ובואו נאלתר שיר ~_~ זהירות... סוטה.
אז... בואו נבחר דמות. קוהאקו. אני וזוהר לאחרונה במצב רוח של קוהאקו~נאראקו.... וזה לפני שהגיע בכלל הפרק... אז בהשראת פרק הטלנובלה שמשודר ברקע... (באשמת זוהר ;; ) בואו לראות אותי! של קוהאקו! אז בואו לאנוס אותי ברקע בין תשע ועשרה לתשע וחצי ולא יקרה לי כלום בואו לראות אותי קם לתחיי~יה עם השיקון נו טאמה בואו לראות אותי נאנס על ידי הנשמה~ נאראקו סאמה~! ואין לי זמן בשבילך סאנגו אני לא סטרייט יותר בתסריט!!! תמיד אני נקשר על ידי בישי ססגוני ואין מי שיפריע לנו אווווהוווו... *צרחה אקראית* תמיד אני חושב, שהביצים שלו גדולות יותר מכל דבר שנדחף לתחת שלי... אז בואו לאנוס אותי נעשה פה כייף אמיתי והכל מקורי!!!!! אז בואו לאורגייה המונית עם או בלי תסריט והכל אילתורי!!!!! בואו לראות אותי נאנס על ידי הנשמה~ נאראקו סאמה~! ואין לי זמן בשבילך סאנגו אני לא סטרייט יותר בתסריט!!! תמיד אני בורח, לחבורת הלוזרים אבל הוא מחזיר אותי אחרי פרק וחצי.... ואיך אני רוצח את הפאקצה היפנית ואין מי שיפריע לי חוץ ממצפוני, זה סתם שטויות... אז בואו אתם איתי לרצוח את קאגומייי~ אולי גם את אחותי והכל רצחני!!!!! אז בואו כולם איתי רצוי הומואים בשבילי נאראקו כבר מתחיל לשעמם אותי........ זה תפקיד החיים שלי אז בואו לראות אותי, על המסך שלי, והכל אמיתי... חלק דפוק, אבל חלק מצחיק ^^ תהנו? אני לא ממש מכירה את המנגינה, אז מצטערת אם זה לא הולך...