מדינת ישראל בעוד 20 שנה.

קודם כל

כל מי שיגיד שלא תהיה מדינה הוא חי בסרט. מספיק להכנס לתסריט שהמדינה שלנו תמחק ונעלם והערבים יעלו עלינו וכל השטויות האלה. כמובן שאסור לנו לקחת את המדינה שלנו כמובן מאליו אבל לא להכנס לפאניקה מיותרת!!! אני מקווה שב20 שנה הקרובות למדינת ישראל יהיו כבר גבולות ונוכל כבר להפסיק להתעסק בעניין הגבולות הזה כל העניין הזה עוצר את המדינה ואי אפשר לפתח את אזורים במדינה שיש סיכוי שבעוד כמה שנים הם לא יהיו שייכים לנו. אני מאוד חושש לעתיד הרמה של המדינה מאשר לעתיד של המדינה עצמה. אין פה חינוך אין פה חוקים אין פה משטרה אין פה אכיפה פשוט אין פה!!! ואם לא נטפל בזה בזמן הקרוב נאבד דור שלם של ילדים שלא יהיו שונים כל כך מילדיי הפליטים שאנחנו כל כך נהנים לצחוק עליהם שהם מכוערים אפסים טיפשים מסריחים וכו'. בקיצור יש לנו מדינה נהדרת רק תשמרו עליה. על יהודתה ועל ציונותה!!! נ.ב התמונה ששמתי כן משקפת את דעותיי ואם מישהו חושב שאני גזען שלא יחשוב שזה פוגע בי =]

antreprize

New member
לא צריך לשמור על יהדותה,

זה בזבוז זמן ומשאבים, מדינת ישראל תהיה יהודית כל עוד רוב האזרחים הם יהודים.

antreprize

New member
אתה יכול להסביר לי איך ישראל

תאבד את צביונה היהודי כשרוב האזרחים הם יהודים? יכול להיות שהם מתכננים להיות יהודים ב"ארון"?

yonatan31

New member
נכון!

הפתרון לבעיה הזאת הוא לא ייבוא שבטים לא יהודיים ונידחים אלא הפחתת הילודה, בשני הצדדים. כשקוצצו קצבאות הילדים הצמיחה של הערבים ביחס ליהודים קטנה. לכן יש לבטל את קצבאות הילדים, לקצץ במיסים, להחיל תכנית פיתוח על המגזר הערבי ולשפר את החינוך בכל המגזרים בישראל.

תמיר1991

New member
למה גזען? דעתך לגיטימית לחלוטין, ושמאלנים

שאומרים אחרת הם לא רק צדקנים אלא מנותקים מהמציאות. אני לא תומך בליברמן, אבל מכאן עד לכנותו "גזען" כפי שרבים מעמיתיי בשמאל עושים, זה טיפשי.

אני לא יודע איך המדינה

תראה עוד 20 שנה אבל אני כן יודע שאם היא הייתה צועדת על פי השקפת עולמי היא הייתה נמצאת במקום הרבה יותר טוב.

Shira Esther

New member
אני אנסה../images/Emo189.gif

אני לא יודעת איך ישראל תיראה עוד 20 שנים, אבל אני מקווה שהיא תהיה משגשגת, עם חינוך טוב ומתקדם, ועם יותר דגש על ערכים ומסורת אצל כולם; אני מקווה שעד אז נתנער מעט מחלק מגעיל של אמריקניזציה שדבק בנו, כמו הסגידה לגוף. אני מקווה שפחות הורים ילתהבו מהפסטיגל. אני מקווה שנהיה עם מסורתי יותר, שלם ומאוחד יותר. אני מקווה שמתוך כל זה, איש לא יטריד אותנו; אני מקווה שנהיה מה שאנחנו אמורים להיות.

עוד 20 שנה

הסיכסוך היהודי פלשתינאי לא יתקדם, אבל שילטון החמאס יתפרק עד אז ושלטון מתון לא יגיע. הימין יתחזק והמפלגות הדתיות יקבלו עוד תקציבים, לא תהיה מפלגת שמאל חזקה. ישראל בדרך לדיקטוטריה בשלטון ליברמן/מנהיג ימין קיצוני כלשהוא, שלמרות כל הדיבורים שלו לא יעשה כלום כמו כל פוליטקאי. העשירים יתעשרו המובטלים יוכפלו. לאיראן יש פצצה אטום, התנקשו באחמדינג'ד. ערביי ישראל מפחדים מהשלטון ומעט מהגרים לארצות ערב. החינוך לא השתנה, 40 תלמידים גם בכיתה א', שכר המורים לא השתנה משמעותית. יותר נושרים מבתי הספר. הרבה חילוניים יורדים מהארץ, האנטישמיות בעולם גוברת בשל ההגירות. סוף העולם קרב בשל מלחמות, זיהום אוויר, קרחונים נמסים (תמחזרו את הנייר/נילון/קרטון/פלסטיק אין צורך במאמץ רב). הזמן לשלום הוא עכשיו עוד עשרים שנה זה מאוחר מדי, ובאופק אין סימן למשהו חיובי.

pc girl

New member
מה שאני מקווה...

יעלה עד אז מישהו שפוי לשלטון. אחד כזה לא מושחת שבאמת ובתמים רוצה בטובת המדינה. הוא יציע הצעות חוק שדוגלות בהחמרת העונשים המינימליים, כך שלבתי המשפט לא תהיה ברירה אלא לתת עונשים חמורים. ככה שגם השופטים הרחמנים במקרה הכי גרוע יתנו מאסר עולם לאנסים. במקרה הכי גרוע, עונש מוות. לאחר שזה יקרה, רמת הפשיעה בארץ תשאוף ל0 כי ההרתעה תהיה גדולה מידי, ואז סוף סוף האזרחים פה יוכלו לחיות בשקט. מבחינת המשטרה, יוחלפו כל המושחתים באנשים טובים שלא מפחדים מפושעים (עוד משהו שיעזור להרתיע פשיעה). בקשר לפלשתינאים ועזה וכו', ב2008 אמרנו להם שיש להם 24 שעות להחזיר את שליט, אחרת אנחנו נתחיל לנתק להם את החשמל. אם אחרי 24 שעות לא החזירו, מנתקים דלק, לאחר 24 שעות אוכל. לפני זה אמרנו להם שאם הם יחזירו את שליט מת (טפו טפו טפו), אנחנו ננתק להם את החשמל, דלק, ותרופות (אבל נשאיר אוכל). אם יחזירו פצוע ננתק רק חשמל, ואם יחזירו שלם ובריא, לא ננתק כלום. לאחר שבוע הם החזירו את שליט שלם ובריא, ואנחנו עמדנו בהסכם. לאחר מכן חמאס ניסה לחטוף עוד חייל (טפו טפו טפו) וניתקנו להם את כל החשמל, דלק, אוכל, תרופות וכו'. לאחר שלושה שבועות העזתים הורידו בכוח את החמאס מהשלטון, והם מינו מישהו שבאמת רוצה שלום איתנו, וכולם תמכו בו. וככה השגנו שלום עם עזה. בקשר לרגב וגולדווסר, עשינו פעולה נרחבת בלבנון, כיסחנו לנאסראללה את התחת והחזרנו אותם לתקופת האבן. גולדווסר ורגב חזרו הביתה בשלום, ותוך כדי המבצע, הוחזר גם רון ארד. לאחר שמבחינה ביטחונית הראנו לכולם מי הבוס, נהיה שקט במזה"ת, ונהיינו שוב הצבא הכי חזק בעולם. בגלל שתקציב הביטחון קצת ירד, התחלנו להשקיע בחינוך, וב2015 נהיינו אחת המדינות הכי מתקדמות מבחינת החינוך. כלכלת ישראל מתחילה להשתפר פלאים, וכל ניצולי השואה שנשארים בחיים, זוכים סוף סוף להנות מקצבאות גדולות ומאורח חיים מצויין. התקציבים לבריאות משתפרים ותוחלת החיים עולה ורמת התמותה יורדת. שיעור היורדים מהארץ קטן משמעותית. מכיוון שהכל במדינה לא נראה יותר טוב, ב2017 יש תוכנית חדשה בממשלה להפוך את ישראל לירוקה יותר ופחות מזוהמת. ב2020 רמת הזיהום יורדת משמעותית ואנחנו הופכים לאחת המדינות הנקיות בעולם. מבחינת תאונות דרכים, בעקבות העידוד בתעמולה לישראל נקייה יותר, אנשים מתחילים להשתמש יותר ברכבות אוטובוסים ואופניים ובכך שיעור תאונות הדרכים יורד משמעותית... אבל אולי זו רק השעה שגורמת לי להזות ככה

מכושפת15

New member
אהבתי../images/Emo3.gif

וזה מה שאנחנו צריכים, להראות לכולם מי הבוס. ויש לנו את האמצעים והכוח לכך.

StrengthHonor

New member
אהם

אני אגנוב מיקרוסקופ אלקטרונים מהטכניון , אבנה ננו - אסמבלר ואז איתו איזה גורד שחקים יפה בישמש לי לאחוזה באמצע הנגב

למעלה