אנשים - עשיתי שאלון !

../images/Emo191.gif יאללה עונה D:

שמי: תמר זמן שהות בפורום: מאז שהוא נוסד , נראלי ^^ יושב ליד: >< 1.כמה זמן אתם מעריצים את טוקיו? מאז הכתבה הראשונה שראש1 עשו עליהם, כשהם עוד קראו להם "קאוליטז" 2.מי החבר להקה האהוב עליכם? ולמה? טום וגוסטבD: כי טום הוא סקס וגוסטב שחומי (חנהXDDD) 3.איזה שיר אתם הכי אוהבים ומתחברים אליו? למה? אממ 4.איזה שיר אתם הכי פחות אוהבים?למה? Wir schliessen uns ein כי הוא מדהים
5.מה אתם מעדיפים, לשמוע את טוקיו באנגלית או בגרמנית?למה? בגרמנית, כי ככה. D: 6.מה אתם חושבים על צורת הלבוש של ביל? אם זה עושה לו טוב אז אחלה. 7.מה אתם חושבים על צורת הלבוש של טום? כנ"ל 8.התמונה האהובה עליכם של הלהקה- ? אין לי עצבים לחפש >< סתם תמונה -> 10.אם היו נותנים לכם 10 שניות להגיד ללהקה משו , כל דבר. מה הייתם אומרים להם? היי! אכפת לכם לקפוץ לבקר ב*****הכתובת שלי**** ? תודה ^^

3has3

New member
XDDDD

שחומי
נכון שאת אוהבת את גוסטב כי אני העברתי לך שטיפת מוח? XDDD אני עושה את זה לכל אדם שני ^^ ואז הוא בא ביציאה של:"היי, גוסטב באמת חמוד" מועחעחעחעחע

../images/Emo191.gif XDDD ../images/Emo58.gif לההתחלה של הסוף בהודעה-

מה שנכון נכון, אבל לא כולם יודעים ש...שחומי הוא אח שלך !!$#@#@$# זה אומר שאת שחומה !! אבל רק בחושך ><

Leb Die Sekunde

New member
../images/Emo41.gif צומי!! צ'להה היי צ'לה../images/Emo41.gif

הראש מלאאא הרבה הרבה חלומותת צ'להה היי צ'לההה טוב אני לא ישיר שמי: זמן שהות בפורום:שבועיים אחרי פתיחתו יושב ליד: חח סתם:אני יושבת ליד ציור של ביל ופוסטר של ביל
1.כמה זמן אתם מעריצים את טוקיו?שנתיים 2.מי החבר להקה האהוב עליכם? ולמה?ביל.. בגלל הכל יופי אופי שירה. אין לי מילים הוא פשוט הבנאדם שעושה טוב על הלב גם עו רחוק ממך באלפי קילומטרים
3.איזה שיר אתם הכי אוהבים ומתחברים אליו? למה? אני אוהבת את כל השירים אבל עד עכשיו הכי אני אוהבת את wir sterben nimals aus משו כזה ו אוברס שפרינג נישט הוא השיר "שלי" אותו אני הכי אוהבת אבל לשירים מלמעלה אני הכי מתחברת
4.איזה שיר אתם הכי פחות אוהבים?למה? רטה מיש וטוטגליבט , כי אלה שירים עצובים ואני לא אוהבת שירים עצובין.. שירים של פרידה של התנתקויות. פשוט לא אוהבתD: 5.מה אתם מעדיפים, לשמוע את טוקיו באנגלית או בגרמנית?למה? גרמנית בלי לחשוב פעמים. שפת מקור מה אני יגיד. מי שלא יודע את המילים קורא תרגומים ולומד, לדעתי אין סיבה שהם ישירו באנגלית . מי שאוהב אתום יהיה מוכן ללמוד ולהשקיע בשבילם 6.מה אתם חושבים על צורת הלבוש של ביל? כפרעליו שימשיך וחזר לא שישתנה 7.מה אתם חושבים על צורת הלבוש של טום?כנ"ל שלא ישתנה לעולםם 8.התמונה האהובה עליכם של הלהקה- ?אין אחת מיוחדת אני ישים תמונה אקראית 10.אם היו נותנים לכם 10 שניות להגיד ללהקה משו , כל דבר. מה הייתם אומרים להם? אל תפסיקו לנגן לעולם +ביל איש ליבה דיש ,טה אמו ,אי לוב יו וכ'ו וכ'ו תענו בבקשה עניתי תודה

PerfectSP

New member
אני יושבת בין 6 פוסטרים של טוקי><' ../images/Emo190.gif

^^ ואחד גדול כזה,שגזל ממני 60 שקל

3has3

New member
../images/Emo6.gif לי יש את כל הפוסטרים של ראש 1

ואחד של מעריב לנוער אני חושבת XDD איזה 5 או 6 D: ופוסטר גדול אין לי איפה לתלות XD אני אוותר, פוב תפסו את המקום של הפוסטר הגדול XD

PerfectSP

New member
יש לי את כל של ראש1 וכל מעריב,אבל אין לי../images/Emo190.gif

מקום בחדר^^ ואחד ממעריב גם ככה הביאו באיכות חראXD סה"כ עכשיו יש לי שישה
ואני מחכה לפוסטרמאניה 2007 כי אין אבל פשוט איןןןן מצב שלא יהיה פוסטר של טוקיו
XDDDDD ותכלס נגמר לי המקום על כל הקירות^^ שלושה פוסטרים גדולים,שלושה קטנים מראש1,ועוד 6 של טוקיוXD

PerfectSP

New member
קיבלתי שני פוסטרים מחברה שלי^^ ../images/Emo190.gif

אינלי מושג,אני מנויה לראש1... למרות שאני משערת שהיו מביאים לי אם הייתה כתבה^^ אבל יש לי שני פוסטרים ממעריב!!D:

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gif את יודעת מתי צריך להיות פוסטרמאניה?

כי לי אין מושגג XDD

PerfectSP

New member
כה, ../images/Emo190.gif

זה יהיה בסוף 2007... אני משערת שזה או יהיה בעיתון של ה-26.12 או ב-19.12 אני לא בטוחה^^ אחד העיתונים האחרונים לפני השנה החדשה

dirty look

New member
האD:

שמי: אורלי זמן שהות בפורום: מאז שנפתח (אני כתבתי את ההודעה הראשונה!) יושב ליד: חח סתם XDDD 1.כמה זמן אתם מעריצים את טוקיו? מממ... 7 חודשים בערך 2.מי החבר להקה האהוב עליכם? ולמה? ביל, כי הוא שר יפה, והוא נמאוד מוכשר! הלוואי עליי
3.איזה שיר אתם הכי אוהבים ומתחברים אליו? למה?ועע. אינלי מושג- אני בד"כ לא מתחברת לשירים. 4.איזה שיר אתם הכי פחות אוהבים?למה? כנ"ל, אין לי איזה שיר שאני לא ממש אוהבת... לפחות לא עולה לי לראש בנתיים... 5.מה אתם מעדיפים, לשמוע את טוקיו באנגלית או בגרמנית?למה? אנגלית, כי ככה אני באמת יכולה להתחבר למילים- שאני שומעת בגרמנית אני שומעת רק מילים לא מובנות וזה גורם למחסום. 6.מה אתם חושבים על צורת הלבוש של ביל? יפה מאוד, סטייליסטית
7.מה אתם חושבים על צורת הלבוש של טום? מדהימה.! אני אוהבת את הסטייל
8.התמונה האהובה עליכם של הלהקה- ? זה יהיה קשהXD אבל נחפש אחת
10.אם היו נותנים לכם 10 שניות להגיד ללהקה משו , כל דבר. מה הייתם אומרים להם? אתם פשוט מעולים! תמשיכו ככה!

3has3

New member
אני כתבתי את ההודעה השניה D:

נראה לי XD טוב, אולי השלישית או הרביעית XD

עונה ..

שמי: יערה זמן שהות בפורום: כל יום אני נכנסת אבל לא תמיד כותבת הודעות . יושב ליד: אני יושבת לבד
1.כמה זמן אתם מעריצים את טוקיו? לא הרבה זמן ,מתחילת החופש בערך.. 2.מי החבר להקה האהוב עליכם? ולמה? גיאורג ,יש לי חולשה קשה ביותר לבאס
3.איזה שיר אתם הכי אוהבים ומתחברים אליו? למה? Rescue Me ,שיר מדהים ,וגם בגרמנית . 4.איזה שיר אתם הכי פחות אוהבים?למה? אמ..לא נראה לי שמושג כזה קיים :-8 5.מה אתם מעדיפים, לשמוע את טוקיו באנגלית או בגרמנית?למה? לא יודעת.. 6.מה אתם חושבים על צורת הלבוש של ביל? שיהיה לו בכיף ,אם הוא אוהב את זה.. 7.מה אתם חושבים על צורת הלבוש של טום? כנ"ל 8.התמונה האהובה עליכם של הלהקה- ? תמונה חמודה :) 10.אם היו נותנים לכם 10 שניות להגיד ללהקה משו , כל דבר. מה הייתם אומרים להם? שאני אוהבת את אותם אבל לא בגלל איך שהם נראים וזה ,אלא בגלל המוזיקה ואמ..כן לשאול אם אפשר חתימה
[ברור שהם יסכימו ,הו הפיגור שלי
]

tsofa

New member
:) ההאוווי ../images/Emo85.gif

שמי: צופנת :) זמן שהות בפורום: אממ... לא הרבהה :| יושב ליד: חח סתם 1.כמה זמן אתם מעריצים את טוקיו? אאמ... לא זווכררת :| נשער שננה 2.מי החבר להקה האהוב עליכם? ולמה? טום כי הוא חמוודי כזזה ואני הכי מתחברת אלליו ואל מה שהוא לוובש :] 3.איזה שיר אתם הכי אוהבים ומתחברים אליו? למה? דונט ג'אמפפ :| אממ.. זה די איישי מי שבאמת מעוניית שתשאל במסןן , 4.איזה שיר אתם הכי פחות אוהבים?למה?אני לא בטוחה שיש דבר כזזה :| 5.מה אתם מעדיפים, לשמוע את טוקיו באנגלית או בגרמנית?למה? שציהם אני אוההבתת ! אבל מעדיפה אנגלית , אני יותר מבינה מה אני שרה :] 6.מה אתם חושבים על צורת הלבוש של ביל? שאין עליייה ! 7.מה אתם חושבים על צורת הלבוש של טום? שגם עליה אאין ! XD 8.התמונה האהובה עליכם של הלהקה- ? 10.אם היו נותנים לכם 10 שניות להגיד ללהקה משו , כל דבר. מה הייתם אומרים להם? שאני מאוד אוהבת ומתחברת ומוזיקה שלהם ואליהם בכלל , זה מה שאני באמת מרגישה בתור "נערה מתבגרת" והשירים הם כלכך אמיתייםם ! עוד כמה שניות נשאארוו ?! אאאאייי ללללאב ייייוווווווווווווווווו ! 3>

1anna6

New member
טוב עונה

שמי: אנה זמן שהות בפורום: אמממ חודש נדמה לי יושב ליד: האמת שאני ליד בקבוק הקולה שלי כי דיי בשביתה 1.כמה זמן אתם מעריצים את טוקיו? אמממ שנתיים. 2.מי החבר להקה האהוב עליכם? אמממ האמת שביל,אבל אני אוהבת את כולם3> 3.איזה שיר אתם הכי אוהבים ומתחברים אליו? למה? rette mich כי הוא הציל לי את החיים. 4.איזה שיר אתם הכי פחות אוהבים?למה? אני אוהבת את כל השירים שלהם כי יש להם משמעות שונה לכל אחד ואחד ככה שזה נורא קשה להגיד. 5.מה אתם מעדיפים, לשמוע את טוקיו באנגלית או בגרמנית?למה? גם וגם לא יודעת למה? 6.מה אתם חושבים על צורת הלבוש של ביל? הצורת לבוש שלו אופיינית לו ומתאימה לו 7.מה אתם חושבים על צורת הלבוש של טום? מתאימה לו ועוזרת לגיוון של הלהקה 8.התמונה האהובה עליכם של הלהקה- ? 10.אם היו נותנים לכם 10 שניות להגיד ללהקה משו , כל דבר. מה הייתם אומרים להם? אממ הייתי אומרת להם תודה שהם החזירו לי את החיוך

../images/Emo36.gifעונה.........../images/Emo26.gif

שמי: ליטל, או לילו..... What ever....... זמן שהות בפורום: אמממ חודשיים בערך... לא כ"כ הרבה כמו כולם............. יושבת ליד: הכלב שלי, רוב הזמן..... הוא הפסיכולוג שלי.......... חחחח 1.כמה זמן אתם מעריצים את טוקיו? אממ חצי שנה בערך........ 2.מי החבר להקה האהוב עליכם? ולמה? הייתי אומרת כולם, אבל בעיקר ביל, כי הוא כזה מוכשר! הוא כותב את רוב השירים, הוא זמר מדהים! הוא מקסים, ומדהים, וחתיך, ורגיש, ומבין ולא אחד כזה שישתמש ויזרוק! 3.איזה שיר אתם הכי אוהבים ומתחברים אליו? למה? אמממ ספרינג ניכט ו1000 מיר. שירים מדהימים!! ספרינג ניכט כי הוא מתאר כמעט את כל הדברים שעברו עליי, ו1000 מיר כי אני פשוט שמעתי ונדלקתי! אבל אני אוהבת את כולם, כי לכולם יש מסר להעביר.. 4. שיר אתם הכי פחות אוהבים?למה? אין כזה,כי כולם מדהימים!! 5.מה אתם מעדיפים, לשמוע את טוקיו באנגלית או בגרמנית?למה? גרמנית, כי זאת השפה המקורית שלהם, שבה הם התחילו לכתוב ולשיר..... 6.מה אתם חושבים על צורת הלבוש של ביל? אין לי בעיה עם הלבוש שלו, הוא מתלבש מדהים!! הוא ניראה טוב בכל לבוש שהוא.... 7.מה אתם חושבים על צורת הלבוש של טום? מצחיק. הוא ניראה שמן ממש בגלל הבגדים הנפוחים שהוא לובש, אבל במציאות הוא שוקל פחות מביל! 8.התמונה האהובה עליכם של הלהקה- ? אמממ כולן יפות, קשה לבחור, אבל אני אוהבת במיוחד את זאת~~~~ 10.אם היו נותנים לכם 10 שניות להגיד ללהקה משו , כל דבר. מה הייתם אומרים להם? וואוו, אממ אז ככה: "אני אוהבת אותכם כ"כ!!! אתם החיים שלי!!! בלעדיכם אני מתה!!!" כה, זה אפילו פחות מ10.... אני חושבת...... חחחח חפירה.................

למעלה