שרשור שירים מצחיקים

PakoLina

New member
../images/Emo110.gifשרשור שירים מצחיקים../images/Emo110.gif

שוב, אני יודעת, אבל אני ויובל (מאמי של רוכבת) כתבנו שיר על סאשי בבצפר (ומי שהיה במפגש - יודע עד כמה היא התרגשה
), והיא התעקשה להעלות אותו.. אז היא עוד מעט תפרסם אותו, וגם לי עכשיו יש מוזה לשיר. אז.. שרשרו בהמוניכם!

Horse Wishper

New member
אוקי אני מנסה עכשיו על הרגע

מסגנון השיר "סופרסטאר": אנשים כל הזמן אומרים (אאאווו אאאווו אאאווו) כמה קיקיו מסבכת ת'חיים (אאאווו אאאווו אאאווו) מצידי תרשמו את זה על דף נייר (ניייייייייר) ואולי נשרוף אותו מחררררר זה פשוט מובבבן שקיקיו קופההה ובטוח אני צודקת אז בואו לאגודהה של שונאי קיקיו ושם אנחנו נעשה בכיף תמונות משמיצות זהו בינתיים.... אין לי עוד רעיונות... בעעעעעעעעעעעע יצא גרוע

שיר שכולו סגידה. אזהרה - סוטה.

לפי שיר הקטשופ, אם מישהו זוכר אותו. נארקו בחור תחמן, אין כמותו עוד סכסכן, נפשו רעה ומתועבת, אך פה בפורום כבר נקבע: עוד לא קמה הנקבה שתאמר שלא מתאים לה איזה בישי עם שיער כה מישיי ונהדר לכן נריע, נתחנן שיתפשט כבר! כי הוא זדוני, והוא שולט, והוא רשע שזה לוהט ובזכותו יש גם קאגורה וגם קאנה וגושינקי ועוד מישהו איך קוראים לו? הצחוק המ-רושע, כולן רוצות לצרוח, לעסות אז את גבו וגם למרוח שמנים כאלה מאגניבים מאוד, הוא כה נסגד, כן! כולן רוצות לגעת, בסמטה כה חשוכה רוצות לדעת, כי הוא אפל והוא מגניב, והכל! הצחוק המ-רושע!... זה כה שקסי להיות אכזר, תככן ומאופר, זה מה שאני אומרת. פלוס, יש לי עצה קטנה, בבון זה סואו לא באפנה, עדיף שתהיה ערום כבר, ואם יראו לו את הגב, אז שימו אייקון מאוהב, אולי נפתח לו אגודה וגם קומונה? ועם נרות וגם פרחים ואזיקים מפורוותים, נמצא מה לעשות כבר, זה בטוח, הכינו שוט גם, וקצפת, ו...כיבלוהו! הצחוק המ-רושע...

הוא רשע שזה לוהט../images/Emo99.gif

כולי פרפריםםםםםםםםם!!!! *שומרת את השיר* אוי שיר כל כך מעורר חושים
אאאאאאאחחחח... עם הייתי מעסה את הגב שלו, אם בכלל הייתי נוגעת בו, גאד.

Horse Wishper

New member
חחחחחחח

אהבתי...
למרות שאני דווקא לא חושקת בגבו החשוף זה שיר מאגניב....

גהה

New member
טווב..

גם אני אוהבת את נארקו, אבל לא נראה לך שזה כבר גובל באממ איך לומר.. מעט חוסר שפיות?

Bakura

New member
... מי אמר שאי שפיות זה רע..?

וחוץ מזה, זה ממש משקף אותו לדעתי ^0^

Bakura

New member
... *-* כל כך נערץ....

זה בדיוק מה שאני וחברה שלי חושבות כל יום. ... אולי באמת נקים קומונה? אוהבי קיקיו ונאראקו ^^ כל עוד הם לא ביחד :p

loligoth

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif אהבתי!!

גגררררררררררררר

PakoLina

New member
שליי../images/Emo110.gif

לא יכולתי לכתוב על הלכ כי זה ממש ארוך..
השיר מוקדש לניצן (אלונית200) זהו טוווטוווסאי עם עיניים, ענקיות ואישון פיצפון הוא מכין חרבות, יורק אש וזה ממש מוזר, זה ידוע כן זהו טווטווסאי קודם כל אני אומר דבר חשוב לא אומרים טוטוסאי זה ממש עלוב צריך להגיד טוווטווווסאי , האם זה ברור? עכשיו לגשת לעניין אפשר ולספר אודות טוווטווסאי המוזר הוא הכין את טסאייגה, גם את טנסאיגה וכשטסאיגה ניזוקה, הוא בא לעזרה למה לא טנסאיגה? כי מבעליה הוא מפחד נורא. זהו טווטווסאי.. רוכב תמיד על שור מוזר בעל שלוש עיניים שתמיד נוחת אי שם מהשמיים טווטווסאי מרביץ לו עם פטיש עבות שבד"כ משמש לתיקון חרבות הוא מאוד חכם ואוהב לעזור, כאשר סשומארו מגיע בורח הוא בן רגע זו הבעיה מה לעשות, זהו טווטווסאי.

למעלה