פורים שמח!-שירשור תחפושות

sweet shir

New member
אני נתתי לה את הרעיון!!!! XDDDDD

מקוריות זו אני!
וטוב לדעת. XD (שהמצאת קישור של HS חחחחחחחחחחחחח)

butbut

New member
../images/Emo126.gifXDDDDDDDDDDDDDDDD אוה!!!

אז שיר XDD אממ מקוריות זאת את! XD חחחח המצאתי את הקיצור הזה כי זה יותר נוחXDD אין לי כוח לרשום את כול ה"הולי שיט"..LOL

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifXDDDDDDDDD גדולה../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

sweet shir

New member
זה היה כזזזזה קורע שאנשים זיהו וניסו לקרואXDD

חשוב לציין שאני זו שהגתה את הרעיון הנפלא הזה D:

גילולית

New member
../images/Emo205.gifצב, צבי צבי הנינג'ה|../images/Emo70.gif

טוב, אז אני וחברותי התחפשנו לצבי הנינג'ה(היינו רק 3 אבל כי אחת נטשה) ויצא ממש חביב(חוץ מהעובדה שברוב התמונות אני נראית כמו כאפות גמורה) אבל אני תמיד נראית כמו כאפות אז זה לא משנה.. אז בתמונה הזאת כבר היינו בלי הזה על העינים אבל זאת התמונה הכי טובה^^

גילולית

New member
../images/Emo205.gifחח תודה|מסמיק|

פורים זה החג היחיד שמותר להיות בו מכוער בתמונות אז אני לא אתבכיין על איך שיצאתי

Simple Girl 175

New member
../images/Emo215.gifהפורים החלקי שלי../images/Emo9.gif

היה לנו היום בערב מסיבה של המגמה.. את הפורים בבצפר אנחנו עושים ביום שישי אז התחפשתי לסטארגירל
היה ממש נחמד ^^

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo202.gif../images/Emo149.gifמיי סקסי תחפושת../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo26.gif

כןכן..... התחפשתי לאימו
שבערך חצי עולם כזה שאל אותי למה התחפשתי ואז כשאמרתי להם אז אמרו לי
"לא מפתיע"
אז היה נורא מצחיק היום כי אני ופוני הלכנו עם חברה ברגל לקניון, ואז כשבאנו להצטלם אני קולטת מישו שיושב באיזה אוטו שנוסע, פשוט מוציא מצלמה ענקית כזאת ומצלם אותנו! אז תבדקו אולי תראו אותנו באיזה אתר או עיתון או ווטאבאר XDDD וכמובן אני, שאני כזאת פריקית של מצלמה הצטלמתי עשרות פעמים היום
אז אני יעלה לפה תמונות אחדות אבל אם ממש ממש באלכן לראות את כולן אני גם מעלה למייספייס שלי
myspace.com/sivan_wildchick

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo202.gif../images/Emo149.gifתמונה 2../images/Emo26.gif

הזכרתי כבר שחצי עולם בהה בי? Oo XDDDDDDD ולמה בכלל אני ערה בשעה כזאת

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo202.gif../images/Emo149.gifתמונה 3-אני ופוני../images/Emo26.gif

"היי הנה אימו!" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD איך אני אוהבת תתמונה הזאת ^____^

למעלה