שרשור שירים מצחיקים

GalaxyAngel

New member
המממ.. גמני רוצה משהו מהשרשור הקודם

כי אני מפחדת שזה יימחק ויאבד לנצח XD וממש אהבתי את זה.. הממ:... "^^ 2."אני הוא קוגה"/ GalaxyAngel כן זה לא רק נדמה שאני איש מלחמה אחד שחי לו על זנבו צמא לנקמה מאחורי היללה ומתחת לצווחה יש סתם מאוהב באיזו פאקצה שמנמנה. אני הוא קוגה קוגה זה אני אני נלחם את מלחמתו של הזאב התמהוני בחוץ אני נפוח סתם איזה פרחח אני נמס מאהבה כשאני איתך. אולי זה רק נדמה אני פשוט חתיך מדהים כשאני נלחם בכלבלבים אז אין לי אלוהים בתוכי אני יודע אין כוונה טובה אני רוצה שלא יהיו לי לכלוכים על הפרווה. אני הוא קוגה... משום מקום אני מגיח בסערה רק כדי לעזור למפגרות בעת צרה ואם תתני צרחה אבוא עם הזריחה בשבילך אהיה מוכן להכחיש שאת מסריחה. אני הוא קוגה... - בעקרון אפשר גם.. הממ.. יש לי משהו נחמד פה, מי שמשעמם לו בחיים והוא ירצה להמשיך אז בכיף: "אני קאגומה, קאגומה סאמה, אני אצרח על אינויאשה, ואביט בו באימה אני פשוט מושלמת, דכאונית קטנה, אני כבר מתה מקנאה, כשאתה איתה!" ((איתה= "קיקיו" *רעשן*רעשן*))

blck angel1

New member
עוד אחד שלי ^^ זה מצחיק אותי

שלי גרועים אז לא לסקול כל שד מוצא ת'עצמו מתוסכל להתפרנס מהצלה זה לא דבר קל אם זה אצלך בדם מעבר לתחביב למען הטוב את עצמך אתה מקריב זה אצלך לא פאזה זה מיין אוונס זה אופי ברוך הבא למחלה אתה נדבקת יופי בשלב הראשוני נקרא לו שלב החלומות אתה עוד ילד מתבגר לומד את הגבולות רוצה על קיקיו לגעת או על קוגמה להרשים ת'בחורות ולהתחיל כבר להציל אם יש לך מזל ולהורים זה בא קל וכסף לא אזל ויש גם חוג פירגון דחיפה אתה נישאב נישאב פנימה רוצה מהר קדימה להראות לכולם שאתה תיתן להם באמאמא ובמלחמה אפילו את הטסאייגה שלפת אפילו קיבלת מחמאה זה לא מזיז לך כאילו נשאר רק לדפוק פוזות מול המראה לדמיין ת'הצלחה לחלום לכבוש ת'מדינה והופ הגעת לשלב הכאפה המצלצלת כי רוב השדים הטובים אוכלים בצה"ל (צבא ההגה ליפן) וואחד סרט תגידו לא לא - לא רוצים את קוגמה תגידו די די - כי כזה שמעתם כבר תשימו סופ סופ- תשימו סוף לאשליות כי מה שאתם רואים באצ אחיך זה בלןף כל שד מוצא ת'עצמו מתוסכל להתפרנס הצלה זה לא דבר קל יצאת מהמלחמה אתה רוצה להתפתח ממעגל הפאקצות לצאת ולנצח יופי תמיד היתה עיניין של טעם וריח עם היופי שלך כבר אי אפשר להתווכח כל מה שתעשה סביר להניח לא עשו כבר קודם מהחלומות לכבוש את העולם נשאר רק קוגמה ויחסים עם קיקיו שלך מתנדנד עולה ויורד ולפעמים שקשה מידי חושב אולי להתמסד ואתה גם שאתה בטופ וגם שאתה בתחתית הבור תן לו רק טסייגאה ותן להמשיך לנפנף בה לא בחור טיפש גם לא אחד שממהר להתייאש מזה שוואלה לא סגור מה יהיה הלאה מנסה להישאר פיכח להיות מודע אבל לא כלכך ידוע מה יהיה בשלב הבא תגידו לא לא... יאנג שד יקירי אין יותר שלבים בדרך הבחירה שלך להיות שד טפל או בעל ערך כי אם יותר חצי שדים יתחילו להפוך לשדים קודם מהלב ולא במטרה שיטחית רק על הרדיו להתחבב אל תחשבו רק על להפוך לשד לנצח את נארקו כי הוא לא בליגה שלך לנצח את ססשאמרו ושאר הקלישאות אולי אם תתמיד את השינוי נחיל לראות איסמע שד מני מה אני אמרתי שלא תבוא אחר כך ותגיד אופס לא ידעתי תגידו לא לא בנוי על השיר הכפאה המצלצלת של הדג נחש ^^;;;

למעלה