מיתופיה ^.^

SNTD

New member
מיתופיה

אני הופתעתי מאוד, ההגעה הייתה רגועה ושקטה, כשעליתי לאוטובוס ראיתי את חנה... ולמרות שלא ידעתי מי זו חנה ואף פעם לא ראיתי אותה, עדיין זיהיתי שזו חנה! אין מקום לטעויות P: כשהגעתי קודם כל הייתי מופתע באמת מכמות האנשים, היה יותר, הרבה יותר ממה שציפיתי, וזה טוב מאוד! הכרתי הרבה אנשים, היה כנס ממש כיפי, מצחיק, זורם ו.. ו... מושלם! שמחתי לראות את כולכם, אתם אחלה של אנשים! נ.ב רק עכשיו חזרתי הבייתה (יום אחרי) ולכן ההצתה של הפלורוסנט... :)

Fairywitch

New member
איך זיהית?../images/Emo2.gif מילא שם,אבל באוטונוס?

מוחמאת שוב. אתה זה שאמר לי "את חנה, נכון? זיהיתי" ובאמת אחלה אנשים
האמת שקשה לפספס בחורה שנישאת ל-1.84 מ'
על זה שאני גבוהה גם לרוחב לא נדבר פה

Fairywitch

New member
ברור../images/Emo6.gif ה"פ זה התנ"ך שלי, ואחרי

אתמול- אני רק מתחזקת...

SNTD

New member
חחחח ת'אמת אין לי מושג

פשוט ראיתי ואמרתי לעצמי - או קיי, זו חנה! אבל לא ממש הכרתי אותך לפני אז התביישתי לדבר :S

Fairywitch

New member
../images/Emo6.gifחחחח...

ואתה זה שאמר לי "את חנה, נכון? זיהיתי"
כייף כ"כ להכיר את הפנים מאחורי הפורום

Fairywitch

New member
איפה את בתמונה? והגעתי הביתה באותה

שעה שאת הגעת- לא היינו על אותה רכבת?

../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif

לילדה שלי היה חום (היא מצמיחה שיניים), ולכן נשארתי איתה בבית. ועל פי התמונה שצירפתם, נראה לי שאני היחידה שיכולה לאחוז בתירוץ הזה... אני בטוחה שהיה כייף ומעניין, ומתבאסת נוראות. fairywitch, אולי תעלי את ההרצאה לבלוג שלך? למה ההרצאה של גילי בר הלל התבטלה?

Fairywitch

New member
ההרצאה מבוססת על מחקר של 35 עמודים

אז זה קצת ארוך לבלוג. אולי מתישהו אעלה מצגת או תקציר. אבל זה יידחה כרגע בסולם העדיפויות- מתחת לכתיבת עבודות לאוני' ומתחת לעבודה

האבק

New member
../images/Emo10.gif

חיפשתי אותך המון! אבל לא נורא, אחרי ההצלחה של הכנס הזה אני בטוח שיהיו עוד המון כאלה. אנחנו כנראה משתתפים גם בכנס עולמות הבא, אבל עד אז יש עוד איזה חצי שנה. ההרצאה של גילי התבטלה מסיבות אישיות (ומוצדקות מאד) של גילי.

Sunflower Fairy

New member
אוף, ../images/Emo204.gif

ואני נורא רציתי לדעת מי זו השניה בפורום שאובססיבית לגבי אן כמוני.
באייקון יהיה אפשר לראות אותך?

היי אנשים =)

טוב זה היה המיתופיה הראשון שלי אני וsunflower fairy חיפשנו אתכם שעה בדשא עד שהיה לה את הרעיון הגאוני ליצור את השלט. חחח הרעיון של הסטיקרים היה ענק. לגבי הטריוויה...קראתי את הספר מזמן מזמן אז אני בקושי זוכרת. רציתי לחזור בערב אבל אחרי הפסיכומטרי שלי הייתי כ"כ עייפה שזזתי הביתה. אני אילור עם החולצה קיצונית מימין בשורה התחתונה.

האבק

New member
זאת שכל הזמן דברה עם אור, לא?

מפריעים לי באמצע הנחיית החידון

Sunflower Fairy

New member
היי, הנה את!../images/Emo204.gif

איבדתי את המסן שלך
אולי תשלחי לי מסר עם הכתובת?

O a s i s 3

New member
אמ.. כן, שלום ../images/Emo13.gif

אני אדוה [עם ו' אחת], אני מכורה לספר, ונדחפתי יחד עם נעה למפגש שלכם [אולי לא למפגש, אבל בכל אופן - לחידון]. הייתי קוראת סמויה פה, ושכנעו אותי להצטרף - אז הנה אני מצטרפת D: וואו, היה פשוט מדהים במיתופיה. כל ההרצאות שהייתי בהן היו מעולות, והמרצים היו פשוט מעולים וידעו להעביר בצורה טובה ומעניינת את ההרצאה שלהם.
ואתם אנשים נחמדים ^_^

האבק

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

באיזה הרצאות היית? איפה את נמצאת בתמונה
?

למעלה