מיתופיה ^.^

האבק

New member
אני:

באמצע, עומד עם חולצה לבנה מכופתרת ומתחתיה אחת שחורה. משמאלי יעל זיו, ומימני...?

ס א י

New member
../images/Emo115.gifמימינך אדוה.

היא חברה שלי וגם אובססיבית לספר. גררתי אותה למפגש
כבר אמרתי שאני ארחיב את הקהילה P: היא גם תצטרף לפורום ^.^

Fairywitch

New member
../images/Emo52.gif שלא הייתי במפגש../images/Emo7.gif

הלכתי לאכול בפיצריה לייד, כדי להיות שבעה בהרצאה, והם ייבשו אותנו בהתחלה עד שהגיעה מלצרית
אז לא הספקתי לחזור בזמן, באתי רק בסוף והתנחלתי על איזו קבוצה המומה של אנשים שלא ידעו מה אני רוצה מחייהם...

yael ziv

New member
אם מסתכלים על התמונה,

אז אני משמאל לאודי.. עם מין תג ירוק כזה שהשיער שלי מסתיר חצי ממנו

Fairywitch

New member
את המיוחדת../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif

אמא שלי ראתה את התמונה והתלהבה לראות נוער איכותי ונטול פקאצות, ואני זוכרת שהצבעתי עלייך ואמרתי "תראי איזו מיוחדת זאת, למשל. יש לה סגנון משלה. אני אוהבת כאלה."

Fairywitch

New member
ובכלל- אני חייבת להגיד שאחד הדברים

שנהניתי לראות בכנס הזה- זה את הייחודיות של האוכלוסיה שהגיעה. והתמונה הזו היא ממש מדגם מייצג- כל אדם בתמונה הוא ייחודי, ורואים את זה. תשוו את לתמונה כלשהי של חבורת פקאצות ממוצעת- כולן תיראינה אותו הדבר, עם אותו ג'ינס-בגזרה-נמוכה-גופיית-טריקו-חושפנית-פן+פסים-בשיער-טון-איפור-מבט-אטום-בעיניים... וליידן יהיה הערס עם הקוצים-ג'ל-שרשרת-זהב-מבט-אטום-בעיניים... כייף לראות שלא כול הנוער-צעירים הם כאלה, ושיש איכויות+ייחודיות+עומקים כאלו בקרבנו

ס א י

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

האולכלוסייה הייתה באמת מגוונת. ו..ו..גם המכנס שלי נמוך
הוא פשוט נורא גדול עלי S: וכולם נורא חמודים כאלו. ואת כ"כ עשית לי חשק להפוך את ה"פ לתנ"ך שליP: אבל עדיין לא החלטתי אם אני יותר אוהבת את חומריו או הארי פוטר.

Orion132

New member
אני עם חולצה לבנה

ומכנסיים בצבע בז', מתחת ליעל וליד ילד בלונדיני נחמד שאני לא זוכר את שמו ><

yael ziv

New member
אוי זה מצויין מה שאת עושה!

אז יש לי שמות של כמה שלא בפורום (אלה שאני זוכרת איך קוראים להם): מלמטה, השני מימין- אור (עם חיוך ויד עם שעון על הברך) מלמעלה, הכי ימנית- חגית (היא זו שחילקה לקבוצות) את השמות של השאר שלא מהפורום אני לא זוכרת

Fairywitch

New member
חגית הזאת הייתה נהדרת../images/Emo70.gif

היא הייתה באחת ההרצאות שהייתי, והעלתה נקודות כ"כ טובות

Fairywitch

New member
והנה המשך התמונה המסודרת../images/Emo26.gif

את אור אני זוכרת כמישהו שניגש אליי הרבה אחרי ההרצאה שלי, רק כדי להגיד לי שהוא ממש נהנה
זה היה כ"כ כייף
|מתמוגגת|

האבק

New member
עוד שם ../images/Emo13.gif

השמאלית ביותר שעומדת, עם העגילים הענקיים היא טל, Second Place . זו שלידה היא אחותה (?) או סתם חברה שממש דומה לה שלא מהפורום (?)

Adams apple

New member
הוא שאין לו (עדיין) שם

הוא בועז המכונה dragonmage (תלתלים, חולצה שחורה, למטה באמצע)

למעלה