מומלצי השבוע

pishkashit

New member
../images/Emo113.gifמומלצי השבוע

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)
מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>-
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע-
ואתם מוזמנים גם לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו..
מסר לאומה-

מולצים בסימן חורף ../images/Emo3.gif../images/Emo187.gif

Friend
מטרופולין-בלי לומר מילה Damien Rice - The Blowers Daughter Goo Goo Dolls - Iris
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו
קניתי מלאמלאמלא בגדים ונעליים שהייתי מאוהבת בהם כבר הרבה זמן:) ואני מאוד אוהבת את אימא שלי כי היא כזו מקסימה. אמא תודה :) חחחח.. וחברים שלי סופסוף חזרו מפולין וכלכך שמחתי לראות אותם. וההופעה של מטרופולין. כמה חשבתי על לירון חחח..
משהו שהרס לכם את השבוע
אלי. וזה שלא ירד גשם.
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע
שירד כבר גשם. אללי, אני רוצה כלכך
שמישו יביא לי קצת גשם
. המ וישיבת מערכת יום ראשון. ושיעבור כבר יום שני. והופעה של אביתר והיהודים ביום שלישי. עדיין לא החלטתי לאן ללכת,למרות שאני נוטה לאביתר. אבל זה כבר טוב :) אה, ויעני דייט עם אלירן כפרעליו חחחח ואתם מוזמנים גם לתת
ללירון שהתגעגעתי אליה כלכך. שיהיה לך הכי בהצלחה בעולם ואני כ"כ שמחה בשבילך. אוהבת
לדרור שבכלל לאדעת אם יקרא את זה, אבל לא לקרוא ללירון צעירה חחח.
מסר לאומה
תעריכו את הגשם. כיף לכם.

talba3

New member
חורף מעודד לכולם :]

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)- אמן מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)- לחץ- ברי סחרוף תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>- עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הדיסק הכל או כלום של ברי סחרוף משהו שהרס לכם את השבוע- המורה למתמטיקה משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- להיות בנבחרת ביצפר בכדורגל ואתם מוזמנים גם לתת למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו..
ללי אשכנזי שהצטרפה השבוע לפורום ברוך הבא מותק מסר לאומה- עדיף מאוחר מאשר לעולם לא!

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| ^^

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)- מדפים מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)- זבל- אחת מתוך שתיים
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- שכל השבוע חרשתי על הדיסק של זבל והוא כל כך מעולה
סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- אני ממליצה על הדיסק של זבל- הולדת התינוק
! משהו שהרס לכם את השבוע- ביום ראשון חזרתי מפריז, יום שני הייתי צריכה להשלים חומר בביצפר שהפסדתי, יום שלישי היה לי מבחן בספרות, יום רביעי בוחן באזרחות, יום חמישי מבחן במחשבים ויום שישי היה לא כייפי :\ משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- אני יוצאת לגדנ"ע 5 ימים! ואתם מוזמנים גם לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו- לנופר
כי מגיע לו!
מסר לאומה- מוזיקה ישראלית זה לא זבל!

גדנ"ע איפה?!

את הולכת להנות כלכךךך! גם אם את סובלת מהקור, גם אם את עייפה, תנצלי כל רגע. אללי מה שהייתי עושה בשביל לחזור לגדנ"ע. היה לי מדהים. ואם את נופלת בצוות חרא שאת יודעת שלא תסתדרי בו, תעשי להם טרור עד שיעבירו אותך חחחח

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| בשדה בוקר...

איך אפשר לעשות טרור עד שיעבירו אותי? כי המון אנשים מהכיתה שלי לא יוצאים ויש לנו חרא של שכבה :\

גמאני עשיתי שם את הגדנ"ע.

את כלכך הולכת להנות אין לך מושג. ואם את נופלת על פלוגה ב' ברק זה עוד יותר כיף:) הסגל ממש ממש חמודים. ובבקשה.פליז. אם יש לכם מפקד בשם קובי, עיניים ירוקות. קצת מג'ייף כזה, בבקשה צלמי לי אותו ;[ ואם תהיה לכם מפקדת קצת תימניה כזאת בשם טל- אז היא בתדודה של לירז צ'רכי. ואל תנסו לעצבן אותה. היא אדישה בטירוף וגם אם יהיה רעידת אדמה לידה היא תישאר כזו. ואם תהיה לכם סמלת בשם קטי בלונדינית מפחידה כזאת שנראית כאילו היא יצאה עכשיו מאיזה סרט אקשן אל תפחדו ממנה. היא סתם עושה את עצמה והיה את המפקד עם הקרחת והעיניים הכחולות ואת שירי המפקדת. שהיא כזאת יפה. והיא לסבית. היא התנשקה עם חברה שלי באמצע הגדנ"ע. בשיא הדיסטאנס. זה היה כזה שוק. ואם תהיה לך אושרית- היא סתם פוסטמה
קיצר, הסגל שם גדול.. אבל יש סיכוי שתפלי על אחד מאלו.. הולך להיות לך מדהים! ואלתפחדי לעשות בלאגן אם קצת בא לך:) לא יכולים לעשות לך שוםםםם דבר. גמאני רוצה גדנ"ע ;[ ותבואי אליי לאייסי כי אין לי אותך:) 155522034

•No¥a•

New member
בלאט.

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות) - אין מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות) - קנאה- אביב גפן ושיטין - הג'ירפו משהו שהרס לכם את השבוע- אחותי משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- כלום >< מסר לאומה- אל תוציאו את העצבים שלכם על הסובבים אותכם \:

PuRple winter

New member
אצלי זה תמיד מעניין...

שיר השבוע בית הבובות - סיגפו(גרסת הסקיצות) שיר השבוע - התבלינים - מלחיץ תמונה - הממ אני נתפס בפוזה משפילה בהופעה של בית הבובותת..זה אני עם החולצה הסגולה והידיים למעלה והכיווץ שפתיים שנראה כמו ארנב חיחי(יותר מדי אלכוהול...) עשה לי את השבוע - הסרט שאיפות..מומלץ בחום.. משו שאתם מחכים שייקרה השבוע - שהשבוע יעבור מהר ואני ייתקרב עוד קצת(ועדיין כמה זה רחוק) לשחרור שלי...
לאלעד ...שוב תודה שהצלת לי את הסקיצות אחרי שכל השירים אצלי נמחקו! מסר לאומה - "סתכלו לשמיים...אולי תראו בולבולים מעופיים.."

Hadardur

New member
עונה...

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)? מי אם לא אני מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)? בך לא נוגע של יהודית רביץ תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>- עזבו עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- על המנילה המזדרגגת שלי? משהו שהרס לכם את השבוע- הכל משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- ההופעה של בית הבובות בשדרות ואתם מוזמנים גם לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו..לכל חברי הפורום מסר לאומה- מספיק ודיי

Baby Nicky

New member
אני גם יכולה ?

קודם אני אציג את עצמי אני רותם מאיזור ליד נתניה (היה שירשור אבל לא נראה לי שמישהו ראה..)בת 16.. :] +מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)- בית הבובות +מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)- מכל האהבות -עידן רייכל +תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>- אמממ לא זוכרת... +עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- תראו ניפ טאק.. סדרה מעולה :] +משהו שהרס לכם את השבוע- ממ... שחזרנו ללמוד :[ +משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- שיגיע סופשבוע :] +ואתם מוזמנים גם לתת למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו- סורי לא מכירה פה אנשים.. +מסר לאומה- ילדים במושב האחורי גורמים לתאונות, ותאונות במושב האחורי גורמות לילדים
משפט חמוד ששמעתי..

../images/Emo182.gif../images/Emo183.gif

מדפים
מלחמה שקטה-היהודים
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>-
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-
לשכב במיטה מכורבלים בפוך, להאזין לגשם, ולשתות שוקו חם
משהו שהרס לכם את השבוע-
הכנה לצבא
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע-
הופעה של בית הבובות בבארבי
ואתם מוזמנים גם לתת
לכולם
מסר לאומה-"מה שקולך הפנימי אומר זו האמת שלך" מעניין מי החכם שאמר את זה, מישו יודע?
חורף חמים לכולם

talba3

New member
אני יודע מי אומר את זה!!!

מה שקולך הפנימי אומר זו האמת שלך, נראה לי שלהקת ארטישוק לא?? סתם שיר גרוע מעאפ.. ( לא לא לא התכוונתי להגיד שיר גרוע) שלהם חחח

למעלה