את זה: ממ http://www.youtube.com/watch?v=BeCp6nLPQ8Q תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: לפגוש את ג'ו בלאק
כלכך כלכך כלכך חשופים האנה מונטה חח כפרעלג'קסון קורע אותי מצחוק כמעט מלאכים ספיידרמן 3 [נראה עם זה יהיה טוב חח עוד חצי שעה מתחיל]. משהו שהכעיס אתכם השבוע: ביתספר וזה אנלי כוח בגרוש משהו ששימח: היה נחמד:) משהו שהעציב: כלום. ציטוטייה: לאזוכרתO: מתנגן בראש / בפלייליסט: Kiss Me - The Cardigans תמונה:
אני וזיוישלי3>

Shir Jones

New member
../images/Emo112.gifMCWEEKED ../images/Emo9.gif

קודם כל זאת shir jones [שימו לב למאומצון] לא יודעת למה זה לא נותן לי להתחבר למשתמש שלי !!!
סוו הנה המקוויקוד שלי מצעד הלהיטים של מקפליי: NOT ALONE SMILR CORREPET
SMILE DO YA SINGE IBO STAR GIRL THAT GIRL 5CIHH כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע shut up and let me go thats not my name frrdback im yours always where i need to be broken thats why i go to school for הלהקה/אומן/ית המגניב/ה של השבוע: מקפלי ^^ דה טינג טיגנס אלבום שחרשתן עליו: עדיין radio:ACTIVE קליפ שעשה לכן את זה: אממממ http://uk.youtube.com/watch?v=_gI4hT5N-4s&feature=related לא יודעת למה אני לא מוצאת את זה שצילמו אותם שרים את זה !!! :O תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: הטופ מודל הבאה משהו שהכעיס אתכם השבוע: אמממממ שומדבר? משהו ששימח: יש ליח סופסוף לוקר!!!!!! משהו שהעציב: רוז נמצאה בתוך מזוודה בירקון
ציטוטייה: כרגע שומדבר לא עולה לי לראש אולי מחר מתנגן בראש / בפלייליסט: גידאמק גדי גדי גידמאק המלצת השבוע: אממממ...פיזיקה זה חרא. התמונה הכי חמה: אני בהמיר אה ואני מכוערת ^^

למעלה