מומלצי השבוע

hila3000

New member
תודה../images/Emo9.gif

(האמת שאני מקבלת את שלי רק ביום שני, בינתיים אני משתעשעת עם זה של אחי)

must178

New member
ככה

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות) -אשה כנענית מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות) -Mister Cosmic & Fat Dog - I'm Not Scoobidoobidoo (שיר קורע מצחוק) תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>- -אין לי כח :p עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- -ספר, Gianrico Carofiglio - Involuntray Witness משהו שהרס לכם את השבוע- -אחרי שסגרתי שבת חיכיתי עוד שעה סתם כי זה שאחראי על הנשקים לא התעורר וחזרתי מאוחר :| משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- -יש מצב שאני נוסע לאילת ואתם מוזמנים גם לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו.. להילה שעורכת את פינת התרבות :] מסר לאומה- "אל תתאהבו לפני שאתם לומדים ללכת בשלג בלי להשאיר עקבות"

hila3000

New member
../images/Emo9.gif

תתכונן לתגובות, השיר שלך יפורסם ביום חמישי הקרוב

Raz Bob Marley

New member
שלי..

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)-סיגפו מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)-רעש לבן של בריס חרוף עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- המסור,אחד הסרטים הטובים ביותר שיש.ראיתי את זה ביום שישי משהו שהרס לכם את השבוע-שהמחשב נהרס לי,וכל סוף השבוע לא היה לי אותו.והיום קיבלתי אותו בחזרה משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- מה שיהיה עלי מקובל ואתם מוזמנים גם לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו-להדר,שהביאה אותי לפורום הזה
מסר לאומה- תיהיו מי שאתם,ואף פעם אל תשתנו!

dani3p

New member
יאמ יאמ יאמ יאמ !

שיר השבוע של בית הבובות - בית הבובות שיר השבוע לא של בית הבובות - wish you were here ו private investigation של הדייר סטרייט.. שמענו אתזה עכשיו ברדיו והתאהבתי עזבו אתכם תמונה.. משו שעשה לי ת'שבוע.. שחזרנו.. וביליתי עכשיו יום שלם עם חברות שלי.. כלכך התגעגעתי! פשוט התפננו בחדר של חברה שלי, אכלנו עוגיות תוצרת בית, ראינו טיוי ורקדנו לצלילי אקווה (הכי טוב! הכי נוסטלגיה!) היינו כאלה בנות!! חיח.. מחר מתפננים אצלי (אל תשאלו איזה מוזיקה תיכננו..) הרס לי ת'שבוע.. שהסופ"ש נגמר כלכך מהר ועם כל מה שכרוך בזה.. וגם חברה שלי סיפרה לי משו מעציב היום שדיי היה לי קשה לקבל אתזה אני מחכה שיקרה השבוע.. ההופעה בכ"ס אני אתן פרח לאלעד.. כי ככה בא לי.. אלעדי מתה עליך מסר לאומה.. אני צמאה! ונגמר לי הבקבוק מים שהיה לי פה
אני עצלנית מידי ללכת להביא לי בקבוק מלא.. זזתי לישון. לילה דוב עוד 8 ימים לקאונט דאון כוסעמק (מצטערת על עודף הקללות.. עדיף להוציא אתזה מאשר להשאיר בפנוכוס לא?) גם מצטערת על חוסר ההשקעה.. אמצע הלילה ולא הכי בכיף שלי להתחיל עכשיו להדגיש ולהוסיף אייקונים וזה ובלגנים קבלו אותי כמו שאני לא מתאים..? באסה תתמודדו

למעלה