McWeekend Thingy

NoNo xD

New member
../images/Emo110.gif ומצאתי משפט בשביל ההתפקדות !

אבל אני ארשום אותו פה
החיים מצחיקים אז צוחקים [= אני לא יודעת למה פשוט יצא לי לומר את זה הרבה לאחרונה

mclola

New member
הרבהה זמן לא הייתי פה../images/Emo9.gif

חח באתתי לבקר
מצעד הלהיטים של מקפליי:
ROT3F all about you HELP!
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
so sick-ne yo low-step up 2 soundtrack kila-step up 2 soundtrack breaking free-hsm on the ride-aly &aj
הלהקה המגניבה של השבוע:
מממ paramor=) ו mcfly
אלבום שחרשתן עליו:
step up 2 soundtrack
קליפ שעשה לכן את זה:
הקלייפ של ההכתרה שלנו-______- http://www.youtube.com/watch?v=eryap5_MrqE
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
STEP UP 2 החופשה האחרונה וג'קאאס
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
ממ כלום
משהו ששימח:
שייצאה הכתבה על מקפליי=) וחברה שלי><
משהו שהעציב:
סרטון על הפיגוע בישיבה. http://www.youtube.com/watch?v=1I4O0WSvevs
ציטוטיה:
איןן..
מתנגן בראש / בפלייליסט:
low
התמונה הכי חמה:
=>

סורסור... דאגי../images/Emo3.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי: נממ...חרשתי על ROT3F רוב השבוע. הוא לגמרי הפך לשיר מקפליי האהוב עליי (ובכך מחליף את SFA). כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: Busted- Meet you there Busted- Who's David Sandi Thom- I wish I was a puck-rocker Simple Plan- No love Simple Plan- I can wait forever Simple Plan- Save you Simple Plan- When I'm Gone (Acoustic) Westlife- Home Westlife- It's You Westlife- I'm already there Westlife- Catch my breath The Click Five- I'm getting over you The Click Five- Empty The Click Five- All I need is you The Click Five- Mary Jane The Click Five- Jenny Linkin Park- Numb הלהקה המגניבה של השבוע:
מקפליי
ו
באסטד
(רק כי הצלחתי לתפוס את הו'ס דייוויד בהיטס..) אלבום שחרשתן עליו: Modern Minds and Pastimes של The Click Five שמעתי גם את החדש של סימפל, אבל לא חושבת שהוא כזה טוב כמו שאמרו לי שהוא... קליפ שעשה לכן את זה: ראיתי את הו'ס דייוויד:) וזה היה ממש כיף, וגם את נאמב אנקור של ג'יי.זי ולינקין פארק תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: הפייב החדש שלי- Gossip Girl משהו שהכעיס אתכם השבוע: אמא שלי החליטה שעצבנתי אותה והיא מתלבטת אם לקחת אותי לאנגליה כשהמשפחה נוסעת (רוצים גם לראות הופעה של מקפליי). אתם יודעים מה יש לי להגיד על זה? זין, רוצה לנסוע בלעדיי? סעי, בבקשה, לכי ותראי את מקפליי ותדעי שאני בארץ, אחרי שבחופש הגדול האחרון עבדתי ימים שלמים (לפעמים 12 שעות, לפעמים 8) בשביל לנסוע ואחרי שזה לא יצא. בבקשה, תצאי ומצידי תפגשי את פאקינג מקפליי אחרי שאמרת כשהתחלתי לשמוע אותם שהם סתם רעש ואחרי שאמרת שהם מכוערים. בבקשה, תסעי בלעדיי, כשאת יודעת שמכיתה ה' אני רוצה לנסוע לשם[=אנגליה], אבל כשתחזרי לארץ- אנחנו כבר נראה מה יהיה, למען האמת, אנחנו לא נראה כי את לא תראי אותי בכלל. אני אשאר בחיפה ולא איכפת לי כמה חרא שם. משהו ששימח: קאבר של מקפליי:) ומעכשיו ימי רביעי- אפשר לקום ב10 וחצי-11 ככה :)) משהו שהעציב: אני צריכה דיאטה+ספורט דחוף :( ואני רוצה שגילפקה ילמד אותי גם שיטות מחקר ב' וסטטיסטיקה ב'>< ציטוטיה: קרה בדיוק לפני כמה דקות, אני והדר[אחותי, White in Angel] הלכנו ברחוב ודיברנו.. אני: "וואי, את יודעת מה בא לי?" הדר: "לדפוק את הארי?" אני: ~~" (בד"כ אני אומרת: 'בא לי הארי' או 'רוצה הארייייי עכשיוווו' אבל הפעם התכוונתי להגיד משהו אחר
)
מתנגן בראש / בפלייליסט: גאולה של חמי רודנר (ושליחי הבלוז?), ~~" יופי, יובל. יופי. התמונה הכי חמה:

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

"אני רוצה האריייייייייייייייייייייייייייייייייייי"

rox love BSM

New member
וואו אל תחשבי ככה

היא אמא שלך והיא לא שווה שם נסיעה לאנגליה או לראות את מקפליי. ותאמיני לי יש לי מלאמלאמלאמלאמלא ויכוחים עם ההורים שלי על הכל!(למשל עכשיו אמא שלי כועסת עליי כבר שבוע) אבל עדיין הם ההורים שלי,אז אל תחשבי ככה ואל תדאגי הכל יעבור עד הקיץ

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחח הציטוט XD

ומקווה שהכל יסתדר עם אמא שלך!! הורים זה דבר כ"כ מעצבן. מבינה אותך לגמרי.

Yu vi

New member
חחחחחחחחחחח מצטערת על גאולה וזה XD../images/Emo85.gif

yael0000

New member
../images/Emo211.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי: אממ אל נראעה לי ששמעתי מקפליי כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע : שום שיר הלהקה המגניבה של השבוע: מה? אלבום שחרשתן עליו: אין קליפ שעשה לכן את זה: לא ראיתי קליפים תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: כנ"ל משהו שהכעיס אתכם השבוע: אממ השיבוץ? משהו ששימח: השבירת דיסטנס וסיום קורס משהו שהעציב: הסיום קורס, שלא הספקתי להצתלם עם כל מי שרציתי, השיבוץ ציטוטיה: וייי אני לא זוכרת מתנגן בראש / בפלייליסט: כלום התמונה הכי חמה:

AlmA XP

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifשבוע טוב לכולן ../images/Emo140.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
5 Colours In Her Hair broccoli Friday Night Pinball Wizard
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
All Time Low - Holly Would You Turn Me On All Time Low - Six Feet Under The Stars
חרישות מטורפות
Busted - Sleeping With The Light On Busted - air hostess Elliot Minor - Parrallel Worlds Simple Plan - Perfect ועוד מיליון
הלהקה המגניבה של השבוע:
מקפליי
אלבום שחרשתן עליו:
מושן אין דה אושן להללהה
קליפ שעשה לכן את זה:
AAY
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
שנטות ה-70 |כבר| קלסו
השרדות :]
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
אח שליי ארגארג
משהו ששימח:
נתנו לנו את התוכנית לאילת, והולן להיות הכי כיף בעולם!!!!! וגם מקפליי בראש 1 ושהם פרסמו את המכתב שלי
וקיבלנו עיתון כזה שקורים לו מןסטייל ובעמוד הראשון היה אשטון קוצ'ר בענק מדגמן שעון
משהו שהעציב:
ביום רביעי יש לי מבחן במת'
ציטוטיה:
מאוטובוס הקסמים: גברת פריזל יוצאת מתוך כוורת (הם למדו על דבורים XDD) טים: ואו גברת פריזל, איזה כניסה מרשימה! קישה: מה יש לה נגד דלתות? XDDDD
מדרייק וג'וש: ילדה אחת: where is Rome anyway? דרייק: i dont know, in Romania? ‏‎ XDDDDDDD
ילדה אחת: נכנסתי לאתר בית ספר וראיתי את החומר לא'1 והייתי בהלם ו.. שוק! XDD זה היה מצחיק שהיא אמרה את זה XDD כי היא פקאצה כזאת חח
יעל מראה לאיזה פקאצה את השער עם מקפליי, ס': ואי תראי איזה חתיכים!!! הוא הכי חתיך! (דאגי) נכון שהוא חתיך?? מ': אוף ס'! למה את תמיד מתאהבת ברוסים??? XDDDDD רק הארי נראה טיפה רוסי XDD אבל בכמה רוסים היא כבר התאהבה? XDD
משנות ה-70 רד: dont you like anything cheap?? קיטי: i like you XDDD
מתנגן בראש / בפלייליסט:
אוטובוס הקסמים D: (כן עוד פעם
)
התמונה הכי חמה:
גם אני רוצה מסז מדני@$^#%&&)%&&#
אייל

AlmA XP

New member
../images/Emo41.gif ואיך שחכתי???../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

דבר ששימח- אני ויעל היינו בשהם עם יעל ופגשנו את נועה D: וקניתי עגילים עם סימן של זכר ונקבה ושחזרתי הביתה חברה שלי גילתה שזה זכר וזכר XDDDD

NoNo xD

New member
../images/Emo110.gif זה זכר וזכר ?? ../images/Emo12.gif

הומואים ! עבדו עלינו XDD אני רצה לחנות לבדוק
חחח לא נורא זה עדיין יפה :)

AlmA XP

New member
../images/Emo41.gifכן! עבדו עליי XDDDD

ומזל שלא קניתי את ה69 כי מסתבר שזה מסמל אה... משהו סוטה אחר XDDDDD

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifנכון שזה נראה כאילו דאגי מסתכל

על דני במבט סקסי שכזה
חושק בו כזה

N e r d y

New member
גמני בדיוק חשבתי על זה ../images/Emo12.gif

וזה גם משום מה נראית תמונת פוטושופ לאללה...

למעלה