שרשור שירים מצחיקים

PakoLina

New member
תגובות?../images/Emo12.gif

בזמן האחרון אף אחד לא מגיד לי.. :-\

NOYMAN12

New member
איזה יפה ...! חחח

אהבתי את השיר !!!!!! ניסתי לשיר את זה לפי הלחן של זה היה ביתי כמו שאמרת ... וזה מזה מתאים נהשיר ממש מצחיק וחמוד !!! ודרך אגב .. כל מה שכתבת נכון רק שכחת שהוא מעצבן רצח ...

../images/Emo45.gif

טוווווווווווווווווווווטוווווווווווווווווווווווווסאי!

נמממפ טוב דיי נמאס לי../images/Emo99.gif

חייבים לפתוח קומונה למען הגב החשוף של הסקסי הזה. ואני לא צוחקת. יום יבוא ואני יאנוס אותו, פשוטו כמשמעו. אררררג

NarakuDaBoss

New member
את חולה../images/Emo6.gif

אני מסכים שהוא מגניב והכול, אבל רצון לאנוס אותו?! זה כבר מוגזם.... גם אני חושב שקאגורה דיי יפה+מגניבה+שקסית, אבל לצערנו הן כולן דמויות מצויירות

Naraku SeXy

New member
חייבים לפתוח קומונה

לנו קורבנות שרוצות לאנוס את נאראקו

יאפ! נעשה את זה מחר, עכשיו לילה ^^

אני מותשת. נראקו! מחר תיהיה לך פינה מיוחדת
נעשה לו טוף

שני שירים

שירים קצת מאולצים אבל בסדר אם יש ירידות מטומטמות (חוץ מעל קיקיו) הן נובעות מחוסר המקוריות וההשכלה של המחשברת: לפי :שלושה אבירים" מהפסטיגל 2005 אנחנו חבורת מפגרים מחפשים ת'רסיסים של האבן רצים כול הזמן כול היום נלחמים זאת תוכנית אנימה ממכרת עם טסאיגה הגדולה ובומרנג ענק תראה יום אחד, עוד נצליח וקוהאקו עוד יחזור את הצד הנכון ויקבל חזרה ת'זיכרון נכסח ת'שדים נהרוג את קגורה עוד נבוא ראשונים אל השיקון-נו-טאמה כן זט מטרת המסע אל תגידו שלא ומי שיעצבן את אינו הוא ימות!!! לפי "נסיכת פופ" מפסטיגל 2005 מה רע, בלהיות נזיר חרמן מה רע בלעשות עוד ילד למה החור חייב להיות שחור אולי אתה שכחת איך עושים את זה ואינויאשה לא יודע איך משחקים בזה הוא אוהב את קיקיו ממש כמו איזה אידיוט כשקגומה אוהבת אותו מאוד אם רק נשים לב עוד נבחין שסאנגו love מירוקו and he love her too אינו וקגומה הם זוג ממש חמוד המפרידה בינהם היא קיקיו הקופה שתישרפי בגיהנות יא חתיכת כלבה בלי קיקיו הקופה וקגורה המכשפה בלי נאראקו הרשע תהיה לנו שמחה כולנו רק רוצים למצוא ת'רסיסים יום אחד נמצא אותם אנחנו מבטיחים

Naraku SeXy

New member
כישרון בתחת שלי !!!!!

שזה לא יגיע לריבים...באמת שאני לא רוצה להתחיל ...כאילו תרדי על קיקיו שתמות מה איכפת לי ץ...אבל כשזה מגיע לנאראקו ... תרגיעי את עצמך ילדה .... אהמ..נרגעתי ...סליחה (באקורה) *מסדרת את השיער שהתפרע מרוחות הסערה שהיו פה* לא שהוא נראה נורמלי בדרך כלל, אבל היום הוא נראה מדהים. בכל מקרה... את ממש עיצבנת אותה. תפסיקי לקלל את נאראקו. הוא לא הרע. זה מהצד של אינויאשה. מהצד של נאראקו, אינויאשה רשע (גונב לו ככה את סאשי... ;; והוא צריך להסתפק בקוהאקו... לא שקוהאקו זה רע >_>;) ... בכל מקרה. די.

למעלה