שרשור ארה"ב הגדול - הקדמה

CitizenErased

New member
../images/Emo117.gif../images/Emo41.gifשרשור ארה"ב הגדול - הקדמה../images/Emo41.gif../images/Emo117.gif

אוקי, כל אלו שטענו כאן שהם חופרים וכדומה.. תלמדו, ככה חופרים בשביל מציאות ארכיאולוגיות אמיתיות... זה הולך להיות השרשור הגדול ביותר שעשיתי בחיי אבל פייר, זה גם היה אחד החודשים המדהימים וה"מלאי-אקשן" ביותר בחיים שלי. יש לי כל כך הרבה סיפורים וסביר להניח שאני אשכח לרשום לפחות חצי מהם. שלא לדבר על כמות התמונות. ההודעה הזאת נכתבת בו זמנית בפורום מיוז ובפורום MTV2. בכל הכנות, הטיול הזה היה 99% מיוז וב1% הנותר תמצאו מעט מאוד על הלהקות מיי כמיקל רומנס, ג'ט, קייזר צ'יפס והקילרס. עם זאת, אני מקווה שלפחות רובכם תציצו בשרשור כי אני משקיעה.. וגם למי שלא מעריץ את מיוז, יש לי הרגשה שדברים כאן עשויים לעניין אותו
נתחיל בלוח הזמנים שהיה לי הטיול וההודעות הבאות בשרשור יהיו פירוט על כל אחד מה
יות. אני מתנצלת מראש על שגיאות כתיב וכדומה, שימו לב לשעה וחשוב לציין שטסתי כל הלילה וישנתי בדיוק חצי שעה במטוס אז, הס
ה7 באפריל -
נחתתי בסן פרנסיסקו, שמתי את הדברים במלון ויצאתי להופעה של הקילרס
8 -
מועדון בסן פרנסיסקו עם הופעה של להקת Immigrant ו"מיוז" עשו DJing 9 -
הופעה של מיוז בסן פרנסיסקו, Immigrant מחממים 10 -
הופעה של מיוז עם Immigrant מחממים, בלוס אנג'לס 11 - שופינג בהוליווד
12 - אולפני יוניברסל, הוליווד 13 - טיסה ליוסטון, טקסס 14 -
הופעה של MCR עם מיוז מחממים ביוסטון, טקסס 15 -
טיסה לדאלאס, טקסס ובאותו היום פסטיבל Edgefest (בין המופיעים: הקילרס, AFI, MCR, קייזר צ'יפס, פלסיבו, ג'ט, בולט פור מיי ולנטיין, בלו אוקטובר, סאוסין, מיוז ועוד הרבה...) 16 -
טיסה לסן אנטוניו, טקסס ובאותו היום הופעה של MCR עם מיוז מחממים 17-23 - טיסה, שהייה, קניות והתקלות לא צפויה עם אבריל לאבין בניו יורק 23-24 - ביקור אצל חברה בניו ג'רזי, שמתסבר שהיא שכנה של בון ג'ובי וברוס ספרינגסטין 25 - נסיעה ארוכה מדי לשארלוט, צפון קרולינה 26 -
הופעה של MCR עם מיוז מחממים בשארלוט, צפון קרולינה 27-28 - נסיעה עוד יותר ארוכה לסטייט קולג', פנסילבניה 29 -
הופעה - שהתבטלה - של MCR עם מיוז מחממים בסטייט קולג', פנסילבניה 30 - נסיעה לניו ג'רזי 31-1 - התארגנות וחזרה לארץ
ובקרוב מאוד הפירוט המלא. סביר להניח שייקח לי יותר מיום אחד להעלות לכאן הכל אז סורי מראש. יש לי יותר מ100 תמונות של מיוז ואני כמובן אעלה רק את הטובות ביותר

Chemical Venom

New member
גררררררררררררררר

אני כל כך מקנא!!!!!!!!!!!!!! ולירון שאלה קצת לא קשורה כמה עלה לך כל הטיול הכל הכל הכל נסיעות אוכל בתי מלון הופעות ..בטוח יש לך מספר בערך?..

t a o t a o

New member
../images/Emo10.gif

למה כשאני עושה חישובים לנסיעה זה יוצא לי הרבה הרבה הרבה יותר??? בא לך אולי לתכנן לי גם?

CitizenErased

New member
חח זה ייצא לך *קצת* יותר מ13,000 ../images/Emo3.gif

אוף אתם מפריעים לי לסדר את התמונות, תפסיקו להגיב
סתם נו. בכל מקרה אני נהנית להסתכל על מאט ולוקחת את הזמן.

i love TAI

New member
פאק זה פול!!!!

אבל אני בטוחה שזה שווה את זה! כיף לך!! ~מקנאה~

i love TAI

New member
שקל או דולר?!

אני משערת דולר$ לפי הפני אבל אין לדעת חחח..

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif 13,000 מה??

שקל?!?!?!
כי הטיול שלי, אח שלי ואבא שלי לאנגליה המסכנה של רק 6 ימים והופעה אחת.. ודברים שאבא שלי ואח שלי רוצים לקנות כל הזמן.. ומחיר כל הרכבות, טיסה הלוך חזור, אוטובוס עד מנצ'סטר, מלון חורבה קטן ומגעיל, מלא קניות וזהו. אז יצא 22,000 שקל
איך לעזאזל יצא לך ככה?? בעצם זה הגיוני כי אני חשבתי על סופ"ש באנגליה ויצא לי 5000 שקל.. בחישובים הלא נכונים שלי.. טוב. מתחילה לחסוך לעוד שנתיים.. ואם יהיו לי השתי עבודות האלה בחופש הגדול אז כבר בחנוכה אני אטוס וזין על כולם@!

CitizenErased

New member
../images/Emo202.gifה7 באפריל, הקילרס והאולינג בלס../images/Emo202.gif

לפני ההופעה... טסתי לפנות בוקר לאמסטרדם ומשם לסן פרנסיסקו. המטוס השני איחר קצת מה שקבע "מזל רע" להמשך היום.. נחתתי בסן פרנסיסקו בסביבות הצהריים. ידעתי ש2 בנות בריטיות מהפורום הרשמי שהייתי אמורה לפגוש כנראה כבר נחתו (הייתי אמורה לנחות קצת לפניהן) ושמישהי מקליפורניה גם כן מהפורום הרשמי של מיוז כנראה מחכה לי באולם מקבלי הפנים יחד איתן... תוך כדי שחיכיתי למזוודות הייתה לי הרגשה משונה שמיוז באיזור חח אמרתי לעצמי "הם בטח היו באותה הטיסה עם הבריטיות", זה משום מה היה לי דיי ברור. בעוד שיצאתי לאולם מקבלי הפנים ראיתי שלט על הקיר שכתוב עליו "THE Muse", זה נורא שיעשע אותי כי המעריצים של הלהקה שונאים שקוראים להם THE Muse חח הנחתי שהקליפורנית (
) שמה את זה על הקיר בצחוק. הגעתי לאולם וראיתי למזלי שהבנות עוד שם, אמרתי שלום, התלהבנו והדבר הבא שהן אמרו היה "את לא תאמיני מה קרה..." אז אמרתי "מיוז היו בטיסה איתכן?" וכמובן שצדקתי, הם אכן היו בטיסה איתן ואם הטיסה שלי לא הייתה מאחרת והייתי מגיעה 10 דקות קודם לכן הייתי רואה אותם. אבל הבנות התביישו לגשת אליהם בכל מקרה ולכן פספסו הזדמנות לפגוש אותם ככה שלפחות הרגשתי שלא ממש פספסתי משהו... עם זאת, זו הייתה הרגשה דיי נאחסית כאילו כל הטיול הולך להיות מפוספס כזה. למזלי טעיתי. נסענו למלון שנמצא ממש מול למקום בו מיוז הלכו להופיע יומיים לאחר מכן והקילרס הופיעו שם באותו היום.. שמנו את המזוודות, התארגנו ויצאנו להופעה של הקילרס. חשוב לציין שלא היה לי כרטיס כי פחדתי שאני אקנה כרטיס ואז אפספס את אחת הטיסות שלי וזה סתם יהיה בזבוז כסף על ההופעה כשבכל מקרה היה לי ברור שאני אצליח להשיג כרטיס באותו היום מחוץ למקום. בכל מקרה, הגענו להופעה והתחלתי בחיפוש אחר כרטיס. הספסרים הרבים שהיו שם הציעו לי כרטיס ב100$ כשהתגובה שלי הייתה גיחוך קל. אז ניגשה אלי בחורה נחמדה עם פוסטרים ומדבקות של הקילרס והציעה לי אותם בחינם, כל עוד אני אצלם עם הכל ביד (היא הייתה מהstreet team שלהם או משהו). כמובן שבתור ישראלית אני לא יכולה לסרב למתנות והסכמתי אך באותו הזמן סיפרתי לה שאני אפילו לא הולכת להופעה כנראה כי אין לי כרטיס. פתאום מישהו ששמע אותי אומרת לה את זה הסתובב ואמר שיש לו כרטיס ספייר ושהוא ישמח למכור לי אותו במחיר שהוא קנה, 40$. כעבור 5 דקות בערך הייתי כבר עם כרטיס ובתוך האולם חח (השערים כבר נפתחו בערך 30 דקות קודם לכן אז מקום טוב כבר לא היה לנו) ההופעה עצמה
לצערי בתור מעריצה של מיוז כנראה שכבר אין הרבה הופעות שב-א-מ-ת יכולות להרשים אותי. קשה להסביר את זה אבל 90% מהאנשים שראו את מיוז בהופעות, גם אם הם לא מעריצים של הלהקה, יסכימו איתי שאין הרבה להקות שמשתוות אליהם מבחינת ההופעות... וזה קצת הורס מההנאה בהופעות אחרות. עם זאת ניסיתי לשים את מיוז בצד ללילה הזה וליהנות מהקילרס. ההופעה כולה הייתה מקומות לא שמורים. גם העמידה ליד הבמה וגם הכיסאות שמסביב, ככה שבעיקרון היה רק סוג אחד של כרטיסים (GA - General Admission) ויכולת ללכת לאן שאתה רוצה. אני וחברה שלי החלטנו לשמור את המרץ לימים הבאים והלכנו למקומות הישיבה מימין לבמה, למעלה. הנחתי שכמו בהופעות של מיוז, אף אחד לא באמת יישב וכולם פשוט יעמדו במקום וירקדו או יקפצו או אנערף... Howling Bells חיממו, זכרתי שלא ממש נהניתי מהם כשראיתי אותם מחממים את פלסיבו בוומבלי ארינה בדצמבר האחרון אבל אחרי שלונה כאן בפורום ביקשה ממני לתת להם עוד צ'אנס החלטתי לבוא בלי דיעות קדומות.. ופייר, נהניתי. שירים קטצ'ים מאוד, זמרת חמודה עם קול יפה וסאונד חביב. אני לא אקנה את האלבום שלהם אבל לא אסרב לראות אותם מחממים שוב בעתיד. בכל מקרה, תנו להם צ'אנס. כשהאולינג בלס סיימו עברה לה לפחות עוד חצי שעה עד שהקילרס עלו לבמה... הפתיחה הייתה מאוד מרשימה. סרטון על מסך מאוד גבוה (כל אורך הבמה) ודק (יכלו לראות את התפאורה מאחוריו) שהשתמש בעיקר בartwork של האלבום האחרון (Sam's Town) ומוזיקה יפה ומרגשת שכזאת ברקע. כשלבסוף המסך הדק נפל לו וThe Killers התגלו מאחוריו אבל כאן גם הייתה הטעות הראשונה שלהם, לדעתי... במקום לעבור לשיר שיכניס קצת קצב למופע במהירות, הם המשיכו עם אותה המוזיקה שהובילה לשיר Sam's Town שאני אישית מצאתי כהתחלה דיי משעממת... בכל מקרה, אני לא הולכת לחפור יותר מדי. בכללי, מבחינה מוזיקלית הם נשמעו אחלה. כמו לשמוע את הדיסק. התפאורה, האפקטים המיוחדים והאורות היו מרשימים ביותר, בעיקר האורות. קשה להסביר את זה אבל הם זזקו כזה על הקהל ויצרו צורות וזה פשוט היה יפה, בעיקר כי לא הייתי במקומות העמידה קרוב לבמה אז יכולתי לראות את זה יותר טוב ולהעריך את זה, אבל לאנשי התאורה שלהם מגיע 10 ללא ספק
הסטליסט היה ארוך ומספק והם שרו כמובן את כל השירים המוכרים והטובים שציפיתי כבר לשמוע. עם כל הדברים הטובים אבל, היה חסר משהו. כאילו חיבור בין הלהקה לקהל.. אני לא אומרת שהם לא דיברו מספיק עם הקהל, הרבה להקות לא מדברות עם הקהל ועדיין יש כימיה, אבל כאן זה היה חסר וזה גרם לי לפחות להרגיש קצת שעמום. כמו כן למרות הקיפצוצים של ברנדון מדי פעם, היה כאילו חסר קצת אנרגטיות וזה גם מסביר את העובדה שלמרות שציפיתי שכולם יעמדו וירקדו, כולם ישבו וזה חבל. בכל מקרה אבל, אם תהיה לכם הזדמנות לראות אותם, תלכו. הם סך הכל אחלה ואני לא אתפלא אם עוד כמה שנים גם הקטע של הכימיה יעבוד יותר ואז הם באמת יוכלו לעשות הופעות טובות. הסטליסט: Sam's Town Enterlude When You Were Young Bones Somebody Told Me Smile Like You Mean It Jenny Was A Friend Of Mine Uncle Jonny Read My Mind On Top Bling (Confession of a King) This River is Wild Glamourous Indie Rock 'n' Roll Mr. Brightside Encore My List Shadowplay For Reasons Unknown All These Things That I've Done Exitlude
אחרי ההופעה נאמר לי שהקילרס נחמדים אז חיכיתי יחד עם עוד כ10 אנשים מאחורי הבניין אחרי ההופעה. לקח שעתיים עד שהם יצאו.. ברנדון יצא עם מזוודה ואמר שהוא ישים את המזוודה באוטובוס ואז יחזור לדבר איתנו. הוא שם את המזוודה באוטובוס ומעולם לא חזר... כנראה שהם לא כאלה נחמדים
תמונות... בגלל שהייתי רחוקה ובגלל ששכחתי את המצלמה בבית ונאלצתי לצלם בפלאפון, כל התמונות והוידאוים נראים בערך ככה... אם תרצו שאני אשים את ה2-3 התמונות הנוספות שיש לי, אני אשים אבל דיי קשה לראות משהו בכל מקרה חח

Luna Sphere

New member
אוי

אני שמחה שנתת להם עוד צ'אנס בכל מקרה D: וקוראים לי אורן אגב

CitizenErased

New member
../images/Emo99.gifה8 באפריל, Immigrant ומיוז DJ../images/Emo99.gif

אז אלו מכם שדיברו איתי לפני הטיסה יודעים שהייתי בלחץ אטומי לגבי היום הזה... Immigrant, הלהקה שהלכה לחמם את מיוז ביומיים הקרובים (בסן פרנסיסקו ולוס אנג'לס) עשתה הופעה קטנה במועדון בסן פרנסיסקו כשאחריהם מיוז היו אמורים לעשות קצת DJing.. יענו לעמוד ליד ערכת הDJ של המקום ולבחור את השירים האהובים עליהם. למה הייתי בלחץ? אני ראיתי את זה בתור ההזדמנות הממשית היחידה שלי להתקרב אל מיוז והמקום, שכמו רוב המועדונים בארה"ב - מאוד קפדן בבדיקת תעודות זיהות - הוא מגיל 21 ומעלה. עכשיו אני תוך פחות מחצי שנה בת 21 אבל זה לא מספיק טוב בארה"ב לצערי. אז למזלי לפני הטיסה מצאתי דרך להשיג מן תעודת גיל, זה אפילו לא תעודת זיהות, שבה היה כתוב שנולדתי שנה קודם לכן. כמו כן למזלי בגלל שאני מישראל והם ממש לא יודעים איך התעודות כאן נראות, לא עשו לי שום בעיה בכניסה
אבל בכל מקרה, לפני שהמועדון נפתח אני וחברה שלי החלטנו לבדוק את המקום, בעיקר כי הבנו שרוב הסיכויים הם שיהיה תור ארוך מאוד להכנס ועדיף שנגיע מוקדם. הגענו שעתיים לפני הפתיחה ולא היה אף אחד בחוץ חוץ משני בנים שעמדו ועישנו. אחד מהם היה ממש דומה לג'ק ספארו, רציני חח והשני ממש חתיץ
בכל מקרה, שני הבנים האלה שאלו אם אנחנו שם בשביל המועדון וענינו שכן. אז הם אמרו שהאיזור הזה מסוכן ועדיף שלא נחכה שם כל כך הרבה זמן לבד
באנו להסתובב וללכת אבל אז חשבתי לעצמי שהם נראים כאילו הם יכולים להיות בלהקה חח אז שאלתי אותם אם הם עובדים שם והם ענו שהם מופיעים שם הלילה. אז כן, הסתבר שהם בלהקה Immigrant והם היו שם בשביל הsound checks. אני וחברה שלי דיברנו איתם קצת, הצטלמנו איתם (התמונות אצל חברה שלי אז אני צריכה לשלוח לה הודעה שתשלח לי אותן) והם היו ממש אבל ממש נחמדים. אחר כך אני וחברה שלי הלכנו לשתות קצת ובערב חזרנו למועדון. כשחזרנו למועדון הבריטיות מהיום הקודם היו הראשונות בתור והזמינו אותנו להצטרף אליהן. אז בעיקרון הייתי הבן אדם השלישי שנכנס ונעמדתי ישר שורה ראשונה מול הבמה הקטנה שם (זה מועדון ממש קטן, רועש וחשוך). אחרי שחיכינו דיי הרבה זמן והאזנו למוזיקה הדיי נוראית שניגנו במקום, Immigrant עלו לבמה ופייר, הם הפתיעו. היו באמת סבבה. יש להם סגנון רוק ישן שכזה... מי שרוצה לבדוק: http://myspace.com/immigrantmusic בכל מקרה, ה"אקשן" התחיל אחרי שהם סיימו להופיע. בהתחלה קלטתי את טום קירק, המנהל של מיוז. ניגשתי אליו וסיפרתי לו שיש לי כרטיס ענק להביא למיוז ושאלתי אם אני אוכל להביא את זה יום אחר כך להופעה. הוא אמר לי להיות מאחורי המקום של ההופעה באחרה"צ ואמר שרוב הסיכויים שאני אוכל לתת להם את זה אז. אני חייבת לציין שהוא היה נראה במצב רוח לא משהו וגרם לי להרגיש קצת מאעפנה חח ANYWAY חיכינו שמיוז יעלו לבמה לעשות את הDJing הזה שלהם, כשהסתכלתי אחורה לרגע וקלטתי מהצד השני של החדר (דיי רחוק, ואני מזכירה שחשוך!! חח) את מאט בלאמי מדבר עם טום קירק. דיי התחרפנתי באותו הרגע כי זה כאילו.. מאט.. בלאמי!! ואף פעם לא פגשתי אותו חח אמרתי לחברה שלי שאני חושבת שזה מאט שם והיא פשוט תפסה לי את היד ולקחה אותי אליו. אני התביישתי לגשת אליו אז היא עשתה את זה בשבילי חח היא בהתחלה ניגשה אל טום ושאלה אם זה בסדר שנפריע לרגע ואחרי שהוא אמר שאין בעיה היא ניגשה אל מאט ואמרה לו שחברה שלה מתביישת לדבר איתו ומאוד רוצה לפגוש אותו חח הוא הסתכל עלי וביקש שאני אבוא, אז ניגשתי. ניסיתי להציג את עצמי ובגלל הרעש החזק שם דיי נאלצתי לצעוק לו באוזן שאני לירון מישראל וראיתי אותם בעבר בפריז. הוא לחץ לי את היד ואמר it's nice to meet you אז ביקשתי תמונה, הצטלמנו וזהו! זה היה פגישה של בדיוק 2 שניות וחצי והייתי מרוצה ומאושרת. אחר כך לפי מה שהבנתי אחת הבנות שם קלטה אותו ורצה לעברו, הוא נבהל וכידוע מאט הוא דיי מוזר - הוא נכנס לחדר VIP וסירב לצאת חח אחר כך הוא המציא תירוצים שאין שם שירים טובים לבחור מהם ולכן הוא לבסוף לא עשה את הDJing.. כמו כן כריס לא היה שם כי הוא היה חולה אז דומיניק המסכן נאלץ לעשות DJing לבד. ציפינו שהוא ישים אולי 2 שירים ויילך אבל דווקא נראה היה שהוא נהנה מזה והיה שם לפחות שעה וחצי. בהתחלה הוא שם כל מיני שירים מוזרים שכאלה ואמר כל הזמן "I have no idea what I'm doing". אז המכונה נתקעה ודומיניק הכריז בקול שזו לא אשמתו.. פחח. בזמן שניסו לסדר את המכונה הוא לקח את אחד ממקלות התופים של המתופף של Immigrant ופשוט נגע קצת בתופים של המתופף של Immigrant... הוא לא ממש ניגן, יותר נכון להגיד "נגע" בהם חח כולם התלהבו ומחאו לו כפיים, הוא היה מאושר כמו איזה ילד קטן שהצליח פעם ראשונה לעשות בשירותים... אחרי שסידרו את המכונה, חברה שלי צעקה לו 'play some rock'n'roll' והתגובה שלו הייתה 'eugh! NO!' חח אז מאוחר יותר אני ניסיתי את מזלי וביקשתי שינגן aphex twin, כי זה התאים למקום והנחתי שיש להם שירים של אפקס.. אבל הוא ענה לי 'they don't have it
' אחר כך טום קירק עלה לבמה ונעמד לידו. הם דיברו קצת ואז טום הצביע ישירות עלי (אני מזכירה שאני שורה ראשונה ממש אבל ממש קרוב לבמה.. כאילו, אין שם רווח כמו בהופעות, זה סך הכל מועדון. אז זה היה מאוד שקוף שהוא הצביע עלי) ואמר לדומיניק משהו. דומיניק הסתכל עלי וחייך. ועדיין אין לי מושג מה הוא אמר וזה ממש מציק
אז החלטתי שאם זה דבר רע אז אולי זה הזמן לגרום להם לחשוב קצת טוב עלי... היו לי 4 צמידים נגד עין הרע לתת להם, אחד לכל אחד ממיוז ואחד לטום. הם היו עטופים בשקית נייר פרה שכזה חח העברתי לטום 2 שקיות בזמן שהוא עוד עמד על הבמה, אחת לו ואחת לדום. הוא העביר שקית אחת לדום, פתח את השקית שלו והריח את הבפנים - ואז דום עשה אותו דבר טוב כדי שהם שניהם מגחכים חח אני כמובן צעקתי 'hey!! it's not drugs!!' חח אז הם שניהם צחקו ופתחו את השקיות. דום התלהב מהצמיד ומדד אותו תוך כדי שהוא מסתכל עלי ואומר לי thank you! ולפחות זה גרם לי להרגיש קצת יותר טוב עם טום
(כן אני מנסה לקנות אותו חח) אחר כך דומיניק ניגן את השיר היחיד שזיהיתי כל הערב.. We Are Your Friends של Simian. אז שמחתי ואמרתי לו 'good song!!' והוא היה מאושר חח וזה היה בערך זה. כמובן שצילמתי הרבה תמונות יפות של דומיניק על הבמה.. ויום אחר כך גיליתי שכל התמונות שלי מהמועדון, כולם נמחקו כליל. כולל התמונה עם מאט. אבל יש תמונות מהאתר של תחנת הרדיו שאירגנה את האירוע ומחברים בפורום מיוז הרשמי.. אז הנה
הבחור שמאחורי דומיניק עם השפם זה הזה מImmigrant שדומה לג'ק ספארו.. קוראים לו לי והוא חמוד

dandiT

New member
למה כולם יפנים מסביבך? ../images/Emo12.gif

אוףף איזה כיף לך ;[ גמאני רוצה ><

למעלה