שרשור יום ב' 05/09/05

• פותח הנושא Ferma
  • פורסם בתאריך
לדוגמה - א

מספר המהווה 120% מ-2x הוא:
2x * (120/100) = 240x/100 = 2.4x​
או: 20% מ-2x זה:
2x/5 = 0.4x​
ומספר הגדול מ-2x בסכום זה הוא:
2x + 0.4x = 2.4x​

DallyLama

New member
לא עונה לשאלה שאלה אבל

למה לעזאזל שמישהו יוצא כסף על ספר לקראת הבחינה של צו ראשון זה לא הספיכומטרי... טוב רק רציתי להבהיר את הנקודה הזאת.

SHOVALOVE

New member
אז אני יענה לך על הנקודה הזאת...

זו הבחינה שתקבע אם יינתן לך סיכוי להתומדד על התפקידים שאתה רוצה למלאם בצבא, אומנם הבחינה הזאת היא רק השער הראשון אבל אם לא תצליח לפתוח את השער הזה כל השערים האחרים יהיו סגורים בפניך.

DallyLama

New member
לא נפתח דיון עז לזה בפורום הזה אבל

רק רציתי להגיד שזה לא ממש מדויק. מכיוון שבחישוב של הנתונים האישיים, לוקחים בחשבון עוד הרבה נתונים מלבד זה. ולמסלולים הממש טובים כמו, שחקים ותלפיות, לא ממש מתענינים בדברים האלה. מלבד זאת המבחנים האלה ממש קלים ואין שום צריך ללמוד אליהם מכיוון שאני מניח שאת בחורה אינטליגנטית את תצליחי יופי גם בלי להוציא עליהם כסף מיותר.

nakiele

New member
שאלות בטריגו, כיתה י"א

אני מצרף 4 תמונות שצילמתי מספר של גבי יקואל 006 עם שאלות בטריגו שלא הצלחתי לפתור. משום מה, הנושא הזה פשוט לא מצליח להיקלט אצלי. מישהו מוכן להסביר לי לפחות חלק מהשאלות? (זאת אומרת לפתור ולהסביר).

wiwital

New member
משפט ווייט

מישהו יכול להפנות אותי בבקשה לאיזשהו קישור שמסביר בקצרה מזה משפט ווייט, וכיצד ניתן להשתמש בו לפירוק טרינום? או להסביר לי בקצרה? תודה רבה מראש.

anton11

New member
שאלה

מישהו יכול ללפתור את זה שניה? חוקי חזרות ד"א

talbach

New member
הנה

תהפוך את 49 לשבע בריבוע, את 25 לחמש בריבוע, את 125 ל-5 בשלישית, ואת 35 ל-7 כפול 5. תשתמש בחוקי חזקות, ובסוף אתה אמור לקבל 1.

talbach

New member
יש לך כמה טעויות, הנה הפתרון המלא

^ זה חזקה:
(7^2)^20 * (5^2)^42 ------------------------- = (5*7)^40 * (5^3)^14 7^40 * 5^82 -------------------------- = 7^40 * 5^40 * 5^42 7^40 * 5^82 ----------------- = 7^40 * 5^82 7^0 * 5^0 = 1 * 1 = 1​

anton11

New member
תודה ענקית, הבנתי איפה הטעות שלי.

נורא מעצבן להיזכר בחומר הזה אחרי שלמדתי אותו לפני 4 שנים Oo

talbach

New member
ובעצם יש לי טעות,

זה יוצא 25 בסוף (כי 2*42 זה 84, ולא 82, כפי שרשמתי
)

למעלה