זה תלוי בגזרה, אבל 36 במכנסיים גדול עליי
D danduuu New member 2/5/07 #64 את לא רוצה לדעת מה המידה שלי אז שקט../images/Emo7.gif אני כ"כ שמנה כולכן פה מקלות אני לא רוצה להגיע למצב טאריה XD
את לא רוצה לדעת מה המידה שלי אז שקט../images/Emo7.gif אני כ"כ שמנה כולכן פה מקלות אני לא רוצה להגיע למצב טאריה XD
B blacknwhite New member 2/5/07 #65 מצב טאריה?../images/Emo6.gif לא יפה, היא דווקא נראית בסדר גמורואגב, ממש לא *כולן* פה מקלות... ראית אותי במפגש, לא?
מצב טאריה?../images/Emo6.gif לא יפה, היא דווקא נראית בסדר גמורואגב, ממש לא *כולן* פה מקלות... ראית אותי במפגש, לא?
S Super Alonit New member 2/5/07 #75 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifשקט את, את נראית נפלאה../images/Emo9.gif |חנפנית||לסבית|
פ פונצית גירל האמיתית New member 2/5/07 #83 אין לך זכות לדבר גברת מידה-36-גדולה-עליי.../images/Emo11.gif
B BrowN EyeD GirL1 New member 2/5/07 #67 חחחח מספיק שתסתכלי עליי...אני אסתיר לך את כל בנות הפורום הכוסיות והמקלות
B Beyond The Veil New member 2/5/07 #68 ששש את תשושי את!!! כולכן פה תשושו!!!! אין עליי במידה!!! עזבו אתכם מגזע- אני היער! אז כולם לשתוק ומהר (כן, אני מסוכנת גם בלי כלי נשק!)
ששש את תשושי את!!! כולכן פה תשושו!!!! אין עליי במידה!!! עזבו אתכם מגזע- אני היער! אז כולם לשתוק ומהר (כן, אני מסוכנת גם בלי כלי נשק!)