../images/Emo23.gifה10 באפריל, מיוז ואימיגראנט../images/Emo23.gif
אני והבריטיות קמנו מוקדם בבוקר, ארזנו ונסענו לשדה התעופה בסן פרנסיסקו. משם לקחנו מטוס ללוס אנג'לס. הגענו למלון בLA, שמנו את הדברים במלון, התארגנו ולקחנו מונית להופעה. המקום בו הם הופיעו בלילה לפני היה בערך ל7000 אנשים.. הלילה זה היה ל18,000, מה שהפך את זה בקלות להופעה הגדולה ביותר שמיוז עשו אי פעם בארה"ב (נכון לעכשיו).כמובן שכל הכרטיסים גם נמכרו חח (וזה בשביל הלהקה שעד היום נחשבה ל"לא מצליחה" בארה"ב) הגענו להופעה במונית, ירדנו ובדיוק להקת החימום Immigrant שהסתובבה שם הלכה מולנו חח אמרתי "hey guys!" והם הסתכלו עלי בשוק, גיחכו ואמרו היי
ראיתי כבר לפי המבנה של המקום שאין מצב שאני אפגוש כאן את מיוז, יש מיליון ואחת דלתות למאחורי הקלעים וגם יציאות וכניסות למוסך מתחת לאדמה אז בכלל. כי מן הסתם הם ייצאו וייכנסו משם. הבנתי ששם אני לא אשיג את התמונה הזאת עם מאט שאני כל כך זקוקה לה
בכל מקרה, נעמדנו בתור, השעה הייתה בערך 3 אחרה"צ והיה לנו מקום לא רע בתור. חברות שלי אז אמרו שהן הולכות לאכול, אני לא רציתי לעזוב את המקום בתור. אז הן אמרו שהן ינסו לחזור למקום שלנו כשהן יחזרו ואם הן לא יצליחו אז הן פשוט יעמדו בסופו של התור... עברו להן כמה שעות וכהרגלי דיברתי עם כולם באיזור, היה מצחיק. ואז נפתחו הדלתות. התור היה מסודר ככה ב4 שורות, הם התחילו להכניס את השורה הראשונה שבנקודה מסויימת נגמרה וזה עבר לשורה הבאה, אבל במקום להמשיך לשורה הבאה כשצריך הם הכניסו אנשים שהרגע הגיעו ונעמדו בסוף השורה הראשונה.. והרבה אנשים! כולנו צעקנו עליהם אבל שום דבר לא עזר. ואז ראיתי אתהבריטיות שכנראה חזרו מהמסעדה הרגע, נכנסות פנימה! איך כעסתי. בעוד שאני הייתי תקועה בחוץ בתור הרבה זמן אחר כך למרות שאני זאת שנשארתי כל הזמן לשמור על המקום. כשסוף סוף נכנסנו היינו כבר ממש רחוקים מהבמה, וקלטתי את הבריטיות בשורה שניה באמצע! למזלי כל השורות הראשונות נתבקשו לשבת על הרצפה אז פשוט הלכתי מעל כולם (יענו, נדחפתי קדימה לגמרי) עד שהגעתי אל הבריטיות בשורה השניה. תוך כדי שכל הדרך אני צועקת "זה לא בסדר, אני באתי איתן, הן הלכו, אני נשארתי ואני נדפקתי" ובלהבלהבלה חח הסברתי לכל מי שעמד בסביבתן את כל הסיפור כדי שהם יבינו למה אני כועסת ויתנו לי לעמוד שם. ואז זאת שהייתי מאחורי ברגע זה, בשורה שלישית, שאלה אותי אם אני מבריטניה בגלל המבטא שלי. אז עניתי לה שאני מישראל והיא אמרה "OMG את מהפורום הרשמי!! ראיתי אותך!!" חח ואז היא אמרה לי שבכיף אני יכולה להשאר שם, שזה מה שהיה לי חשוב - שאלו מאחורי יהיו סבבה עם זה, אז נשארתי.
ההופעה עצמה Immigrant היו אחלה כרגיל, כבר מצאתי את עצמי שרה עם השירים שלהם אחרי שראיתי אותם 3 ימים ברצף חח וכעבור כחצי שעה, מיוז לקחו את הבמה. לאחר שלילה לפני הם סיימו איתו, הלילה הם התחילו עם Knights of Cydonia. שאר הסטליסט, חוץ משינויים קלים בסדר השירים, היה זהה לסטליסט מלילה לפני (הסיבה היא שבגלל שהם הופיעו רק 3 הופעות לגמרי לבד ביבשת - סן פרנסיסקו, לוס אנג'לס ומקסיקו, לעשות סטליסט שונה לכל הופעה דורש מהם הרבה כסף. ובגלל שזה לא סיבוב הופעות ארוך וזה אז זה ממש לא שווה להם) - שממש לא התלוננתי כי הסטליסט מלילה לפני היה קרוב מאוד למושלם וזכיתי לשמוע את Citizen Erased חי בפעם השלישית בחיים שלי
בהופעה הזאת, עקב הקרבה לבמה כמובן.. ולמזלי הרב הmosh pit לא היה מטורף כמו אתמול בלילה כי לא הייתי שורדת (לא זוכרת אם כתבתי או לא אבל טוענים בהמוש פיט בסן פרנסיסקו היה אחד הנוראיים אי פעם. מטורף מה שהלך שם, הם עשו מושינג אפילו בשירים כמו Sing for Absolution וHoodoo!! חח), הצלחתי לצלם תמונות מעולות בין היתר. ויש גם וידאוים שעוד יגיעו בקרוב, הם פשוט עצומיייייייים. אם מישהו רוצה גרסה טובה יותר של איזשהי תמונה, רק תבקשו.