McWeekend Thingy

yaelsee

New member
חחח זה בסדר אני בכלל חשבתי שהוא שר

"לשיר אין מילים, אין מים חמים" XDD

דניאל../images/Emo11.gif

חבר ילדות. נו מה אני אעשה? פתאום נזכרתי בו ואז שכחתי אותו ונמ לא משנה אני סתם סתומה, אבל כעיקרון אני מנסה לגלות אם הוא חתיך או לא

Yu vi

New member
סעמקסורסור של השיר הזה!!!!11%^&$%../images/Emo85.gif

אני כל השבוע שרה אותו. ונמאס ליייייייייייי Oם

N e r d y

New member
חחחחחחחחחחחחחחח נראה לי טוב מאוד שאין

לך היסטורי במסנג'ר XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD איזה ליאות אנחנו
מקבאסטדורק33> ודיי עם גאולה זה עושה לי רע השיר הזה S: ואני ל-
אותך ביצ'

Yu vi

New member
אשכרה טוב מאוד שאין היסטורי! XDDDDD../images/Emo85.gif

א פרזנט פור אבריוואן
XDDDDDDDDDDDDDDDDDD "יווו רשמנו אותו דבר!" "נכון יא מפגרת העתקתי ממך Oם" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה היה משו כזה XD יצאנו הכי ליאות בעולם
גמני ל-
מאוד ביצ' <:

N e r d y

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

(23:09) Tal: איי דונט גיב אדאמ וואט יו דו איים גווינג טו גאט וויט' יו אגיין (23:09) Tal: מאטייי (23:09) U.V: איי דונט גיב אדאמ וואט יו דו איים גווינג טו גאט וויט' יו אגיין (23:09) Tal: דת ווי אר מור דן מאאאן טו בייי (23:09) U.V: מאט#%#$%!!!!!!!!!!11111111111 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני חולה על הבנאדם הזה. (23:09) U.V: דרייבינג אין יור קאר (23:09) Tal: יא ווו חחחחחחחחחחחחחחח כתבתנו בדיוק אותו דבר (23:09) Tal: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD (23:09) U.V: שששששששששששששששששששששששששששששששששששש אעעאעאעאעאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא (23:09) U.V: נכון (23:09) U.V: כי (23:10) U.V: העתקתי (23:10) U.V: ממך (23:10) U.V: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD (23:10) Tal: אה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח (23:10) Tal: כאפותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת (23:10) Tal: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD (23:10) U.V: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD (23:10) Tal: חחחחחחחחחחחחחחחחחחח נראה לי זאת פעם ראשונה שאני צוחקת באמצע השיר הזה XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD (23:11) U.V: מה את רוצה הגענו לאותו קטע ורציתי לשיר אבל לא היה לי כוח לכתוב מחדש XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ~ליאוווווותתתתתתתתתתתתת~

Yu vi

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD../images/Emo85.gif

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ~מתה~ זה יותא מפגר ממה שזכרתי אתזה XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אבל זה יוצא מהשיחה הזאת כאילו אני הליאה היחידה!!111111

N e r d y

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח דוגרי יותר מפגר

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD לא נכון אני זאת שלא הבנתי איך כתבנו בידיוק אותו דבר ! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אנחנו מושיהמושפלות (טוב לא התואר הזה שייך רק לסתיו, או שהוא כבר עבר לשיר? אני לא עוקבת) XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דפוקות! XDDDDDD

אבל ממש כאילו XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאת זונע

סתם י'זונע ~במבטא סושXD~ תעשי לי ילד33>

Yu vi

New member
חחחחחחחחחח סתמי יא זונעעעעע|סוש|../images/Emo85.gif

אעשה בשמחה333>

NoNo xD

New member
../images/Emo110.gif McWeekend [=

אעאעאעא קניתי את הGH
!
מצעד הלהיטים של מקפליי :
שמעתי הרבה יחסית מקפליי .. לא זוכרת את כולם אני סנילית XDD
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע :
נראלי שפול אאוט בוי בעיקר .. אני לא ממש זוכרת .. = הסניליות תוקפת =
הלהקה המגניבה של השבוע :
מקפליי
ופול אאוט בוי
אלבום שחרשתן עליו :
-
קליפ שעשה לכן את זה :
כל מה שדנה וגילי [
] העלו במסורת שלנו .. [שיחה משולשת] זה היה לדעתי אסי וגורי בכלא וכמה של מקפליי ..
תוכנית הטלוויזיה \ סרט השבוע :
דרייק וג'וש
, בובספוג
, לא מדהימה, ארתור ועוד הרבה .. טלוויזיה היא ההתמכרות שלי מאז ומתמיד
וסרט - לא דופקות חשבון בקולנוע שוהם השליטה [לא] עם יעל ועלמה
:)
משהו שהכעיס אתכם השבוע :
אמ.. לא נראלי שהיה ..
משהו ששימח :
יעל ועלמה שבאו לשוהם D: , קניתי היום את הGH
, מקפליי בשער של ראש 1 אממ ואולי עוד
משהו שהעציב :
המחשב שלי התקלקל .. אז אין מסן ואין אייסי ואין דרך לתקשר עם אנשים וזה מציק
ציטוטיה :
אממ אני לא ממש זוכרת אז נאלתר [; אממ יש חוק במדינה בארה"ב שאסור לקשור ג'ירפות לעמודי טלפון.. אכן תמונות קשות XDD היה לי עוד משהו שאמרתי לעצמי לזכור .. אבל שכתי
כשאני אזכר אני ארשום
מתנגן בראש \ בפלייליסט :
the way you make me feel כתבתי נכון ? ~כאפה~ סביון| התמונה הכי חמה : אין לי תמונות על המחשב \=

דנושש XD

New member
../images/Emo39.gif I Can't Take It Anymore ../images/Emo10.gif

מלאמלאמלאמלא זמן לא דיברנו
רררר...מתי המחשב יחזור להיות בריא ושלם?

למעלה