שרשור שירים מצחיקים

Naraku SeXy

New member
אה, ואני ניטרלית, אבל אני מצטטת...

"בלי נאראקו הרשע תהיה לנו שמחה..." מי ישמח בלי נאראקו צ'אן!? >_<

מי ישמח בלי נאראקו?!

זה לא קשה כול כך.... מירוקו ישמח כי הקאזאנה תיעלם סאנגו תישמח כי קוהאקו לא יישלט יותר ע"י נאראקו וגם אינויאשה שחושב שהוא (כול מעריצות נאראקו לא לסקול אותי) חלאה כי הוא עושה תכסיסים כמו עם סאנגו וקוהאקו ואינויאשה וקיקיו.

בקשר לנאראקו

אני לא קיללתי אותו בגלל שאני לא אוהבת אותו דווקא לדעתי הוא מוסיף המון לסדרה פשוט חוסר היצירתיות שלי גובל בטימטום ולא היה לי מה לכתוב וזה נתקע לי במוח אז מה שיצא יצא

Naraku SeXy

New member
ובואו נאלתר שיר ~_~ זהירות... סוטה.

אז... בואו נבחר דמות. קוהאקו. אני וזוהר לאחרונה במצב רוח של קוהאקו~נאראקו.... וזה לפני שהגיע בכלל הפרק... אז בהשראת פרק הטלנובלה שמשודר ברקע... (באשמת זוהר ;; ) בואו לראות אותי! של קוהאקו! אז בואו לאנוס אותי ברקע בין תשע ועשרה לתשע וחצי ולא יקרה לי כלום בואו לראות אותי קם לתחיי~יה עם השיקון נו טאמה בואו לראות אותי נאנס על ידי הנשמה~ נאראקו סאמה~! ואין לי זמן בשבילך סאנגו אני לא סטרייט יותר בתסריט!!! תמיד אני נקשר על ידי בישי ססגוני ואין מי שיפריע לנו אווווהוווו... *צרחה אקראית* תמיד אני חושב, שהביצים שלו גדולות יותר מכל דבר שנדחף לתחת שלי... אז בואו לאנוס אותי נעשה פה כייף אמיתי והכל מקורי!!!!! אז בואו לאורגייה המונית עם או בלי תסריט והכל אילתורי!!!!! בואו לראות אותי נאנס על ידי הנשמה~ נאראקו סאמה~! ואין לי זמן בשבילך סאנגו אני לא סטרייט יותר בתסריט!!! תמיד אני בורח, לחבורת הלוזרים אבל הוא מחזיר אותי אחרי פרק וחצי.... ואיך אני רוצח את הפאקצה היפנית ואין מי שיפריע לי חוץ ממצפוני, זה סתם שטויות... אז בואו אתם איתי לרצוח את קאגומייי~ אולי גם את אחותי והכל רצחני!!!!! אז בואו כולם איתי רצוי הומואים בשבילי נאראקו כבר מתחיל לשעמם אותי........ זה תפקיד החיים שלי אז בואו לראות אותי, על המסך שלי, והכל אמיתי... חלק דפוק, אבל חלק מצחיק ^^ תהנו? אני לא ממש מכירה את המנגינה, אז מצטערת אם זה לא הולך...

Michelle91

New member
אל תתחילו לי (אל תמשיכו ליתר דיוק)

עם הסטיות מין שלכם אוקי? חחחח

Naraku SeXy

New member
חחחח...אנחנו מנסות ..

פשוט לא מצליח לנו ..זהו אנחנו כבר חולות נפש ..ואנחנו גאות בכך !! כמו כל הפסיכים שלי !!

PakoLina

New member
עוד שיר שלי - איזה פלאפי יש לסאשי

ע"פ השיר איזה בית יש לפיסטוק איזה פלאפי יש לסאשי סאשי סאשי סאשי סאשייי איזה סאשי יש לפלאפי פלאפי פלאפי פלאפי פלאפיי הפלאפי יש סאשי הוא פלאפי נחמד הוא רך ונעים כששמים עליו יש הוא מתנופף ברוח כצומי צריך ואז כולם באים ומתפאלים.. איזה פלאפי.. הסאשי של פלאפי הוא סאשי נחמד עליו נדלק כל אחת (אחת) הוא קצת אדיש אולי גם רשע אבל בסך הכל את טסאיגה רצההה איזה פלאפי..

חחחחח ענק!!

סאשי לאו!! שיר על מצחיק על מירוקו- תחת שזז אוי כמה נחמד לדעת, להרגיש, למשש קוראים לי מירוקו ואני חרמן אוהב בנות בצורה שחבל על הזמן בסאנגו אגע ואז אקבל מכה אבל אני מירוקו אז הכל סבבה תחת שזז אוי כמה נחמד לדעת, להרגיש, למשש כשאינויאשה בצרה אני עוזר רק חבל שאת הדבורים של נאראקו אני צורר קאגומה עם החיצים אבל אני חושב רק על ציצים הבאמראנג כמה שהוא מהיר סאנגו האם על אהבתך הוא מצהיר? אני נוגע בכל תחת אני נוגע בכל בת והכל נעשה בלי חטא אבל אני מירוקו אז הכל סבבה יצא צולע... חחחחחחחחח....

שלי! המנגינה של "יום בהיר של שמש"

יום בהיר של שמש יצאנו לרחוב פגשנו את קאגומה ואמרנו בוקר טוב! יצאנו החוצה, השדים כבר שם ואז אינויאשה כיסח אותם! פגשנו את נאראקו, אמר לנו שלום תן לנו ת'אבן או שתמות ותתאבן! ואז אמר נאראקו "נראה אתכם נדגי" שלפה סאנגו ת'בומרנג והוא נשבר מהר קאגומה ירתה חץ אך אותו שחכה לתהר, שלף אינויאשה טסייאגה, והתקיף נאראקו. אך לפתע מה קרה? טסייאגה נשברה! ברחו כולם מנאראקו, כמו כלבים מסכנים. "היי מה אנחנו עושים, בורחים כמו סתומים?!" ואז בקרחת יער, נשבה לפתע הרוח. נאראקו היה בן 1000000 ועכשיו נשכב לנוח! נאראקו מת וכולם היו שמחים, חלל האוויר של מירוקו נעלם לא השאיר סימנים, העכביש על קוהאקו נעם אבל במקום לא לראות כלום נשאר על גבו כלב ים! סאנגו שמחה ומירוקו צהל. רק אינויאשה רעד והשתעל. "מה קרה לך? הבסנו את נאראקו!" "לא זה לא אנחנו זה הזמן שחלף לו.." "טוב מה איכפת לך? תצטרף לחגיגה." הם הזמינו פופקורן וישבו לארוחה!!! יום בהיר של שמש! כך כולם אמרו ולא היה ענן כי את נאראקו חיסלו.... -סוף-

Naraku SeXy

New member
רגע זה כאילו

בואו תעללו בזהר !! לא מספיק אני מדוכאת בגלל יום השואה !! אז גם צריך להזכיר לי איך כל הבישים שלי מתים בסוף ... אז אם ניסית לדכא אותי ..אז הצלחת ...

גם לי יש רעיון ../images/Emo3.gif

לפי "דוד אוהב אותך": מירוקו אוהב אותך ורוצה לעשות לך בת או בן ועוד 20 ילדים לפחות.. כן, המקוריות שלי היום. שיהיה

זה שלי מהשרשור הקודם!

זה הולך כך: הלכתי אחרייך ממש מאחורייך מת לגעת באחורייך ואת.. כשהשמש שוקעת גם בגללך אני לא נרדם מפנטז לעצמי ואז אומר לך מירוקו אוהב אותך, אל תגידי שלא ידעת לנצח מירוקו אוהב אותך, ורוצה לעשות לך בת, או בן ועשרים ילדים לפחות....

למעלה