איזה מניאקיות כולכן :( אני מרגישה כ"כ מנופחת :(
T The Cat Woman New member 3/5/07 #104 זה לא מתוך בחירה... עד לפני כמה שנים הייתי הדבר הכי רזה בעולם, היו קוראים לי "עור ועצמות" "שלד" כל מני כאלה.. והיו צוחקים עלי בביולוגיה שאפשר להדגים עלי מבנה עצמות של הגוף האנושי וכן, אני מעדיפה להיות קצת מלאה מאשר ממש ממש רזהכמו איזה מוזלמנית.
זה לא מתוך בחירה... עד לפני כמה שנים הייתי הדבר הכי רזה בעולם, היו קוראים לי "עור ועצמות" "שלד" כל מני כאלה.. והיו צוחקים עלי בביולוגיה שאפשר להדגים עלי מבנה עצמות של הגוף האנושי וכן, אני מעדיפה להיות קצת מלאה מאשר ממש ממש רזהכמו איזה מוזלמנית.
L lacrimosa girl New member 3/5/07 #109 תני לאנשים לקנא, את יודעת מה היית עושה בשביל מבנה גוף כמו שלך? מה עשיתי בשביל אולי להגיע למשהו קרוב? ._. אוך אני כזאת מפגרת =/
תני לאנשים לקנא, את יודעת מה היית עושה בשביל מבנה גוף כמו שלך? מה עשיתי בשביל אולי להגיע למשהו קרוב? ._. אוך אני כזאת מפגרת =/
T The Cat Woman New member 3/5/07 #111 אני רוצה לדעת? שאלה אחרת- אם אני אדע את תקבלי ממני שטיפת מוח על כמה שזה רע להזיק לעצמך?
L lacrimosa girl New member 4/5/07 #120 המ, לא, נמצאס לי לצאת צומי ובכיינית, אז כנראה שאת לא תדעי. ואם להיות פקצה מטומטמת- את זה תגידי לאנה.
S Super Alonit New member 2/5/07 #39 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gifתמיד חשקתי בך בנבכי ליבי... אבל אני לא יכולה להסתיר זאת יותר! |מריירת|
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gifתמיד חשקתי בך בנבכי ליבי... אבל אני לא יכולה להסתיר זאת יותר! |מריירת|
פ פונצית גירל האמיתית New member 1/5/07 #35 ../images/Emo99.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif
D danduuu New member 30/4/07 #15 סורי, הלוואי והייתי יכולה =/ אתם מוזמנים לל"ג בעומר שלי אנחנו עושים בחוף פרטי בטבריה, עם אוהלים וכו' יהיה גם על האש, למרות שאני לא אוכלת. יאללה בואו
סורי, הלוואי והייתי יכולה =/ אתם מוזמנים לל"ג בעומר שלי אנחנו עושים בחוף פרטי בטבריה, עם אוהלים וכו' יהיה גם על האש, למרות שאני לא אוכלת. יאללה בואו
S Super Alonit New member 2/5/07 #41 למה לא אוכלת? ../images/Emo2.gif אם את מתכננת להרעיב את עצמך בערב המאושר ומלא המרשמלו הזה אני אכעס בהחלט!
למה לא אוכלת? ../images/Emo2.gif אם את מתכננת להרעיב את עצמך בערב המאושר ומלא המרשמלו הזה אני אכעס בהחלט!
B Blade Of Fire New member 30/4/07 #16 אם זה לא במרכז אני לא חושב שזה רעיון טוב גם כי יום שבת וגם כי זה רחוק מכל מקום אפשרי וגם לא פיר לגבי אלו שגרים צפונית....
אם זה לא במרכז אני לא חושב שזה רעיון טוב גם כי יום שבת וגם כי זה רחוק מכל מקום אפשרי וגם לא פיר לגבי אלו שגרים צפונית....