מיתופיה ^.^

Orion132

New member
הרצאה מצוינת!

משעשעת, עניינית ורואים שאתה יודע על מה אתה מדבר.

האבק

New member
אח... מיתופיה מיתופיה ../images/Emo163.gif

בשבילי מיתופיה היה כנס מאד מיוחד. זה כנס שהתחלנו לעבוד עליו ברגע שנגמר כנס עולמות, זה כנס שקהילת חומריו האפלים לקחה חלק פעיל בניהול, זה כנס שהוצגו בו הרבה מהעבודות שלי (הסימניות, סטיקרים וסיכות שנמכרו למשל), זה כנס עם הרבה אנשים שאני מכיר והרבה חומרים שאני אוהב... בשבילי הכנס התחיל ב-6 וחצי כשרן בר זיק בא לקחת אותי. הגענו לרוזין בערך ב-7 והתחלנו לארגן את המתנ"ס בדאגה שאף אחד לא יבוא לכנס. התמזל מזלנו ו*הרבה* אנשים באו ואיך נגיד... כיסינו את הכנס ב-10 בבוקר
בבוקר הייתה ההרצאה של אמנון שהייתה נורא מעניינת לדעתי, ואני באמת שנהנתי בה - ושמחתי לראות שהיו בה הרבה אנשים למרות השעה המוקדמת. אחרי ההרצאה היה מפגש חומריו האפלים שבאו אליו גם די הרבה אנשים, למרות שלא כולם היו מהפורום. היו חידון משעשע, שלמדתי ממנו שיש כמה מחברי הפורום שצריכים לקרוא את 'חומריו' שוב דחוף
מאנשי הפורום שאני זוכר שהיו במפגש: טל (Second Place), משה (orion132), סאי (שכחתי את השם), בן (Enderverser), רועי (SNTD), יעל (yael ziv). היה עוד מישהו מהפורום? חוץ מהם היה גם אור ענבר, חגית וינר, עוד משה אחד ו... עוד כמה אנשים
לחברי הקבוצות המנצחות בחידון - מצטער שהיו לי רק שני פוסטרים, פשוט לא ידעתי שנעשה את זה בקבוצות! זה היה אילתור ברגע האחרון של חגית. בשעה 15:30 הייתה ההרצאה של יעל, שאני כמובן איחרתי אליה בכמה דקות, ולצערי נאלצתי להודיע על ביטול הרצאתה של גילי בר הילל, שהייתה אמורה להיות הרצאה ממש טובה. ההרצאה של יעל, למרות שהייתה מאד דומה להרצאה שלה בכנס עולמות הייתה פשוט מצויינת, נהנתי לגמרי למרות שזו הפעם השניה שאני שומע אותה. אחרי ההרצאה ישבנו אני, יעל וחגית וינר על כוסית טוקאי אמיתית לחגוג את... אמ.. את עצם העובדה שיש לנו טוקאי אמיתי ביד
אחרי ההרצאה של יעל נגמרו התכנים של חומריו האפלים בעקרון, אבל עדיין יצא לי לדבר עם לא מעט אנשים על האתר, על הספרים, על המוצרים וגם סתם עם אנשים מהפורום או לא מהפורום. אז בקיצור - היה כיף, כיף מאד וצריך לעשות מפגש מתישהו
שמחתי לפגוש את כולכם

ס א י

New member
../images/Emo115.gifקוראים אותי נעה.

ו..ו..אתה ציירת חלק מהדברים?
מוכשר
. אוה, הפורום הזה מלא באנשים מוכשרים. ובאמת היה כנס מעולה
.

Fairywitch

New member
נעה בלי ו'../images/Emo45.gif

כמו אחת החברות הכי טובות שלי- שפשוט לא מרשה לנו להוסיף ו' בשם שלה.

ס א י

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo45.gifאני גם לא אוהבת ו'.

אני גם מורידה את הו' מהמון מילים. ישלי יותר מדי שמות

yael ziv

New member
היה.. במילה אחת-

מושלם! (לפחות מבחינתי..) כבר יומיים לפני הכנס ישנתי באיזור המרכז אצל יעל (טולקינאית) ולא ממש הרגשנו באווירת כנס עד שהוא עצמו התחיל. הגענו לשם ב7
, התחלנו לארגן, לסדר ולהכין את המקום. קצת לפני 10 (לא זוכרת מתי בדיוק) התחילו להגיע אנשים ואני חייבת להגיד- הכמות באמת הפתיע!! הייתי בהרצאה של ד"ר אמנון סטופ (הייתי הסדרנית שם) שאני בטוחה שהייתי מעניינת מאוד אבל הראש שלי היה במקום אחר ולא יכלתי להנות ממנה כמו שצריך... אח"כ היה לנו את המפגש, שגם הוא הפתיע בכמות האנשים, שהיה נחמד מאוד! הכרתי הרבה אנשים מהפורום ובאו גם אנשים חדשים לא מהפורום (שאני מקווה שיצטרפו). לקבוצה המנצחת- מצטרפת לסליחות על כמות מועטת של פרסים. בתכנית המקורית היה אמור להיות מנצח אחד ובגלל זה הבאנו רק 2 פוסטרים. ההרצאה הבאה (ולצערי גם האחרונה) שהייתי בה הייתה של יעל סלע-שפירו (גם בה הייתי סדרנית). ההרצאה הייתה מצויינת, מעניינת, מצחיקה ונהנתי בה עד עמקי נשמתי! כמו כן גם היו לי משמרות בדוכן כרטיסים ובדוכן מרצ'נדייז שעברו מהר משציפיתי ותמיד היו שם עוד איזה 2-3 אנשים לארח לי חברה.. את שאר היום העברתי בכייף עם כל מני טולקינאים למניהם, אנשי חומריו האפלים וגם כמה פוטריסטים. ברבע ל12 עליתי על הרכבת האחרונה (שהייתי לחוצה כמו לא יודעת מה שאני לא אספיק אליה) בה ישבתי עם מספר חיילים שדאגו לבדר אותי ולשמור שאני לא ארדם.. הגעתי הביתה בסביבות רבע ל2 - 2 עייפה אך מרוצה! דבר אחרון (מצטערת על החפירה)- המון המון תודה לכל מארגני הכנס ובמיוחד לאודי שהצליח להביא את קהילתנו הקטנה להיות חלק כה חשוב מהכנס המוצלח הזה..
נתראה במיתופייה הבא!
(או במפגש קהילה, מי יודע)

Fairywitch

New member
קראת את בשורות טובות?../images/Emo99.gif

אם לא- לרוץ לקרוא
יצירת מופת

ס א י

New member
../images/Emo115.gifבטח קראתי בשורוטובות.

אבל קראתי אותו דיי מזמן ואיך להגיד, מרחתי אותו על משהו כמו חצי שנה כי לא יצא לי\חוסר זמן\ספרים דחופים יותר וזה הרס לי את הזרימה ופספסתי חצי מהפאונטה והצחוקים P: אני צריכה קריאה חוזרת. אבל לעולם-לא-עולם
זה ספור כל-כך טוב.

Fairywitch

New member
לעולם לא עולם- רשמתי והוספתי לרשימת

הדברים שאני צריכה לקרוא (אחרי שאסיים את טרילוגיית "סוחרי הספינות החיות", ו-אני מקווה- את "שיר של אש ושל קרח").

Sunflower Fairy

New member
קורליין הפחיד אותי../images/Emo204.gif

אבל אבק כוכבים מעולה. וגם עשן ומראות, כן. אבל הוא גם מפחיד. אם כי snow glass apples הוא אחד הסיפורים הגאוניים ביותר שקראתי. *מהנהנת* אבלבל, אבק כוכבים!

Fairywitch

New member
את../images/Emo70.gif את פויה../images/Emo70.gif

לא סיפרת לנו שאת כ"כ יפה

Fairywitch

New member
מאהבה../images/Emo24.gif

גם נחמדה ומקסימה וגם יפה, וכל הזמן הזה לא אמרת לנו שזה ככה

למעלה