אנשים - עשיתי שאלון !

../images/Emo36.gifחחח לא נורא!! =)../images/Emo26.gif

תמונה ממש ממש יפה שלהם!! צפוי שעוד מישו ישים אותה........

ruth139

New member
../images/Emo205.gif.. חחח נחמד.. טוב אז ככה:

שם: רות ד. שהותי בפורום: אממ.. אני קראתי פה מלא.. אבל הצטרפתי רק לפני שבועיים בערך... 1. אממממ מעריצה אותם איזה 4 חודשים או טיפה יותר.. 2.אני הי אוהבת את ביל.. כי... א.הוא שר מדהים.. וגם אני אוהבת לשיר.. אז.. אממ אני כזה מחקה אותו.. חח לא לא.. סתם.. אני אוהבת אותו כי הוא שר יפה.. הוא מתלבש מגניב.. ( יש לי חולשה לסטייל של אנשים יפים..) וגם כי הוא נראה טוב.. 3. DONT JUMP אני בדרך כלל לא אוהבת שירים עצובים.. אבל הוא שונה.. זה שיר מיוחד מאוד.. המנגינה והמילים כל כך נכונות...:p 4. FORGETING CHILDREN (סורי אם זה עם טעות..XP..) אממ אל יודעת.. השיר ממש עצוב ואפשר לומר שהוא מדכא אותי..:( 5. באנגלית.. כי אני מבינה את כל מה שהם אורמים.. אבל בגרמנית זה כזה מגניב לשמוע אותם.. אני כבר יודעת את אמילים בעל פה.. רק לא ממש מבינה את המשמעות...=[ 6. כמו שאמרתי ב2. אני ממש אוהבת את צורת הלבוש שלו!!!
7. אמממ לדעתי טום מגזים עם גודל הבגדים שלו.. אבל זה מתאים ו.. אז.... אין לי טענות... 8.וואווו יש כל כך הרבה...X____O אמנמנמנמ אני אישית מאוד אוהבת תמונות מצחיקות שלהם. 10."אתם לא צריכים את כל המעריצות שבעולם.. יש לכם אותי..XPXD...!!".. חהחהחהחהחהח..=]

MaaYanUshM1

New member
../images/Emo188.gifעונה עונה עונה...

שם: מעיין
זמן שהות בפורום: בטח פחות משבוע
יושב ליד: האמ הדובי שלי:) סתם לא...ליד ארוחת בוקר טעימה
כמה זמן מעריצים את טוקיו: אני לא יודעת אם אני מעריצה שלהם...אני אוהבת אותם מאז שאני שומעת את השירים שלהם
...שזה בערך מחודש ספטמבר...תחילת ספטמבר..(חודשיים) חבר להקה אהוב: ואי כולם...כולם תותחים
... אני אוהבת את ביל בגלל האישיות שלו (לפחות מה שמועבר בראיונות והכל). לא רק מה שהוא אומר אלא איך הוא אומר...לא איכפת לו להיראות שונה ורואים שהוא מאוד רגיש (וכן..מחובר לצד הנשי שלו
^^). איזה שיר אני הכי אוהבת ומתחברת אליו: שאלה קשה!!!!! אני אוהבת את רטה מיש, ספירנג נישט ומונסון
איזה שיר אני הכי פחות אוהבת:
קשה שוב!!!!!! אני אוהבת את כולם...
טוקיו הוטל- גרמנית או אנגלית: אין לי העדפה חורצת כי זה תלוי בשיר....בכללי בגרמנית זה מתחרז ויושב יותר טוב על המוזיקה ונשמע ממש ממש טוב....באנגלית אני מבינה הכל וזה גורם לי להתחבר לשיר...ולהיות מסוגלת לבטא אותו (כי גרמנית קשה שפה!!!
)...אז אממ...כן. על צורת הלבוש של ביל: אני אוהבת את הצורת לבוש לו כי גם אני מתלבשת ככה לפעמים
.... וזה ממש מגניב לדעתי אז..שיהנה לו. ואם זה מה שהוא אוהב והוא לא שם על אף אחד אז זה הופך את זה לאפילו יותר מגניב ממה שזה! על צורת הלבוש של טום: מיוחדת בהתחשב בעובדה שהוא בלהקת רוק!!!
אבל זה כל כך יפה שמי אני שאגיד לו לא?... ורחב זה הסקיני הבא!!!
התמונה האהובה של הלהקה:פיי אין לי כמעט תמונות שלהם...רגע......טוב יש הרבה תמונות יפות אבל את זאתי אני ממש אוהבת!
10 שניות לומר משהו ללהקה: תמשיכו לעשות מוזיקה טובה כי זה ממש עוזר לי בימים קשים
:) אממ זהו...היה כיף...!!

dorkiflitz

New member
אאאאאאאנייי ../images/Emo9.gif

שמי: דור
זמן שהות בפורום: מאז שהוא נפתח? לפני שהוא נפתח הייתי גם בקומונה כמה חודשים טובים.
1.כמה זמן אתם מעריצים את טוקיו? שנה וכמה חודשים. אממ.. משהו כמו שנה ו4 חודשים ככה..
2.מי חבר הלהקה האהוב עליכם? בהתחלה זה היה טום. כי ברור שהמראה תופס לפני שאתה בכלל קורא על הבנאדם והכל. ואז קראתי ראיונות שלו וגיליתי שהוא בנאדם מצחיק בטירוף אבל אגואיסט רצח.. ואז קראתי על ביל, שנראה לי בהתחלה ממש כמו בת והתקשיתי להאמין שזה גבר בכלל, קראתי ראיונות איתו וגיליתי שהוא פשוט בנאדם מקסים.. אין מה לעשות, האישיות שלו כובשת. ובלה בלה בלה קיצור אני אוהבת את התאומים בגלל מה שהם עושים. שניהם מוכשרים ברמה מטורפת.. (פקאצה?)
3.איזה שיר אתם הכי אוהבים ומתחברים אליו? אוף.. לא אוהבת שאלות כאלו. אני לא יכולה לבחור.. באמת שלא. במסע לפולין, כשהיינו באוטובוס אז התחלתי לשמוע את וורגסנה קינדר, אני יודעת את המילים.. זה כל כך התחבר לכל מה שעשינו שם. לכל העניין הזה של השואה. אני לא אהיה צומי ואני אגיד שאשכרה בכיתי כששמעתי את זה כשהייתי על אדמת פולין. זה היה מצמרר. אבל חוץ מהשיר הזה אני פשוט אוהבת את כולם. לא יכולה לבחור.. באמת שלא.
4.מה אתם מעדיפים לשמוע את טוקיו הוטל בגרמנית או באנגלית? למה? גרמנית!
באנגלית הוא נשמע מלאכותי כזה.. זה גם איבד את כל המשמעות באנגלית.. גרמנית זה המילים האמיתיות של השיר, מה שבאמת ביל מתכוון כשהוא רשם ולא כשתירמגו לו את זה לאנגלית כי ככה זה נשמע יותר טוב.
5.איזה שיר אתם הכי פחות אוהבים? למה? את אנדלישקייט. לא אוהבת אותו.. פשוט ככה.
6.מה אתם חושבים על צורת הלבוש של ביל? שהיא ממש מגניבה, וכל הכבוד על האומץ שלו לצאת ככה החוצה עם כל התגובות המגעילות שבחוץ. אבל כמו שגל אמרה.. זה קצת מוגזם.
7.מה אתם חושבים על צורת הלבוש של טום? שזה מממממממש מתאים לו.. חח וגם מגניב!
8.התמונה האהובה עליכם של הלהקה- ? דיייייייי
10.אם היו נותנים לכם 10 שניות להגיד ללהקה משו , כל דבר. מה הייתם אומרים להם? שהם אנשים מוכשרים בטירוף, ושאני גאה בהם שהם הגיעו לכזאת רמת תהילה למרות האנטי והתגובות המגעילות שהם מקבלים לפעמים. אבל זה לא היה יוצא לי חוץ מ-"אההההההההההההה" שהיה מבזבז לי את כל ה10 שניות

MaaYanUshM1

New member
זהו...שאני לא מצליחה להוריד את שראי:(

יש לי את סקרים וזימר אבל שראי לא מצליחה:(

אני..!!אה וקראתי את כולם XP

שמי: נופר זמן שהות בפורום: אממ קצת אחרי שראיתי שהוא נפתח.. יושב ליד: חח סתם XDD 1.כמה זמן אתם מעריצים את טוקיו? אמממ בערך חודשיים לפני סוף שנה שעברה שמעתי מנסון באמ טי וי(בזכות אחותי, כולם סוגדים ליערה עכשיו) 2.מי החבר להקה האהוב עליכם? ולמה? בילי וטומי אבל תחלס אני מתה על כולם!!!!! 3.איזה שיר אתם הכי אוהבים ומתחברים אליו? למה? אממממ מלא! יותר מאחד וכי אני פשוט אוהבת את השירים שלהם! אחד אחד!! 4.איזה שיר אתם הכי פחות אוהבים?למה? אמממ יש כזה בכלל??? 5.מה אתם מעדיפים, לשמוע את טוקיו באנגלית או בגרמנית?למה? אני אוהבת את שניהם אותו דבר! 6.מה אתם חושבים על צורת הלבוש של ביל? יפההה אני כלכך רוצה לגנוב לו מלא בגדים מהארון אה ולזרוק לו את הנעלי שפיץ זה ממש מכוער.. ולגנוב לו את הכפפות זה מדהיייייייייים (אני חושבת שמבינים שאני אוהבת את הבגדים שלו XDDD) 7.מה אתם חושבים על צורת הלבוש של טום? הוא מתלבש מאגניב אבל גדול מידי XPP אבל אני אוהבת את זה..=) 8.התמונה האהובה עליכם של הלהקה- ? הרבה אבל הינה אחת ממש יפה..--> 10.אם היו נותנים לכם 10 שניות להגיד ללהקה משו , כל דבר. מה הייתם אומרים להם? הייתי אומרת להם שאני אוהבת אותם!! ומבקשת את הטלפונים שלהם כלכך!!

9טולי9

New member
אני..../images/Emo9.gif

שמי: טל D: זמן שהות בפורום:אממ.. חודש? לא ממש זוכרת. יושב ליד: חח סתם 1.כמה זמן אתם מעריצים את טוקיו?3-4 חודשים 2.מי החבר להקה האהוב עליכם? ולמה?טום.. הוא מנגן ממש יפה כמובן.. וגם המראה שלו! =] 3.איזה שיר אתם הכי אוהבים ומתחברים אליו? למה?וואו.. זאת שאלה קשה.. יש הרבה- דונט ג'מפ,1000 מיר, פורגוטון צ'ילדרן(איך כותבים את זה??),ועוד.. הרבה.. המילים ממש מרגשות! אני מזילה דמעה כשאני שומעת אותם.. 4.איזה שיר אתם הכי פחות אוהבים?למה?אממ.. אין כזה כל כך.. 5.מה אתם מעדיפים, לשמוע את טוקיו באנגלית או בגרמנית?למה?אממ.. גרמנית נראה לי.. זה נשמע יותר טוב.. אבל גם אנגלית זה יפה.. 6.מה אתם חושבים על צורת הלבוש של ביל?הוא מתלבש ממש יפה! לא כמו בת!=\ 7.מה אתם חושבים על צורת הלבוש של טום?גם!. כל כך מתאים לו ככה! כאילו אי אפשר לדמיין אותו עם הבגדים של ביל למשל..(?!) 8.התמונה האהובה עליכם של הלהקה- ? זאת לא התמונה שאני הכי אוהבת כי יש מלא! 10.אם היו נותנים לכם 10 שניות להגיד ללהקה משו , כל דבר. מה הייתם אומרים להם? כמה שאני אוהבת אותם, ושהם שרים ומנגנים מדהים! וכמה שהם הם חשובים לי.. וכמובן מחבקת את טום!

MaaYanUshM1

New member
חחחחחחח חזק ביותר!!!

ביל הזה חצוף...לא מספיק הוא תמיד במרכז הבמה וכל הזמן מצלמים אותו עכשיו הוא רוצה את המקום של טום... חחחחחחחחחח קנאי;)

למעלה