וכדור של אש כמו ליבי צולל ונופל

איתך מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):אלה-מאתמול - שיר השבוע (כללי):זה תמיד אהבה-עיברי לידר - אלבום השבוע:- - האדם שעשה לכם את השבוע:אני משערת שעידו אתמול - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"לתת לי יד,הבטחת,איך הגענו לסוף?" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):אני משערת שאתמול היה - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): עליתי קילו =[ והמון אכזבה - מאכל השבוע:האורז והתפוחי אדמה של אמא - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:אתמול הנשף =],הטלפון מגל - משהו שהרס את השבוע:אתמול הנשף השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:יום שני-עם חברים,יום רביעי-ב"ש - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:לראות מתישו את בנה לפני גיוס -שיר שפתחתם איתו את השבוע:שיר שלי,שמסתובב בראש -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:בנה ואדם סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): המחשב שלי נדפק

Dug E

New member
../images/Emo5.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): פאד'ר - שיר השבוע (כללי): עלית לי בזכרון-ג'אז (גרסת ONE) - אלבום השבוע: ONE החדש
. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אם הבנת אותי אם הבנתי אותך אם אנחנו בכלל מכירים" (ריטה) משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אלה מתקשרת אלי מבוהלת ב12 בלילה: "צחר......אם זמי עוד לא העלתה מומלצ"ש,מה עושים?"
- מאכל השבוע: סופגניות מן הסתם - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: טסט עוד שעתיים ורבע
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: טסט - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אני אעבור אותו! -שיר שפתחתם איתו את השבוע: עלית לי בזכרון (ONE-ג'אז) -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אלה סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): ככה ישמע הצחוק שלכם אם תמשיכו לעשן: http://www.metacafe.co.il/watch/283539/baby_goin_crazy/

moshe butt

New member
חחחחח... ../images/Emo6.gif איזה חמוד התינוק!!!!

ד"א היד שלך בתמונה יצאה מזה מעוות...

DooM.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): "ג'קי" - שיר השבוע (כללי): Stop crying your heart out - אלבום השבוע: The Open DooR. - האדם שעשה לכם את השבוע: >< - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "All of us stars, we are fading away".. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) " אבל הכי בטוח, זה מרחוק". - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): -.- - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: hm.. Hanukkah!!1 :D - משהו שהרס את השבוע: she. >< השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ---- - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: .Z.z.Z Sleeeeeeeeeeep. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Rabot hdrahim. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: Noam. :DDD

---

השבוע שעבר: היה חביב וגם חרא בו זמנית. - שיר השבוע (של היהודים): אין - שיר השבוע (כללי): since I've been loving you- Led Zeppelin - אלבום השבוע: Placebo- Black Market Music - האדם שעשה לכם את השבוע: - - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "זין על הכל" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): קנו לי דיסק של פלסיבו... קיבלתי כרטיס של טאוור רקורדס שאיתו קונים דיסקים... וקנו לי דיסק של אביתר בנאי :) שבוע טוב לדיסקים! - מאכל השבוע: פתאי במסעדה של אבא של חברה - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: יומולדת במסעדה - משהו שהרס את השבוע: היומולדת השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מפגש, הופעה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: משהו טוב- כמו תמיד -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

אדם ק

New member
טוב אז...

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):
- שיר השבוע (כללי): אתה פה חסר לי \ אביב גפן - אלבום השבוע: לא יכול לישון עכשיו \ שלום חנוך... ו...חייב לצרף את brothers in arms \ dire straits - האדם שעשה לכם את השבוע: היו אמורים להיות כמה... ויצאתי בלי אפ'חד בסופו של דבר... כרגיל... - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "there should be sunshine after rain" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "וואי תנגב אותו ממני, הוא רוקד לי על התחת!" במסיבה במשמר - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): הופעה של אביב, מסיבה במשמר - מאכל השבוע: אמ.... לעל האש אצל סבא וסבתא - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: ההופעה של אביב (שנסעתי לבד), והדיבור עם קרן במשמר, ודניאל במשמר... - משהו שהרס את השבוע: שפשוט הבריזו לי... עדידוש... בנה... השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: המפגש... אולי RC קולה הזה.... לא יהיה קל... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שזה יקרה... ושאני אראה את בנה ועדידוש... ואותה... -שיר שפתחתם איתו את השבוע: why worry \ dire sraits -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: יותר מידי... אבל הכי... את עדידוש ובנה סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): בנה התמונה מוקדשת רק לך!!!

אדם ק

New member
תמונה מסרט...

"אבודות והוזות"... נעלמתי? סתם... לא משו מיוחד...

ראיתי את הסרט

וזה הסרט האהוב עלי ואני יודעת שזה ממקבת' ובגלל זה השלמתי את המשפט

bazmaster

New member
גילה גילה ביצ'ה בודי!!!!

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):גניבה - שיר השבוע (כללי):רכבת לילה - אלבום השבוע:לא משהו מיוחד - האדם שעשה לכם את השבוע:הרבה אנשים! - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"והוא אהב אותה, והוא חלם דמותה"... - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)90 אחוז אחי אתה מהצופים נכון? - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):הרבה דברים
- מאכל השבוע:סופגי - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:אתמול, מסיבת חנוכה בורטיגו, היה מטורףףףףףף - משהו שהרס את השבוע:כלום כלום כלום!אבל יש מצב אני הולך לכלא על רצח
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:סדרת אימונים של אחריי בנגב - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שנחזור חח -שיר שפתחתם איתו את השבוע:תעזור לי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

yossiovadya1

New member
../images/Emo150.gif אני!!

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):אין - שיר השבוע (כללי): Shine On You Crazy Diamond (Pa - אלבום השבוע: אין - האדם שעשה לכם את השבוע: משפחה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "כמה שקשה אני תמיד מרגיש, שזה עוד כלום שיש הרבה יותר נמוך. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) מצאתי אמ פי בעבודה שלי אז אמרתי לעמי "אני יוציא לו 'ת הסוללה כדי שלא התקשרו אליו" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): הייתי יותר מיום אחד בבית - מאכל השבוע: קבבים
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: אין משהו מיוחד - משהו שהרס את השבוע: גנבו לי את האופניים
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מפגש ו"קולה" לילה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שומדבר מיוחד -שיר שפתחתם איתו את השבוע: הכפה המצלצלת-הדג נחש -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:הרבה....!!!! סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

למעלה