Z A M i

New member
../images/Emo11.gif

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע: - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

A d v u s h

New member
../images/Emo60.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - - שיר השבוע (כללי): where did you go- greely estate - אלבום השבוע:Far From The Lies- greeley estate - האדם שעשה לכם את השבוע: ספיר - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): where did u go - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): הממ פתחתי מייספייס סוף סוף[?] - מאכל השבוע: מקופלתXD - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: אתמול בלילה - משהו שהרס את השבוע: מבחן בתנ"ך השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיעבור כבר:\ - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיעבור. רק שיעבור. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: All that remains- not alone -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: נו..:| סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

little WhiSper

New member
Crying over something ../images/Emo138.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):
- שיר השבוע (כללי):sean lennon- dead meat - אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע:
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): in the end you gonna learn how to get what you deserve. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): היו כלמיני בעיקר מהמסיבתחנוכה... - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): איזה הורדתי 2 קילו?! הסופגניות האלה..
לא עוד!!!
- מאכל השבוע:
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: כלמיני קטנות, חוגצילום, מסיבת חנוכה, וזהו נראהלי.. אה שיצאנו לחופש זה גם טוב.. - משהו שהרס את השבוע: נו כרגיל השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: כלמיני מהתכנונים לחופש... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה טוב?, שלא יהיה יותר מדי קשה?. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: עודלאנפתח -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מי שבא ברוך הבא! [הפעם באמת.] סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

חנוכיף!../images/Emo137.gif

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):שחק אותה - שיר השבוע (כללי):breakfast at tiffany's - אלבום השבוע:- - האדם שעשה לכם את השבוע:המון - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"we're just two lost souls swimming in a fish bowll, yaer after year..runing over the same old ground..what have we found? same old fears- Wish you were here". - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)"בתי הקברות מלאים באנשים שהתעסקו איתי"
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):דמי חנוכה
- מאכל השבוע:סיני
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:סופ"ש
- משהו שהרס את השבוע:לימודים השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:הופעה, מסיבה, מפגש
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שיהיה מוי כיף -שיר שפתחתם איתו את השבוע:BLACK -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:לירוני, בנה, עומרי, בהמות, מילי נו מלא סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

רק שיהיה מי שישמע..

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): עוווווד ארון אחד - שיר השבוע (כללי): תחנה של זמן - ריטה והרבה ציון גולן
- אלבום השבוע: - - האדם שעשה לכם את השבוע: שירה
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "את מנסה לתפוס לך נצח בידיים" "זה לא בדיוק געגוע"
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "באת כל-כך בזמן" "אלוהים הביא לך אסלה כי התלבשת צנוע ואת לא עשית בה את צרכייך?#%^?#@"
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): יומולדת לשירה במקס ברנר ונזם!!!!!1
- מאכל השבוע: בפלה
וסנדוויצ' של ארומה
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: .. - משהו שהרס את השבוע: היא.
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הופעות ובית ריק בעיקר. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: כנ"ל. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Fugees - Killing Me Softly
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: טל, שחף. [ללא ציפיות]

עוד שבוע...

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):
- שיר השבוע (כללי): כריסטינה אגילרה - HURT. - אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע: ענבר, כצה. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אז בואי נעלם אל מקום שלא קיים אל מעבר להרים אל מקום שאין בו זמן בואי נעוף לשם" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) : שכצה עשתה את דיבור העילגת שלה. - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): להבין קצת יותר... - מאכל השבוע: נראה לי בחיים לא אכלתי כל כך הרבה כמו בשבוע הזה. פשוט כל מה שאתם מגדירים כאוכל. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: שענבר באה,שכצה באה, שהמשפחה הייתה פה היה גם די נחמד... - משהו שהרס את השבוע: לא הרס, אבל קצת העציב שעוד מעט אני נוסע והגעגועים כאילו מתחילים מעכשיו... השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ההופעה.כ"כ. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לראות את כולם, לנהל שיחות חשובות. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אממ, לא זוכר... -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כולם, באמת שאת כ-ו-ל-ם! סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): "בואי נעוף לשם..."

מתנות

New member
רק הפיתוי גדול אולי.

השבוע שעבר: היה רע וטוב שנגמר. - שיר השבוע (של היהודים): ליפול. - שיר השבוע (כללי): דנה ברגר - פרפר - אלבום השבוע: דנה ברגר - תוך כדי תנועה. - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "כמו גבעול, הצמחתי קוצים..." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "עדיין לא הבנת שאני אוהב אותך לא משנה מה?" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): הורדתי 3 קילו.
אבל העליתי אחד בחזרה. - מאכל השבוע: שניצל תירס. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: כלום. - משהו שהרס את השבוע: הכל. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לקרוע פתח יציאה. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאהיה בסדר. שיהיה טוב בהופעה. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: כנסיית השכל - היא הולכת -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: בעיקר ענבר. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): הרגליים שלי מצד ימין.

ליאןןן

New member
מהר לפני שאני נוסעת :)

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): סוף העולם - אלבום השבוע: |הדגשה|תתנהגי יפה - שילה פרבר - האדם שעשה לכם את השבוע: - - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): זה רק הלב. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "למה פרות כלכך שמנות אם הם כל היום אוכלות רק עשב?!" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע:
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: ההופעה של אביב אתמול. - משהו שהרס את השבוע: היא. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לנסוע לכנס היום, יום שלישי. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אוכל להגיע בסוף למפגש -שיר שפתחתם איתו את השבוע: התאבדות בהופעה אתמול -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: נעמה ויונצ'וק. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): נסחפנו

../images/Emo55.gifרגע לפני.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לעוף - שיר השבוע (כללי): מוש בן ארי- משא ומתן - אלבום השבוע: אביתר בנאי - האדם שעשה לכם את השבוע: שיר - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "לצאת ולעוף" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "לפעמים את חייבת להרפות - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):יום איכות. - מאכל השבוע: סיידר תפוחים - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: יום עבודה בשבט, יום איכות עם שיר, ההכנות לטיול - משהו שהרס את השבוע:יום שישי השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: חנוכה דרום
(למה אני פה? אני צריכה כבר לצאת
)
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: סופ"ש -שיר שפתחתם איתו את השבוע: ארקי ברמן- המתוקות האחרונות -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: עומרי סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

Dug E

New member
נראה לי שלא הבנת כ"כ

הקפה של הבוקר על רקע החדשות
.

חנושש

New member
לפני שיוצאים:]

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - - שיר השבוע (כללי): חלולים-אביב גפן. - אלבום השבוע: קונגרס באזל
- האדם שעשה לכם את השבוע:
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "ואין סכין חדה יותר מגעגוע.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): כל ההשפלות של אושרי למיניהם. וההודעה אתמול שאמא התלהבה שהיא יודעת לשלוח והיא לא הצליחה לעשות רווח
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): עברתי את המבחן בהיסטוריה
- מאכל השבוע: הפיצה אצל עומרי - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: אצל עומרי - משהו שהרס את השבוע: כל ההתכוננות להיסטורי השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: טיול
<עודמעטיוצאים> ומפגש?! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה כיף?! -שיר שפתחתם איתו את השבוע: משהו של שלמה ארצי שהיה דלוק איך שהתעוררתי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: הרבה
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

למעלה