ל"ג בעומר!

blacknwhite

New member
../images/Emo31.gif

ורי, גם ההגעה בעייתית, וגם אני עושה מדורה עם הכיתה- וזאת השנה האחרונה שלי איתם
אז מצטערת...

LadySilkworm

New member
../images/Emo45.gif לרעיון

למקום.. אולי הירושלמים יכולים להתארגן? D:

כן! D:

בואו נעשה אצלי במבשרת, אנחנו גם ככה איזה 20 ומשהו אנשים, אף אחד לא ירגיש שהגנבתי פנימה עוד כמה... ^^" (כל עוד יהיה מספיק אוכל, נראה לי שבקצב של הכסף שלא משלמים אנחנו נאלץ לאכול אחד את השני
)

../images/Emo31.gif רעיון יפה והכל, אבל ל"ג בעומר אחרון שלי

בתכלס, אני מעדיף להיות עם חברים יותר קרובים שלי. (לא אישית נגדיכם כמובן)

Super Alonit

New member
../images/Emo45.gif מבינה...../images/Emo4.gif כנ"ל לגביי...

בלי קשר לל"ג בעומר אחרון או לא, אני מניחה שהרוב מתכננים לבלות עם חברים וכל זה...

אחלה רעיון, ניסינו לעשות את זה שנה שעברה ולא

הלך (אאל"ט) אין לי מושג איפה המקום הזה (שכחת לכתוב את האזור, ולא, קסטינה ממש לא עוזר לי). בכל מקרה אני עושה עם החברים שלי ולכן אוותר :)

The Cat Woman

New member
שפלה- איזור אשקלון רק קצת יותר פנימה

לכיוון המושבים- וליד ערים יותר מרכזיות Such As קרית מלאכי או אם את רוצה- באר טוביה (למרות שזה לא עיר) ואחרי קסטינה יש גם את גדרה... אם זה אומר לך משהו. ו אחרי גדרה- רחובות, נ"צ, ראשל"צ, חולון-בת ים, ת"א-יפו... להמשיך עד טבעון?

Super Alonit

New member
../images/Emo31.gifאולי ביום חופש... אבל בערב ל"ג אני מניחה

שכולם נפגשים עם החברים שלהם שלהם וזה...

The Cat Woman

New member
forgive me father, for i have sin

מזכיר לך משהו?
"God I must confess I do envy the sinners" (יש מצב שיש כאן שגיאות כתיב...)

The Cat Woman

New member
../images/Emo41.gif*|../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gifנצל"ש- חשוב...../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

שמתם לב שלא הייתה פינת "הכה את הנייט-אימו"? לא הייתה בשבוע שעבר... וגם השבוע לא... זה כי איתי החוצפן גנב את יום רביעי (וגם בגלל שהיו ימי זיכרון וזה), אז הפינה תיפתח ביום ראשון (כי לדניאל יש מחשב רק בראשון ורביעי- לנוחיותו) צפו לבום

למעלה