מיתופיה ^.^

ס א י

New member
../images/Emo115.gifא-הא! אתה האיש האלוהי ^.^

יצאתי מהחידון הזה בבושה. עכשיו אני עושה מרתון חומריו האפלים, להשלים את החסר ולשים לב לפרטים הקטנים. ותודה שנתת את הפוסטר ^.^ למרות שזה היה לחברה שלי P: אני זו שהתחננה לאודי בנואשות שיביא לי את הפוסטר השני
וזה פוסטר כזה יפה

האבק

New member
שמח שאת אוהבת ../images/Emo13.gif

עבדתי עליו קשה. אני מקווה שבכנס הבא יהיו עוד כאלה, ואולי עוד כמה סוגים!

ס א י

New member
../images/Emo115.gifואני מקווה שהם יהיו שלי../images/Emo9.gif

[כבר אמרתי שאתה מוכשר, נכון?]

yael ziv

New member
ברוכה הבאה!!

באיזה הרצאות היית? ואודי- כבר יש שם מעל התמונה שלה

Fairywitch

New member
ברוכה הבאה, אדוה עם ו' אחת../images/Emo24.gif

סליחה על ה-ו' הנוספת
לא היית גם אצלי בהרצאה?

ס א י

New member
../images/Emo115.gifהיא הייתה.

היינו ארבע בנות שישבנו דיי מאחורה בצד וקיפצצנו בשמחה ובאושר כל ההרצאה. אחת הייתה יובל, היא בהפורום ה"פ, הניק שלה זה - פוטר יא סקסי - והיא העלתה כמה נקודות חשובות. ועוד אחת מהרביעייה העלתה נקודות ואני ואדוה נהננו לנו.

O a s i s 3

New member
לא נכון, גם אני העלתי נקודה אחת P:

נעה מפחיתה בערכי ;[ אגב, תודה לכולם
למי ששאל, הייתי בהרצאות: אוניברסיטאות ומחקר בחומריו האפלים, הארי פוטר ומסעות משה רבנו, חומריו האפלים בלבוש עברי, ספרות מעריצים, הארי פוטר בקריאה פמניסטית. ובפאנל סרטים, כמובן.

ס א י

New member
../images/Emo115.gifאני לא מפחיתה בערכך../images/Emo99.gif

רגב, יובל, הכלבה הזו, זכתה בחידון הארי פוטר. כמה שאני שונאת אותה ~.~ חבל שהייתי צריכה ללכת לפני-כן:-;

Fairywitch

New member
ידעתי שאת מוכרת לי../images/Emo24.gif

את אחת מאלה שזכרתי, כי את דומה לאחת החברות שלי (אין לך במקרה קרובה בשם נאורה, נכון?) ועם יובל כבר החלפתי חוויות בפורום ה"פ הספר... אני זוכרת אתכן
גאד, הייתן גוש של גאונות
סטודנטים באוניברסיטה (העברתי את ההרצאה פעמיים באוני') לא חשבו על הרעיונות שאתן חשבתן, בחיי
סטודנטים רק ידעו להגיד שלמשה ולהארי יש "קטע עם נחשים"

O a s i s 3

New member
../images/Emo9.gif

להארי יש גם קטע עם דראקו *בורחת* ולא, אין לי חברה קרובה בשם נאורה.
את גאון בעצמך! ההרצאה שלך הייתה מעולה! :)

היה נפלא! ../images/Emo13.gif

שמחתי מאוד להכיר את חברי הקהילה במפגש, ונראה לי שאני אתחיל לכתוב כאן מפעם לפעם. נהניתי מאוד גם בהרצאה של יעל. אני אור, אגב, למי שלא יודע (זה שהיה עם חולצת HDM).

SNTD

New member
הגיע הזמן!

אתה ממש רוח רפאים אה? חחחח סתם סתם, פשוט לא הספקתי לקחת ממך מייל/פלאפון שנוכל לדסכס על הסרט בכל מקרה, דבר איתי

למעלה