עונהעונה^^
1.כמה זמן אתם מעריצים את טוקיו? נמממ.. מתישהו בערך לפני שנה ו...לא זוכרת, לפני שנה וקצת (= 2.מי החבר להקה האהוב עליכם? ולמה?
ביל כמובן!!
כי הוא: א) שר מדהים.
ב) הוא חתיך.
ג) הוא >>>גבר<<< רגיש, נחמד ומאודמאודמאוד חמוד 3=
3.איזה שיר אתם הכי אוהבים ומתחברים אליו? למה? יש לי שניים: Rette Mich- לא יכולה שלא להתחבר אליו..
Scream- מתחברת ביותר.. יש לי את הקטעים האלה באמצע החיים שפשוט בלי שום סיבה מיוחדת..(ולפעמים עם^^) באלי לצרוח XD עזבו זה בטח נשמע ממש מוזר נכון!?
4.איזה שיר אתם הכי פחות אוהבים?למה? אין אני אוהבת את כווווווווווווווווווווווווווווווולם!!
5.מה אתם מעדיפים, לשמוע את טוקיו באנגלית או בגרמנית?למה? גם ככה וגם ככה אני לא יכולה להחליט כי זה מדהים בשתי השפות^^
6.מה אתם חושבים על צורת הלבוש של ביל? מאגניבה.. ו.. אינלי איתה שום בעיה.. אני אוהבת..
7.מה אתם חושבים על צורת הלבוש של טום? גם.. מאגניבה.. ואינלי איתה שום בעיה.. אני חושבת שיהיה לו יפה ללבוש משהו צמוד לפעמים אבל אני לא אבכה אם לא..
(= 8.התמונה האהובה עליכם של הלהקה- ? בחרתי אחת מההמון..לא ידעתי מה להחליט---------------------------> 10.אם היו נותנים לכם 10 שניות להגיד ללהקה משו , כל דבר. מה הייתם אומרים להם? הייתי אומרת להם שאני מתה על המוזיקה שלהם..(הייתי פונה אליהם בשקט כדי לא להיות כמו הילדות האלה שכשהם רואות מישהו מפורסם הם צורחות ואז כל העולם ואשתו באים) הייתי אומרת להם שהם שינו לי את החיים אחרי ששמעתי אותם שרים ומנגנים.. ושאני באמת באמת באמת מעריצה שלהם שלא רוצה שהם יעשנו!! שישמרו על הבריאות שלהם כי אני ועוד מאות אלפי מעריצות חושבות ככה ומאוד דואגות להם..(אני לא בטוחה שאני אצליח את זה ב-10 שניות =/ נוו טובXD) אם אני אספיק הייתי מחבקת/מנשקת את ביל ואח"כ את טום ביל גוסטב וגיאורג.. ואם לא את כולם אז לפחות את ביל^^ טוב חפרתי (שוב..=/) מי שקרא/ה את זה>>> כנראה שאת/ה באמת מתעניין/נת במה שאני חושבת קבל/י
ענקקקקיי!!