izzys

New member
לחצות את הגבול לאפלה מוחלטת.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):
- שיר השבוע (כללי): טיפה של אור. - אלבום השבוע: עומד על נייר. - האדם שעשה לכם את השבוע: נעמה, שחורה, עידן. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "לא חשוב מה שאומרים". - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): כ"כ הרבה שטויות של עידן.. - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): קצת לחייך. - מאכל השבוע: על האש וטוסטים של אמיר. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: ההופעה של אביתר, אצל עידן. - משהו שהרס את השבוע: ששש.. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מחר. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה שבוע טוב. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: התבלינים-מלחיץ. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ענבר. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): קארמה טובה.

שמיקי

New member
הלו

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):אין - שיר השבוע (כללי):ווילד הורסס של רולינג סטונס - אלבום השבוע:אטום הארט מדר- פינק פלויד - האדם שעשה לכם את השבוע:אחותי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): לא קנו לי כלום, חוצ מתרופות - מאכל השבוע:טוסט! - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: יומולדת של כוש.. היה בנזונה - משהו שהרס את השבוע:אני חולה טילים השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:אולי מפגש? - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שאני אפסיק כבר להיות חולה -שיר שפתחתם איתו את השבוע:טאצ' מי- דורס -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אורי

למעלה