מקווקינד!

../images/Emo144.gif|כוכב| MECWEEK |כוכב|../images/Emo144.gif

שיר השבוע של מקפליי
the ballad of paul K
Black or White
שיר השבוע לא של מקפליי
גו'נאאאאאאאס
אומן/ית/להקת השבוע
מק
ג'ונאס
אלבום השבוע
ROTFF
קליפ השבוע
תוכנית הטלוויזיה של השבוע
כמעט מלאכים
על טבעי עונה רביייעית
דם אמיתי
סרט השבוע
יעד סופי 3 , ילדה פראית ( ווילד ציילד )
עיצבן השבוע
שמקפלי לא באים כבר לישראל
העציב השבוע
ציונים , ציונים ציונים
שימח השבוע
שבלינק מתאחדיייייייייייייייייייייייייים
ציטוט השבוע
- בשיעור מדעים - המורה דיברה על יצורים חד תאיים . המורה : " איזה יצורים חד תאיים אתם מכירים ? " ילד מהכיתה : " אובמה " המורה : " התכוונת אמבה " ילד מהכיתה : "כן כן זה " ואנחנו לא הפסקנו לצחווווווווווק יואו
:-:D -- שיעור אזרחות -- ילד 1 :" אני שונא כושים . " ילד 2 : "איזה גזען " ילד 1 : "טוב טוב טוב אני גזעי מה שתגיד " . חחחחחחחחחחחחח
מתנגן בראש/בפלייליסט
SOS - גונאס
המלצת השבוע
אם תסתכלו ממש מקרוב והרבה זמן על התמונה של קווין שימו
שהוא לא כזה מכוער כמו שאתם חושבים .
התמונה הכי חמה
כתבתי במחשבון מדעי כוס אמק . חחחחחחחחחחח

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gifקווין בכלל לא מכוער,אני לא מבינה

לא אנשים חושבים ככה
באמת...... כאילו יש לו עיניים ממש יפות והפנים שלו לא מכוערות בכלל הוא שילוב כזה של דרייק בל, אלביס פרסלי וסנטה קלאוס
וזה ממש חמוד...
ויש לו גם חיוך מתוק כזה אם לא היה הולך לי עם ניק או ג'ו או דאגי או דני או הארי או טום הייתי עם קווין ^-^

sweet shir

New member
חח שמעי, אני לא מסתכלת עליו ומתעוורת, אבל

בעיניי הוא בן אדם ~ממש~ לא נאה.

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gif האמ...את אמורה לשרשר את התמונות שלך

להודעה של המקוויקנד שלך לא לההודעה הראשית ^__^

Take a walk on the wild side

שיר השבוע של מקפליי POV שיר השבוע לא של מקפליי Leona Lewis - Run Lifehouse - First Time Fame - Friday Night Fame - Songs Fame - Penny Lane (Beatles cover) Leona Lewis - A Moment Like This להקת השבוע סימפל פלאן, מקפליי, הקאסט של תהילה:) אלבום השבוע Leona Lewis - Spirit [Deluxe Edition] קליפ השבוע לייפהאוס: http://www.youtube.com/watch?v=b0fKI_FS-4U אחמד וסלים [קורע]: http://www.youtube.com/watch?v=wv0HekxFnnI תוכנית הטלוויזיה של השבוע אני לא רואה טלויזיה כעקרון, אז אני אומר - BeastMaster! הו, דאר3>, הו, רו! הו טאו (שהוא-טל-מוסרי-בהכחשה). סרט השבוע פרוסט/ניקסון: סרט תיעודי/דרמטי טוב, אבל אתן לא תאהבו XD חלון פנורמי: חרא סרט. סרטים שאני רוצה לראות: מבצע ואלקירי, ההתנגדות, אצבע אלוהים (אין לי מושג למה), הילד בכפיג'מת הפסים ו-אדם בן כלב! עיצבן השבוע הסמינריון בהתנהגות מינית מסתכנת שלא רוצה להיכתב! העציב השבוע |הדיכימקפליי|מקפליי הזונות.שנמצאים ביפן. ואז טסים לאוסטרליה. ואז לאמסטרדם. ואז לאנגליה כדי לעשות UC&P|סדיכימקפליי| שימח השבוע אמא קנתה לי תחתונים מגניבים (יש לי פטיש תחתונים קשה) XD ציטוט השבוע נמפף. מתנגן בראש/בפלייליסט פריידי נייטס גונה בי אלרייט, גונה בי רייט, גונה בי אולרייט נאו בייבי.... המלצת השבוע המלצת השבוע פונה אל חבריי הלהקה הבריטית המצליחה (לפרקים) מקפליי: youbetter drag your godamned asses over here! you ungrateful biatches!!!!!111 התמונה הכי חמה

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifחחחחחחח אוי, התמונה ../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

תחתונים זה הכי, אחותי!
הוווווו דיכימק
Its the same everytime

הייתי היום וחזרתי הבייתה. כנראה אני עולה לחיפ

*לחיפה שבוע הבא, יש לי עבודה להתחיל להזיז וכל זה ;;

גרבע

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo114.gifMcWeekend!../images/Emo114.gif../images/Emo37.gif

שיר השבוע של מקפליי
OFTR אני מניחה
שיר השבוע לא של מקפליי
I Fall-Amber PacificIf Amber Pacific - Fall Back Into My Life Blink 182 - So Sorry, It's Over
אומן/ית/להקת השבוע
אלבום השבוע
קליפ השבוע
תוכנית הטלוויזיה של השבוע
WOW משפט וצדק
סרט השבוע
לא ממש הספקתי לראות
עיצבן השבוע
עבודה מפגרת שנתנו לנו בגלל "בעיה שנוצרת מדמיון יתר בין הכיתה שלכם לדיר חזירים!"
העציב השבוע
שרפתי לעצמי בטעות את היד ועכשיו יש שם כוויה ענקית שלא עוברת ><
שימח השבוע