מיתופיה ^.^

ס א י

New member
../images/Emo115.gifמיתופיה ^.^

אז איך היה לכם? נראה לי אני היחידה שהגיעה כבר 'הבייתה'.. ואני עם מבט מתוסכל~ אם מישהו היה בחידון ויודע מי זכה שיגיד לי P: חברה טובה שלי היא נציגת הפוטריסיטים וזה. לי בכל אופן היה נורא כיף. ו..ו...הקבוצה שלנו זכתה, למרות שאני אישית יצאתי דיי עלובה P: ולי יש מיני פוסטר של חומריו. (רק כי הייתי מספיק עלובה כדי להתחנן שיביאו לי אותו P: ) והגעתי למסקנה שאני צריכה דחוף קריאה נוספת של חומריו. לגבי ההרצאות, הייתי רק בשתיים של חומריו. שתיהן היו מענייניות אבל השנייה, עם המתרגמת הייתה פשוט מעולה בעייני. זייהו
(נו, אני משועממת כרונית ומבואסת, מותר לי להציק. )

ס א י

New member
../images/Emo115.gifזכתה בטירוויה הזו שעשיתם*

למקרה שאני לא מובנת
.

ס א י

New member
../images/Emo115.gifמעניין אותי לדעת לגבי החתימה

שלך אם המשפט השני נאמר בצחוק או לא? משום מה, יש לי הרגשה שזה נאמר בציניות ~.~ אבל אני שואלת לכל מקרה שלא יהיה.

Beetle Juice

New member
היה נחמד../images/Emo15.gif

לא פגשתי אף אחד מכם, אבל פגשתי סוף סוף את אודי
.

Fairywitch

New member
סורי שנעלמתי פתאום אחרי ההרצאה

של יעל שולץ (המדהימה). היינו 4 חיפאים, והיינו צריכים לתפוס אוטובוס, אז רצתי בלי להיפרד מאודי, יונתן וכל השאר
היה מדהים, עכשיו חנה להיות עייפה, וללכת להתקלח ולישון

ס א י

New member
../images/Emo115.gif אני רוצה להגיד שההרצאה

שלך הייתה ממש מעולה. אני אמנם לא מתחברת בכלל לתנ"ך וכל זה אבל פשוט נהניתי
. מה גם, כל הזמן היה לי דחף לקחת לך בחשאי את הסיכת גריפינדור היפיופה ההיא. (אם כי אני חובבת סלית'רין, בעיקרון) ואת מרצה מעולה. זהו. (ואה, אני נשמעת חנפנית XD )

Fairywitch

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

הסמקתי כל כך

Fairywitch

New member
נשלח לי לפני המשך ההודעה:

אני תמיד משתדלת לשלב הומור בהרצאות- גיליתי שזה תמיד עובד. ולגבי התנ"- התאהבתי בעניין הזה כשהתחלתי לחשוב עליו כעל עוד ספר מיתולוגיה ואגדות, ולא כעל שיעור מעצבן בבי"ס
בקורס שעשיתי על משה רבנו המרצה (באוניברסיטה) שילבה שקופיות, מוסיקה וגם סרטים כמו "עשרת הדיברות" ו"נסיך מצרים", וראיתי שזה פשוט כייף. וכל ניפוץ המיתוסים (משה לא שט במים, תנינים ולא נחשים- זה תענוג אמיתי). באמת תלוי איך מעבירים את זה, ומישהו צריך ללמד מורות בתי"ס איך ללמד

ס א י

New member
../images/Emo115.gifXDDD ../images/Emo9.gif

זה באמת נשמע כיף כל ניפוץ המיתוסים. אני שואלת את עצמי כל פעם מחדש למה מלמדים תנ"ך בביספר בצורה כ"כ משעממת. לרמות ששנה הבאה אולי תהיה לי מורה כזו קופצנית ושמחה ואז יהיו שיעורים ננורא נחמדים. וויפי, תגידי, את מכירה את רונאל מחיפה? ואני עדיין חושקת בסיכה שלך
הזמנת אותה מחו"ל? בטח הון כסף היא עולה ><

Fairywitch

New member
../images/Emo6.gif(תיכף תביני למה אני צוחקת...)

רונאל
בטח שאני מכירה
למה הוא לא היה
והסיכה היא הסיבה שאני צוחקת
היא עלתה 3 שקלים. 6 אם מחשיבים את הבריסטול... פשוט מאוד- הדפסתי בצבע את סמל גריפינדור (וזה עלה 3 שקלים כי אין לי מדפסת בבית), קניתי בריסטול בצבע קלף, והסמל מודבק על 3 שכבות בריסטול כזה. גזרתי מסביבף לא צמוד לסמל, עברתי עם לורד שחור דק מסביב לסמל כדי להדגיש אותו. אח"כ גזרתי מנייר פשוט את האות P, וצבעתי אותה עם לורד זהוב. בהתאם לתיאור של סיכת המדריך מהספר- הדבקתי אותה במרכז הסמל. עברתי מסביבה עם עט שחור כדי להדגיש אותה (אפשר גם טוש שחור דק), ולחיזוק שמתי קצת לק נוצץ של אמא על האות P. מאחור הדבקתי סיכת בטחון שמותאמת להדבקה כזו (יש בכל חנות יצירה)- ו... אפשר להתחדש
יש סיכת PREFECT.

ס א י

New member
../images/Emo115.gifואהאה

זה מבריסטול?
מרחוק זה נראה כמו הסיכה שיש באתר~~~
רונאל נורא נחמד
הוא בעמותה שאני נמצאת בה (שב"י). ואני לא יודעת למה הוא לא היה. בטח לימודים או משהו.

Fairywitch

New member
איזו סיכה? איזה אתר?../images/Emo2.gif

וכן- בטח לימודים, עבודה, או שתי התשובות גם יחד

ס א י

New member
../images/Emo115.gifהאתר של החנות של כל

החפצים של האריפוטר. אני לא בטוחה שיש שם סיכה, יכול להיות.. אבל זה נראה כמו משהו משם

second place

New member
גם אני הייתי

היה ממש כיף. גם אני זכיתי בטריוויה ייחד עם ס א י, חברה שלה ואור. אני מודה שחשבתי שאודי יראה לגמרי אחרת, מין חנון מישקפופר מיסכן, מסתבר שטעיתי... זה פשוט אומר שאני לא צריכה להידבק לסטיגמות. בקיצור היה כיף, חבל שלא היו עוד אנשים מהפורום. ההרצאה של יעל סלע שפירו הייתה מעולה.

למעלה