אח... מיתופיה מיתופיה ../images/Emo163.gif
בשבילי מיתופיה היה כנס מאד מיוחד. זה כנס שהתחלנו לעבוד עליו ברגע שנגמר כנס עולמות, זה כנס שקהילת חומריו האפלים לקחה חלק פעיל בניהול, זה כנס שהוצגו בו הרבה מהעבודות שלי (הסימניות, סטיקרים וסיכות שנמכרו למשל), זה כנס עם הרבה אנשים שאני מכיר והרבה חומרים שאני אוהב... בשבילי הכנס התחיל ב-6 וחצי כשרן בר זיק בא לקחת אותי. הגענו לרוזין בערך ב-7 והתחלנו לארגן את המתנ"ס בדאגה שאף אחד לא יבוא לכנס. התמזל מזלנו ו*הרבה* אנשים באו ואיך נגיד... כיסינו את הכנס ב-10 בבוקר
בבוקר הייתה ההרצאה של אמנון שהייתה נורא מעניינת לדעתי, ואני באמת שנהנתי בה - ושמחתי לראות שהיו בה הרבה אנשים למרות השעה המוקדמת. אחרי ההרצאה היה מפגש חומריו האפלים שבאו אליו גם די הרבה אנשים, למרות שלא כולם היו מהפורום. היו חידון משעשע, שלמדתי ממנו שיש כמה מחברי הפורום שצריכים לקרוא את 'חומריו' שוב דחוף
מאנשי הפורום שאני זוכר שהיו במפגש: טל (Second Place), משה (orion132), סאי (שכחתי את השם), בן (Enderverser), רועי (SNTD), יעל (yael ziv). היה עוד מישהו מהפורום? חוץ מהם היה גם אור ענבר, חגית וינר, עוד משה אחד ו... עוד כמה אנשים
לחברי הקבוצות המנצחות בחידון - מצטער שהיו לי רק שני פוסטרים, פשוט לא ידעתי שנעשה את זה בקבוצות! זה היה אילתור ברגע האחרון של חגית. בשעה 15:30 הייתה ההרצאה של יעל, שאני כמובן איחרתי אליה בכמה דקות, ולצערי נאלצתי להודיע על ביטול הרצאתה של גילי בר הילל, שהייתה אמורה להיות הרצאה ממש טובה. ההרצאה של יעל, למרות שהייתה מאד דומה להרצאה שלה בכנס עולמות הייתה פשוט מצויינת, נהנתי לגמרי למרות שזו הפעם השניה שאני שומע אותה. אחרי ההרצאה ישבנו אני, יעל וחגית וינר על כוסית טוקאי אמיתית לחגוג את... אמ.. את עצם העובדה שיש לנו טוקאי אמיתי ביד
אחרי ההרצאה של יעל נגמרו התכנים של חומריו האפלים בעקרון, אבל עדיין יצא לי לדבר עם לא מעט אנשים על האתר, על הספרים, על המוצרים וגם סתם עם אנשים מהפורום או לא מהפורום. אז בקיצור - היה כיף, כיף מאד וצריך לעשות מפגש מתישהו
שמחתי לפגוש את כולכם