מומלצי השבוע

talba3

New member
לא לא שמעת אותה...

חחחחח אני שמח ששמת לב שעצרתי את עצמי!!! ובקשר לזה שזה שיר גרוע זה היה בצחוק חחח!!! איך יכול להיות שיר גרוע של בית הבובות??? איךךךךךךךךךךךךךךךךךך???

ny34

New member
mine...

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות): עומד מול ראי מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות):To the end-my chemical romance תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>- עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-דיסק של my chemical romance שאחותי הביאה לי בתמנה
, מומלץ בחום משהו שהרס לכם את השבוע-יום חמישי, שלושה בחני פתע!!! אנגלית, מחשב ומתמטיקה משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- כלום ת'אמת.. הוא די נגמר ואתם מוזמנים גם לתת למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו..
ל"פוקהונטסית" שפתחה שרשור לזכר רבין לפני שאני הספקתי מסר לאומה- CARPE DIEM "חייה את הרגע" בלטינית

Mosh28

New member
my mumlazim

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות) - למעני מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות) - עברי לידר - פלרמו תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> - תמונה של אחיין שלי כפרה עליו
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו - מממ לא ראיתי/קראתי/שמעתי משו מעניין השבוע חחח משהו שהרס לכם את השבוע - המורים לתנ"ך,אזרחות ומתמטיקה שכנראה כבר שמו את אמא שלי בחיוג המהיר משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע - מממ טסט פנימי השבוע
בקרוב אני ניגש תאריך של טסט עצמו אסור לי לגלות לכם
ואתם מוזמנים גם לתת למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו..
ל.......כולכם למה? באלי
מסר לאומה - אם אתם רוצים משו תמיד תנסו, אין לכם מה להפסיד
סוףשבוע מעולה שיהיה לכם

גם אני O:

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות): בית הבובות P:מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות) Sum 41- piecesתמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>-P:עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-בן ערובה
איזה סרט חזר O:משהו שהרס לכם את השבוע-בוחן בפיזיקה ומבחן בגיאומטריה ועבודה באנגליתO:משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- יום שישי 11:45 שאני יסיים ת'שבוע המגעיל הזה? P:ואתם מוזמנים גם לתת למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו..מסר לאומה-פדריק, לך תילך להיות טיפש במקום אחר [בובספוג]

../images/Emo66.gif../images/Emo152.gif../images/Emo151.gif../images/Emo150.gif../images/Emo163.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)-הדיסק אצל ידידה,אז לא ממש שמעתי בית הבובות
מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)-bob dylan-blowin' in the wind תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>- עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-carole king-tapestry משהו שהרס לכם את השבוע-מבחן בספרות
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע-הנסיעה לעין גדי
ואתם מוזמנים גם לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו.. לפוקהונטסית שלי,שאני נוטש אותה לשבוע נוסף,לאב יו
מסר לאומה-יש לי קקי

rinaat

New member
אז ככה

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות): כי בחיים הכל עובררר.... מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות) : של רונה קינן וגידי גוב, הריקוד המוזר של הלב תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>- אין עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- נו, בית הבובות.. משהו שהרס לכם את השבוע- כלום :) משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- מקוצר וגיטרהההה ואתם מוזמנים גם לתת למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו..אני עדיין לא מכירה פה אפפחד
מסר לאומה- חייך והעולם יחייך אליך בחזרה!

....

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)? מדפים. מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)? Blue & Elton John - Sorry Seems To Be The Hardest Word וזהו... ושלל
למוריה ולהילה :) וסתם תמונה חמודה...

mory89

New member
מוווומלצי השבוע ../images/Emo3.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות) ליד הגורל
מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות) שלג צח - משינה
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>-
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הספר של התיאוריה.. חחחחחח אני לא יכולה להתעלם מזה שהוא מילא חלק נכבד בשבוע שלי..
משהו שהרס לכם את השבוע- שפספסתי ת'תיאוריה הבוע, ואני אצטרך לחכות ליומרביעי.
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- לנהוגגגגגגגגג
ולעבור ת'תיאוריה..
ואתם מוזמנים גם לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו..
אממממ..
לאופיר. היא העלתה לי חיוך גדול השבוע..
להילה ולענת..
מסר לאומה- הדרך אל האושר לך בך רק בנו היא טמונה. (משינה) שבוע מוקסםםםםםםםםםם!!

hila3000

New member
יאאא ממש יפה!

אני גם רוצה לדעת לצייר!
ותודה על הפרח כפרעלייך

למעלה