מומלצי השבוע

hila3000

New member
!

כפרעלייך
ואני נראה לי אקח ציורים של מישהו שאיתי במשרד בצבא, הוא מצייר מדהים. בעיקר דברים אכזריים של גולגלות וכאלה אבל הוא מדי פעם מצייר גם פרצופים וזה אז אני אקח לו, אסרוק ואעלה. זה ממש יפה

mory89

New member
חח זה סתם היה במקרה, כשהוא היה אצלי

פעם וצייר.. אני אעלה גם ציורים שלי, אחרי שאני אסרוק אותם..

יפה מאוד!

חבל שזה לא על דף חלק וסה"כ זה לא כזה קשה לצייר את זה אבל, באמת יפה :)

eladi88

New member
שלי

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)- שיר בעיפרון...עודד אותי כמה וכמה פעמים השבוע! מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות). דווקא!! שיר בעיפרון תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>- עזבו אותי באמא שלכם עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-ספר. קראתי את רודף העפיפונים....אל תקראו!! משהו שהרס לכם את השבוע- אמממ עזבו
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- חופש מהכללללללללללללל [אבל זה לא הולך לקרות :\ ] ואתם מוזמנים גם לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו.. בראש ובראשונה אני רוצה לתת
לבת דודתי מוריה שהביאתני עד הלום [סתם...לא עד הלום...אבל התחשק לי להביא לה פרח...מה תעשו???] אמממ למי עוד...בואו נחשוב...
ללירון [שבוע שני ברציפות...כבוד!] וכמובן לכל חברי הפורום
מסר לאומה-

eladi88

New member
שכחתי מסר לאומה!

פאק היה לי משהו טוב אבל שכחתי... סמעק...שונא שזה קורה לי |פרצוף זעוף|

mory89

New member
תודה חמודיקו!!!../images/Emo39.gif

ומהההההה??? רודף העפיפונים מומלץ ביותררררררררר!!

hila3000

New member
עונה

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות): בית הבובות מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות): אביתר בנאי - תתחנני אליי תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>-אין. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- זוכרים ת'נגן אמפי3 שהראתי פה שבוע שעבר? אז קניתי אותו השבוע.. משהו שהרס לכם את השבוע- יותר מדי דברים. משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- שיגיע יום חמישי ואחזור שוב הביתה מהבסיס. ואתם מוזמנים גם לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו..
למוריה כפרעליה
לענת כדי שתרגיש טוב!
לכולם מסר לאומה-

hila3000

New member
תודה ../images/Emo9.gif

ייקח לי שנה ללמוד אותו..חח..יש בו מליון אופציות תודה מותק

hila3000

New member
אממ מסר לאומה

אל תטרידו את הראש שלכם יותר מדי בדאגה למישהו..רוב הסיכויים שהוא לא צריך שידאגו לו/אחרים כבר מספיק דואגים לו.
אה, ועוד משהו.. אתם לא ממש שולחים יצירות לפינת התרבות השבועית
לפי כמות היצירות שממתינות כרגע, הפינה תיסגר עוד חודש (אלא אם כן אמשיך אותה עם יצירות שלי, שזה די מעפן)..אז.. תשלחו!

mory89

New member
חח יש צורך לעוד מהכישרון שלי?../images/Emo8.gif

חח סתם יש לי מסה חומר שיציירתי ושכתבתי, אם יש מחזור אני אשלח לך..

hila3000

New member
אם יש מה?

לא הבנתי. וכן, תשלחי. כי אחרים לא ממש שולחים!

למעלה