T A L 123

New member
../images/Emo188.gif../images/Emo182.gif../images/Emo183.gif

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לעוף - שיר השבוע (כללי): אמסטפ-אין קץ לילדות, דנה ברגר -בא והולך - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: ספיר - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "הזמנים השתנו ואנחנו איתם אבל לעולם לא אשכח איך פגעת בליבי.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): צבעתי את שיערי לשחור - מאכל השבוע: ממ...ספינג' - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: מסיבת חנוכה חע.. - משהו שהרס את השבוע: הקור השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: RC - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: RC -שיר שפתחתם איתו את השבוע: דנה ברגר- עד הקצה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: נערף...אנשים ב-RC סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

sivi88

New member
שלי:]]

מומלצי השבוע השבוע שעבר: סבבהה:] - שיר השבוע (של היהודים): לא קל - שיר השבוע (כללי): זה לא אותו דבר-עברי לידר- אלבום השבוע: אנפלג - האדם שעשה לכם את השבוע: אממ.. חברה שלי חזרה מהצבא - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): ירדתי קילו:] - מאכל השבוע: אממ סופגניההה..חחח - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: ערב חנוכהה - משהו שהרס את השבוע:אממ..רריב השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ההופעה של היהודים בrc קולה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:אממ ..לקבל לטפון בקשר למשרת עבודה -שיר שפתחתם איתו את השבוע: היא יודעת-נינט -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אף אחד

מילי17

New member
מחירי סוף העונה, סוף עונת האהבה../images/Emo23.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): ליפול - שיר השבוע (כללי): פראג- שלום חנוך והיא יודעת של נינה. שיר תרפיה. - אלבום השבוע: שלום חנוך - המיטב - האדם שעשה לכם את השבוע: שניקייייייי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "מחירי סוף העונה, סוף עונת האהבה" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - "הניר הלא נכון.." - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): אוסף חדש של הביטלס. - מאכל השבוע: סופגניות
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: הצגה- פרק ב' בקאמרי. - משהו שהרס את השבוע: שרותם לא באה לשבת.. וכל מה שקרה עם הילדה המסכנה שנרצחה בבי"ס שלה. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מחר. שלישי. והמפגש - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: להגיע למפגש. שבכלל מישהו ישאר עד שעה 6... -שיר שפתחתם איתו את השבוע: bad day -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: עומרי.

סופגניה יה יה טעימה מה מה

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): בסוף תבכו - שיר השבוע (כללי): היו הרבה - אלבום השבוע: אנערף - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): שיחקתי בייסבול עוד פעם! אווו היה כיף! - מאכל השבוע: לזניה - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: אכלתי בשבוע משהו כמו 10 פוסגניות וירדתי קילו... - משהו שהרס את השבוע: האזכרה. היה קשה השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: RC - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שלא יהיה יותר מידי צפוף -שיר שפתחתם איתו את השבוע: בסוף תבכו -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כל מיני וכל מיני סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

אולי לא..

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): אמן - שיר השבוע (כללי): שעתיים אחרי/מה שקרה - אפרת גוש - אלבום השבוע: אפרת גוש - האדם שעשה לכם את השבוע: אף אחד. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"מה שקרה שהתאהבתי ומה שרע שלא רציתי להתאהב..להתאכזב" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):"קקשקה!" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):הופעות של שקטק ויציאת חירום - מאכל השבוע: נס ועוגיות - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: שגיליתי שאני באה ב19 וקצת ביציאת חירום - משהו שהרס את השבוע:החדר אוכל המסריח, והוא שיודע להרגיז יותר מכל אחד אחר
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום שלישי, כ"כ. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיעבור בשלום בעבודה - שיר שפתחתם איתו את השבוע: גירסא מאוד מוזרה לרפסודיה הבוהמית -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: באמת באמת שאת כולכם! שיגיע כבר יום שלישי הזה סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): אין צורך.

Niran2

New member
אני פותח תידייםםם לחבק אותךךךך

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): עוד ארון אחד מקוקה קולה לייב, מדהיםםם
- שיר השבוע (כללי): סינרגיה - זה לא ביחד - אלבום השבוע: מוניקה סקס - חיות מחמד - האדם שעשה לכם את השבוע: המורה שלי שהביא לי סופסוף תאריך לטסט - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): מה עשיתי, נשארתי כאן לבד, ואין כאן אף אחד שיעזור לי - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): 3 אנשים שונים שאמרו "אני תפסתי את בני סלע" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): שיא בטיפיםםםם - מאכל השבוע: חמצוצים - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: אילתתתתת אוי אילת, טיול אחרון נגמר :( ולא לשכוח, מכות בין ערביםםם
- משהו שהרס את השבוע: השחיתות בכדורגל השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: RC RAVEEE - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהיהודים יעשו תענה לי/הזמן שלך ופעמון מלחמה -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Pearl Jam - Even Flow -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: את תום ואורית בנשיקה סוערת באמצע לא קל

האפי האנוקה! ../images/Emo138.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): כל מיני שירי מסיבות אוטובוס מהטיול השנתי ואמ שירי סיסטם שאני והדס השתגענו לצלילם באוטובוס גם :] - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: כל האנשים בטיו"ש - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"קניאס תן להההההההההה" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) פי היה שבוע מוצלח המורה אנה עוברת באוטובוס ומנסה לספור את התלמידים, היא סופרת ברוסית כדי שלא יבלבלו אותה והדס כפרעליה צועקת לה ברקע: [נא לקרוא במבטא רוסי כבד!] "אחת, שלוש, שמונה, חמש, שש..."- טוב שזה לא היה קורע ואנה באמת התבלבלה, כמה פעמים אפילו. ציטרין שלי לא הרגיש טוב והקיא ובלאגנים, אחרי הדיונות ביום האחרון הוא הקיא שוב והפעם טאדם טאדם משהו ירוק ובלתי מזוהה, מר חובש הגיע [אה יש לציין שלחבוב היו עיניים מדהימות שכאלה יאמ
] ושואל את אסף: "מה אכלת, אלוורה?" הדס ואני מסתדרות בחדר אחרי המסיבה בלילה השני, ומתחילות בשגעונות שלנו עם שירה מופרזת של "בחורות ערומים זה חולרע [או כולירע איך שתרצו]", הדס קול ראשון, ליאור קול שני :] היה מטורף וזה אפילו מוסרט, יה מאמא! חוץ מזה יש עוד המוני פנינים בטיול, מהמשפטי מרמור שיאיר המדריך כתב שאמרנו,דרך משפטי שטות ועד משפטי בלונדיניות
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): כיף בטיול והשלמת שעות שינה אחרי הטיול P: - מאכל השבוע: אוכל של בית - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: הטיול - משהו שהרס את השבוע: ממ הקור הנוראי שבא פתאום השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:ממ מחר בן דוד שלי אשתו והבנות שלו באים לארץ מארה"ב אחרי שלא ראיתי אותם משהו כמו 10 שנים בערך ויש עוד כמה דברים קטנים...
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שיהיה טוב -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Incubus- love hurts
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: את המשפחה האמריקאית שלי
ואמ גם כל מי שבא ברוך הבא
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): תפוז לא נותן לי להעלות, אין לי כח

Noam TG

New member
On a bed of nails she makes me wait

מומלצי השבוע:
השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):עוד מעט - שיר השבוע (כללי):Rockin' In The Free World - U2& PEARL JAM - אלבום השבוע:u2- live from hawaii 9/12/06 - האדם שעשה לכם את השבוע:דני
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): " That's one more kid, that'll never go to school Never get to fall in love, never get to be cool " - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אין.. - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): חופש התחיל, סופגניותתתתתת
- מאכל השבוע:
סופגניות
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:חופשששששששש - משהו שהרס את השבוע:לחץ איף
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:אולי ההופעה בגני התערוכה,אולי תערוכה של דוד קבע..העיקר חופש
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שאני יספיק את כל המטלות שלי ויעבור לאט -שיר שפתחתם איתו את השבוע:u2- live from hawaii 9/12/06 -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כולם!

Z A M i

New member
../images/Emo13.gif

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):אין - שיר השבוע (כללי):without you-silverchair,אלג'יר-אני צריך אותך - אלבום השבוע:away from the sun-3 doors down - האדם שעשה לכם את השבוע:כל השכבה בטיול, ובנה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"מסומם מהים או שיכור מהרוח" :) - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
ענבר:"זרקו על בני סלע..זרקו על ריצ'רד גיר..ידעת שעינב חסון?" וכו'.. אני:"אלה שלא מבינים את הבדיחה 'זרקו על ענבר ברנטל' " קרעתי את עצמי..
"תודה רבה, אמר העשן"
זה כמו שיעשו טיול ליד אריאל, ויעצרו בדושי"
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):טיול שנתי אחרון, צעיף חתיך, בנה באריאל 3 לילות,והגשי עבודה במת' בזמן. - מאכל השבוע:פינוּקי תות, ממולא. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:טיול שנתי,בנה באריאל, יום שישי
- משהו שהרס את השבוע:שהוא נגמר..
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:חנוכה..חופש. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שיהיה חופש מנוצל. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:shivers-המכשפות.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:את כולם..
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):קולאז' איס באק.

שבוע שקט ../images/Emo57.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): סמי, בהסווה ל-ברמן חופשי - שיר השבוע (כללי): רציתי שזה לא יגמר - אלבום השבוע: אין - האדם שעשה לכם את השבוע: שבוע לא משהו.. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): ושמעתי מסביב קולות של ילדות שצועקות - היא מקיאה - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): הנסיעה לחיפה ואז לגרעין, שיחה קצרה - מאכל השבוע: היה בסדר - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: הצעדה והטקס לזכרה השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: כנס ניצנה
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיעבור בשקט -שיר שפתחתם איתו את השבוע: ליב פוראבר -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אנשי תנועה

אל תברח-כי אין לאן לברוח.

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):אין. - שיר השבוע (כללי):אבא-אביתר בנאי, אל תנאף-גבריאל. - אלבום השבוע:עומד על נייר-אביתר בנאי, אביב גפן 3 - האדם שעשה לכם את השבוע: תמר, מורקי והשחורה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):" אל תברח-כי אין לאן לברוח." "האם להיות בך מאוהב"-כל השיר. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):"מקסימום נתאהב".ומאור
. - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):חולצה של בובמארלי - מאכל השבוע:טוסט של אמיר:)ואוראו כי אין כסף לקנות משהו אחר
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:ההופעה של אביתר. - משהו שהרס את השבוע:אבא.שיחות למיניהן ותחילת השבוע.. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:יום שלישי.בנה. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שאיתן יבוא מחר. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:התאבדות-אביב גפן -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:בעיקר איתן ובנה. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

זה נכון.

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):
. - שיר השבוע (כללי): Rid of Me- PJ Harvey. - אלבום השבוע: מירי מסיקה- מירי מסיקה. - האדם שעשה לכם את השבוע: שלומצ. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): And this is cooling. Faster tha I can. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "כשהבשר שלך מקבל טעם של קציפת פטל". - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע: - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: חופש
. - משהו שהרס את השבוע: עצבים. השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע: רביעי
. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שילך טוב. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: David Byrne- Like Humans Do. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: המ. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

יש לנו כבר../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): -קח אותי שיר השבוע (כללי): -לא יודע איך לומר לך-שלום חנוך! (הסלואו הראשון של אחי וגיסתי |כתר) אלבום השבוע: יציאה-שלום חנוך האדם שעשה לכם את השבוע: -המשפחה בעיקר משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): -ושירים מזכירים לי פנים שאולי רציתי לשכוח
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - הסיפור של אבא שלי קבר!!! וצחר היום בעבודה-האם בשנה האחרונה טסת לחו"ל?"הפעם האחרונה שההיתי בח"ול הייתה בגטו
דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): -אייפוד חדש!,ואת התפקיד שרציתי בבגרות מאכל השבוע: - סופגניה בעבודה! משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - החתונה של אחי משהו שהרס את השבוע:הבחילות כל החתונה ואחרי החתונה השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - מפגש משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -לראות את בנה שיר שפתחתם איתו את השבוע: -רכבת לילה לקהיר האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: בנה,עומרי,וכולם! סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

Dug E

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

וואי..החו"ל ק-ב-ר!! "לא תודה,יש לנו כבר"

תומע79

New member
../images/Emo34.gifטוב שנזכרתי..לא,כי מזל!

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):
אין כרגי ל - שיר השבוע (כללי):
אביתר בנאי-תחרות כלבים - אלבום השבוע:
אביתר בנאי-עומד על נייר - האדם שעשה לכם את השבוע:
אמא שלי. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
"אם הבדידות הייתה מלאך, אני הייתי אלוהים" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
"בואו נעלה למעלה,יחשבו שאנחנו עושים אורגייה מטורפת" "יוסי,בחייאת רבאק,יש פה 3 לסביות ,אחת דו,אחד הומו וסטרייט,איזה אורגייה יכולה לצאת מזה?" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):
עברתי את ה5 שנים בשקט - מאכל השבוע:
פירה. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:
היא התקשרה הרבה,יום חמישי במסעדה - משהו שהרס את השבוע:
היא לא חזרה..יום שישי.. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:
שהיא תחזור כבר - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
שומדבר מיוחד -שיר שפתחתם איתו את השבוע:
Nickelback-Hero -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
אותה. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):
לפני שנה וחצי..

יש בי רוח חפירה. אבל ממש. זהירות!!!

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - בסוף תבכו. שיר השבוע (כללי): - אלג'יר - דם על הים. אלבום השבוע: - - האדם שעשה לכם את השבוע: - השכבה בטיול , עומרי... בנה. משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - "לא חשבתי שאמות צעיר כ"כ, שאהיה לבד כ"כ, הם הרגו אותך לאט לאט... אולי, אני איבדתי כל תחושה." משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - עפר הנהג המלך שלנו מודיע ברמקול: "יש לי בקשה מכם, את הלכלוך שלכם אל תשימו בצדדים, או בין הכסאות, יותר קשה לנקות את זה.. תזרקו על הרצפה!".. לא יצאתי למסלול מיותר ביום השלישי, אז הנהג בא אליי ביציאה: "למה לנוד יש ריח?!".. "אממ..למה?".. "כדי שגם החירש יוכל להנות"
מגיעים לדיונות [חולות כאלה שאמרו לנו שאנחנו הולכים להשתכשך בהם..], רואים אוטובוסים של שכבה מחיפה ליידנו כשאנחנו מגיעים למקום... אז סיון,מישהי מהשכבה "אה!! גם אלה באו להתגלש!"
. "תודה רבה, אמר העשן" X: אני: "זמי, ידעת שעינב חסון?!" זמי: "
" אני: "זרקו על בני סלע!" זמי: "
" אני: "זרקו על אבא אבן!" זמי: "
" אני: "זרקו על ריצ'ארד גיר!" זמי: "
" כעבור מס' דקות... זמי: "אלה שלא מבינים בדיחה... זרקו על ענבר ברנטל"
בדרך חזור,כולם מתים לחרבן והמורים מחליטים שאין יותר עצירות. נטלי מזרחי: "וואי כואבת לי הבטן...אני צריכה לחרבן..." אוחנה: "מה?! מה קרה?... להביא לך שקית?" נטלי: "מה אני אחרבן בשקית?" :D רומן מותש: "אהה מה לא עוצרים? עוד שניה אני מוריד פה 2 כושים על הרצפה.." ואז הם ירדו על שגיא אחד שהוא מחרבן במכנסיים אז הם קראו לו "מפטר כושים" :D "את יודעת מה זה פוק עם חרא ? פוקי סופרייז!" :DDDD "המדריך הדפוק הזה עצר לנו לאכול במחלבת עיזים!" "למה שאני אתקשר..? כאילו שיש לי מה להגיד"
:X זמי אחרי ששפשפנו את עורה החלק "מה יהיה? תשפשפו, תשפשפו, בסוף יהיה מחוספס.." :p
דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - הממ..התעשרתי בחולצות שטות. מאכל השבוע: - את כל האוכל של כל האוטובוס והפיצה אצל עומרי.
משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: -הטיו"ש, הפועל-מלאדה, הרשיון
למרות שזה משבוע שעבר כבר והסופ"ש עד שהתחיל החולי.
משהו שהרס את השבוע:המחלה שבגללה לא יצאתי היום לחנוכה דרום. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: -הופעה. מפגש. העלאת פרופיל. טל באריאל [
ברור!]. הפועל - הרצליה. סופ"ש.
משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -X: שיר שפתחתם איתו את השבוע: -"שוב" - אפרת גוש ויוני בלוך. האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: טל. עומרי. שנשונה. מור. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): למחשב עם התמונות לא בא להעלות את תפוז :(

למעלה