McWeekend Thingy

גילולית

New member
../images/Emo205.gifזה ממש נראה כאליו הקריינית של קסטרו עומד

ת לבוא ולהגיד:DANNY, DESIGNED FOR DESIRE ואז דאגי בא עם המבטים שלו ומנסה להתחיל עם דני

michalie XD

New member
McWeekend ../images/Emo9.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
friday_night
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
Will Young - Cry will young all time love Will Young - Switch It On Will Young - Your Game will young-leave right now
Guns N' Roses--Don't Cry Sweet Child O' Mine - Guns N' Roses
הלהקה המגניבה של השבוע:
מקפליי
אלבום שחרשתן עליו:
קליפ שעשה לכן את זה:
http://www.youtube.com/watch?v=A6uP4gBrvX8
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
אמ..... אמ.... ת'אמת?! לא זוכרת.
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
ילדה מהשיכבה שלי!!!!
משהו ששימח:
עיתון ראש 1 שהיה שם את מקפליי ואני וחברות שלי עשינו מסיבת הפתעה לחברה ממש טובה שלי והיה כיף.
משהו שהעציב:
שאוסקר מהאלופה מת ~בוהו~
ציטוטיה:
אממ.... באחד באפריל אני וחברה שלי הגענו למסקנה שלא עבדנו על אף אחד!!! ואמרנו שנעשה כאילו אני עובדת עליה והיא בהלם ובלה בלה בלה אז זה הלך ככה:
אני: חן! שברתי את הרגל ששלי !~מדלגת~ חן: מה באמת?! יואו שקרנית! איך זה קרה?!~צועקת~ אני: אחד באפריל!!! חן: יואו איך הצלחת לעבוד עליי ככה?!
אני:חן#!#$#! (או יותר נכון הן!@@#!$) חן: מה?! אני: אני טום פלטצ'ר ~מנסה לחקות אץ החיוך שלו~ חן: יואו!!! טום איך הגעת לפה!? אני: אחד באפריל!!! עבדתי עלייך!!! חן: יואו מיכל איך הצלחת לעבוד עליי ככה?! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ יותר מאוחר כשישבנו מתחת לבניין של חן אז אני קינחתי את האף וירדו לי דמעות והתחלתי לעשות את עצמי בוכה: אני: ~צורחת~ הוא בגד בי אני לא יכולהההה!! ~בוכה~ חן: אל תדאגי הכל יהיה בסדרר ואז המנקה של הבניין באה לראות מה קורה היא: מה קרה?! ~מובהלת~ אני: ~צורחת עליה~ הוא בגד ביייייי הוא בגדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד ואז אני וחברה שלי התחלנו להתפקע לה מול הפנים והיא הלכה מובהלת.
מתנגן בראש / בפלייליסט:
FLYLEAF - I'M SO SICK
התמונה הכי חמה:
בחתונה של אח שלי http://img339.imageshack.us/my.php?image=0198cw7.jpg

Simple Girl 175

New member
../images/Emo64.gif../images/Emo108.gifאווו מותק שלי../images/Emo70.gif את כלכך חמודה../images/Emo70.gif

גמאני רוצה את טום ל1 באפריל

aeauev

New member
../images/Emo42.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
5 colors in her hair that girl Transylvania Lonely I've Got You Obviously
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
time after time - ashley tisdale
הלהקה המגניבה של השבוע:
מקפליי
אלבום שחרשתן עליו:
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
הישרדות
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
משהו ששימח:
אחד באפרילל
משהו שהעציב:
מבחן בחשבון ://
ציטוטיה:
?!..
מתנגן בראש / בפלייליסט:
...
התמונה הכי חמה:

kelly7i

New member
כי הוא באמת לא כזה דומה לעצמו שםXD../images/Emo71.gif

כנרהא היה שם ממש קטן

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifכי באלי לעשות. ../images/Emo3.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי: The Way You Make Me Feel. כי הוא היחיד ששמעתי בערך
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: כל השירים של אליוט מינור33> יובי תודה |סגידה| אני אש-רן דנקר. הלהקה המגניבה של השבוע: Elliot Minor
!!!11 SP אלבום שחרשתן עליו: Riot! - Paramore קליפ שעשה לכן את זה: אין <: תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: נמלטים
$%#@^ גאד, וונטוורת' מילר הזה
!!!!11, בובות (הו לאנה
), השנים הטובות משהו שהכעיס אתכם השבוע: אחותי. ארררררררררררר משהו ששימח: מק בשער <: 86 באנגלית וזה"ב, 88 בתנ"ך משהו שהעציב: לא ממש העציב, יותר איכזב את עצמי.. שירדתי הקבצה במת'.. אבל לונורא ><" ציטוטיה: ~המורה כותב פלוסים ברשימת הפרעות לכל מי שמפריע~ גלעד: הדר מפליץ תרשום לו +7 --------------------------------------------------------------------------- "לאמשנה, בקיצור.." אהמאהמ. זה ציטוט השנה
------------------------------------------------------------------------- המורה: חכמה בלילה. מאיה:אבל עכשיו צהריים. קרעה אותיXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ------------------------------------------------------------------------ המורה:משום ש.. גלעד:מפטרוזיליה ש.. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD דפוקקקק -------------------------------------------------------------------------- המורה:אם לדוגמא את בולעת בול עץ, איך זה מתעכל? אלון:אולי בולבול עץ. XDDDDDDDDDDDDDDD מתנגן בראש / בפלייליסט: Teenage Dirtbag
התמונה הכי חמה: אשטון3333333333333333333333333333333333333>

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifXDDDDDDDDDDD קפראליוווווו

וואי קרעת אותי
אפחד לא יותר סקסי מאשטון

talosh1234

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

כהה אה
אבל תודיי שקוביי הוא סקס מהלך [חה הייה מת] כבוד הוא לי להיות בת דודה שלו - ט'ח לא XD

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח זה"ב? XDDDDDDDD

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הציטוטים
איזה חתיך #%#@$#@ 33333>

למעלה