McWeekend Thingy

Yu vi

New member
כפרעלייך../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo85.gif

"לאמשנה, בקיצור.." אהמאהמ. זה ציטוט השנה XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD היום הייתי עם חברות שלי בקפה ג'ו וקלטתי שפשוט כללללללללללללל שנייה אמרתי להן אתזה! XD מטורף. 33333>

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifXDDDDDDDDDD

הייתי חייבת להכניס את זה!! 3333>

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לאביו.

miss dance10

New member
תורי..D=

מצעד הלהיטים של מקפליי:
MET THIS GIRL
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
LOVE SONG של שרה משהוXD
הלהקה המגניבה של השבוע:
mcfly
אלבום שחרשתן עליו:
...
קליפ שעשה לכן את זה:
when you believe-leon jackson!!!!!
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
שנות השיבעים וחברים..P=
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
לא זכור=]=]=]
משהו ששימח:
גיליתי שיש מקפליי על השער של ראש1!!!!!!!
משהו שהעציב:
לא יודעת..P=
ציטוטיה:
חחח הכוננתי למבחן נוראי בלשון ואני וידיד שלי פשוט דיברנו במילים המוזרות האלה חח למשל-"אוףףף שונאת את המבחן הגרוטסקי הזה, כמה כבר אפשר ללמוד בחירוק שיניים, ואתה תרא שאני לא אניב פרי הילוליםם!!" הוא:" יובל חידלי להתנהג כדרדק" חח כאלה.. טוב עזבו זה לא מצחיקP= (אין לי היסטורי לא יכולתי לשים הכלXD)
מתנגן בראש / בפלייליסט:
when you believe-leon jackson
התמונה הכי חמה:
חמה עלקXD

McGirl For Life

New member
McWeekend Time !! ../images/Emo9.gif

וואי כמה זמן כבר לא עשיתי מקויקנד :0
מצעד הלהיטים של מקפליי:
TOO CLOSE FOR COMFORT חרשתי עליו השבוע
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
The and- simple plan Running out of time- simple plan Your love is a lie- simple plan Push-enrique iglesia Low- flo rida & t-pain Dance flor anthem- good charlotte עשיתי סופשבוע נוסטלגיה ושמעתי את כל השירים של המורדים ורבלדה
הלהקה המגניבה של השבוע:
מקפליי, סימפל פלאן
אלבום שחרשתן עליו:
החדש של ס"פ
קליפ שעשה לכן את זה:
push: http://www.youtube.com/watch?v=aMpzCHOkydg
ספט אפ 2 יצאת הנסיך האנטומיה של גריי רבלדה אלמה פיראטה דרייק וג'וש
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
חברה שלי, אמא שלי, אבא שלי, אח שלי, המורה שלי למדעים
משהו ששימח:
אחד האפריל, השער של מק על ראש1, העובדה ששבוע הבא חופש
משהו שהעציב:
שלא היה הישרדות ביום שלישי, שרבתי עם חברה שלי, שההורים שלי אמרו לי שבחופש הגדול אנחנו עוברים דירה :(
ציטוטיה:
הוו יש כמה...
המורה שלי למתמטיקה תמיד אומרת את מה שהיא עושה כמו 'כותבת','משרטטת','מחכה' וכל מיני כאלה... אז היא התחיל לפתור תרגיל על סוגריים אז היא כזה:"מחכה שכולם יעתיקו את התרגיל.... טוב מתחילה מכפילה את השתיים בשמונה, פותחת" באותו רגע כולם היו על הרצפה XDDD
מהאחד באפריל=> זה לא ממש ציטוטים אבל שיהיה... - החלטנו כל השכבה להתחלף בכיתות בשיעור אנגלית יעני שכל ההקבצות יתערבבו ואף אחד לא יהיה איפה שהוא צריך להיות אז כל הקבצות ב' וא'3 הלכו לא'1 וחיכינו למורה, וכל הקבצה כתבה למורה שלה פתק והשאירה על השולחן " ~שם המורה~ לא היה לנו טוב איתך, אז החלטנו לעזוב!! אבל כדי שלא יהיה לך משעמם לבד הבאנו לך תלמידים חדשים
" בקיצור המורה נכנסה לכיתה והיא בשוק !! ילד:"המורה מה את עומדת שם? באתי לפה ללמוד יאללה תתחילי ללמד" המורה: ~עדיין בשוק~ ילד:"המורה נו אני רוצה לדעת את הABC עד כיתה ט!!! זה היה ממש מצחיק באותו רגע!! - ברבע שעה של האוכל הבאנו אבטיח, בקבוק של 10 ליטר ריק, ועיתון ילד: "המורה אני יכול להוציא פרי? הרופא אמר שחסרים לי ויטמינים בגוף" המורה" תוציא" ילד: ~מוציא אבטיח בבום ענק על השולחן~ אללה מי רוצה??~מתחיל לחתוך~ המורה: ~צוחקת~ "אבל אתה לא חותך נכון!!!"~מתחילה לחתוך~ אחרי כמה דקות... ילדה:"המורה אני יכולה ללכת למלות את הבקבוק?" המורה:"טוב תלכי" הילדה:~מוציאה את הבקבוק של ה10 ליטר~ "נה נה נה" המורה:" כל כך הרבה מים היא צריכה לגודל שלה?!" אחרי שהילדה חוזרת... ילד2:"המורה אני יכול ללכת לשירותים?" המורה:"טוב תלך" ילד2:~לוקח את העיתון ושם מתחת לבית השחי~ המורה: ~נשפכת מצחוק~"אתם עושים את זה בגלל היום?" כלום:"לא מה פתאום!!!" ~אחרי 5 דקות~ ילד2:~חוזר מהשירותים~ "פוי זה היה טוב..." היה ממש מצחיק!!
מתנגן בראש / בפלייליסט:
--
התמונה הכי חמה:
דאגי באמצע אפצ'י, טום בא להקיא, דני בפוזה חדשה וחולמנית, והארי סתם תוהה מה הוא עושה עם הטיפשים האלה.. XDD

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif We are 138

מצעד הלהיטים של מקפליי:
Danny Jones - You should know by now.
כל שיר אחר שעשה לי את זה השבוע:
Ashlee Simpson - Catch me when I fall
The Audition - Warm me up.
Avenged Sevenfold - Streets. Britney Spears - Break the ice. David Cook - Billie Jean (The Beatles Cover). Gwen Stefani - Orange county girl. Gwen Stefani Feat. Johnny Vulture - Bubble pop electric. The Kooks - Always where I need to be. מישהי יכולה להעלות לי בבקשה? Lindsay Lohan - Over. Matt Willis - Crash. Matt Willis - Falling into you. Matt Willis - Fade out. Matt Willis - All These Things That I've Done (The Killers Cover). Misfits - We are 138. Muse - Feeling good. New Found Glory - Love Fool (The Cardigans Cover). Tenacious D - Wonderboy. Tenacious D - F*ck her gently. You Me At Six - Save it for the bedroom. You Me At Six - Promise promise. You Me At Six - The rumour. והרבה פאניק.
הלהקה/האומן המגניב/ה של השבוע:
YMA6. Matt Willis.
אלבום שחרשתי עליו:
החדש של פאניק - Pretty. Odd.
קליפ שעשה לי את זה:
Busted - Who's David?: http://uk.youtube.com/watch?v=zx9CByL8yxk&feature=related
Adele - Cold Shoulder: http://uk.youtube.com/watch?v=II9cA_Y6Pjw
The Kooks - Always where I need to be: http://uk.youtube.com/watch?v=ln_qHyGD9zo
Avril Lavigne - The Best Damn Thing: http://uk.youtube.com/watch?v=pQ5UHScUp-s
You Me At Six - Save It for the Bedroom: http://uk.youtube.com/watch?v=4cidd5eBViA
: תעשה לי ילד. השנים הטובות. Gossip Girl. חברים. אמריקן איידול 7.
: החברים מאטלנטה. טיאיי
ילדות רעות. השתולים.
משהו ש...
הכעיס אותי השבוע:
- 56 באזרחות. - 78 באנגלית. - קבעו לנו מבחן בביולוגיה יום לפני מבחן בע"פ באנגלית. - חברה שלי הצליחה לעבוד עליי ב-1 באפריל ><
משהו ששימח:
- מבחן+בוחן במתמטיקה שהלכו יחסית טוב :> - יומולדת לידיד אתמול, היה כייףףף
משהו שהעציב:
מוסקו אלקלעי נפטר
ציטוטיה:
תמיד יש לי ותמיד אני שוכחת
מתנגן בראש / בפלייליסט:
The Kooks - Always Where I Need to Be (Acoustic Version).
התמונה הכי חמה:
כןכן, גמאני הושפעתי. YMAT6
ורק אחת השבוע. שבוע טוב! :]

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif XDDDDDDD לא שמתי לב מה אני כותבת

והסתכלתי על הקאבר שהוא עשה לאלינור ריגבי [שזה כן קאבר של הביטלס] אז כתבתי בטעות את זה.. ><" |פאתט|

just orr

New member
סופסוף השבוע נגמר -____-

מקוויקנד חצי מת כי היו הפרעות באמצע
[סתםסתם כפרעליכן
]
מצעד הלהיטים של מקפליי: אין ^^"
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: Panic! At The Disco- I Write Sins Not Tragedies Panic! At The Disco- Lying Is The Most Fun A Girl Can Have Without Taking Her Clothes Off [קצת ארוך.] The Beatles- Drive My Car
הלהקה המגניבה של השבוע: ביטלס, פאניק.
אלבום שחרשתן עליו: Panic! At The Disco- A Fever You Can't Sweat Out
קליפ שעשה לכן את זה: ---
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: האנטומיה של גריי עב"נ [#@$%^&*)^$#
] מגרש ביתי
משהו שהכעיס אתכם השבוע: הרבה
משהו ששימח: שצ'רלי באה אלי
משהו שהעציב: יש לי בלאק אאוט ><
ציטוטיה: ~אח שלי מתגלגל עם הכסא לאמצע החדר, ורוצה לחזור לאיפה שהיה קודם~ הוא: "אני אשחה בחזרה" ~מנסה לשחות בחזרה לשם~ הוא: "הספינה מקוקלת!!!" ~אחרי כמה זמן~ הוא: "אור תזמיני מוסך, היא לא עובדת" משה: "אני אומר את זה שוב ואני אגיד את זה שנית" המורה לאנגלית שלנו: "צרעה= a kind of a fly" אבא שלי: "למה את לא אומרת שומדבר על האור?" אני: "אני כן. הסתכלתי לשם, ראיתי אור, ואמרתי: 'היי, אור!'"
מתנגן בראש / בפלייליסט: שיר לא ידוע. נראלי של פאניק. [בראש]
התמונה הכי חמה: מאוד חמה [XDDDDDDD]
שבוע טוב ^_^

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את יודעת, בשנה שעברה

הייתי בסמינר מדצים ואחת המארגנות הייתה אחת הר (שמנה כמו החיים) ממש מרושעת, וקראנו לה סושי XDDDDDDDD הבנתי שהשם הומצא בגלל שלסושי יש הרבה שכבות ולה יש הרבה שכבות שומן XDDDDDD אז קיצור, כן. יצאתי לא קשורה אבל זה מזכיר לי את זה חחחחחחחחחחחחחחחחחח וגם לקבוצה שלנו קראו "זהירות כלב בחצר" ואז שינינו את זה ל"זהירות סושי בחצר" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ~מפסיקה להיות לא קשורה~

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאני זוכרת שסיפרת לי XDDDDDDDDDDD

מפגרתתתתתתתתתתתתתת

למעלה