מיתופיה ^.^

Fairywitch

New member
ואני לא חשבתי שאודי כ"כ שחיף../images/Emo2.gif

אני רוצה לתרום לו כמה ק"ג, זה לא הוגן
גם לא חשבתי שהוא כ"כ צעיר
אנשים כה צעירים וכה אחראיים- פשוט מדהים
וסליחה על כל מה שחשבתי על אנשי המרכז- אלה שפגשתי אתמול לא היו מנותקים כמו הפקאצים שהתקשורת הציגה לנו
אנשים נסגדים היו בכנס, נסגדים

אקס93

New member
ואם את חושבת שאודי שחיף...

אז לא פגשת אותי, כי אין יותר שחיף ממני. נ.ב אתם ידעתם שלאודי יש יום הולדת בעוד יומיים (שוב אני רוצה להודות על התזכורות של האייסיקיו שאני נכנס אליו פעם בשנה. OFF: תגידו למה אין לנו סתם דיונים/דיונים חסרי משמעות כמו "מה אתם עושים בשיעמום החופש?"

האבק

New member
גם לי יש מה להגיד ../images/Emo13.gif

1. לא אשמתי! אני אוכל המון ופשוט לא משמין. אני לא יודע אם לבכות או לצחוק
2. לא חשבתי שאת תהיי כזאת חמודה ומתלהבת במציאות כמו שאת באינטרנט! אבל מסתבר שכן. קנית את כל הסימניות וכל הסטיקרים נכון?

Fairywitch

New member
../images/Emo9.gif(שוב מסמיקה ומוחמאת)

וראית את רבקה? גם היא נורא חמודה, נכון?
ילדה בגיל 31... גם אני רוצה לאכול ולא להשמין... אני רק רואה אוכל ועולה במשקל
מוכנה לתרום לך קצת, כמו שאמרתי... וקניתי את כל 10 הסימניות (ויתרתי על הסטיקרים), אבל בסוף נתנו לי רק 9 בטעות

מנהלי פורום הם מכמה טיפוסים

אודי לא נופל על טיפוס "החנון שיושב כל היום מול המחשב, עיניו נהרסו והוא צריך משקפים, הוא טוחן צ'יפס בו זמנית ולכן הוא שמן מסכן". אודי הוא טיפוס אחר.

Fairywitch

New member
היי, לי יש משקפיים ואני לא רזה-

זה לא עושה אותי חנונית חסרת ייחוד
(אם לא היית כה נחמד- הייתי סוקלת אותך יותר חזק
)

הרשי לי לצטט משפט בפוליטיקאית

"דברי הוצאו מהקשרם!" ובכן, יש אנשים לא רזים עם משקפים שמגיעים למצב כי הם חנונים. יש כאלה שלא. את בטוח לא חנונית, מילה שלי. והי, למרות שבכנס הסתובבתי בלי משקפיים, אני משקפופר לפחות תיאורתית (כלומר, אני צריך עוד בדיקה לפני שאתחיל להרכיב משקפים) ואני חנון הרבה יותר ממך, היי בטוחה. :p

היה נחמד מאוד

יצא לי לפגוש סוף סוף את חנה ונגה לראשונה ואת אודי שלא ראיתי מזה זמן רב. גם ההרצאה שלי היתה מוצלחת. חבל רק שנאלצתי לצאת באמצע הכנס, אך ניחא.

למעלה