שרשור ארה"ב הגדול - הקדמה

CitizenErased

New member
חח אסיאתיים.. לא יפנים

האמת שלא היו שם הרבה אסיאתיים אבל במקרה בשורה ראשונה הרוב היו חח זאת שככה מצטופפת לה שם זו חברה שלי מהפורום הרשמי. הימנית יותר היא חברה שלי והשמאלית יותר הכרנו שם, היא ממש נחמדה

Luna Sphere

New member
.

זה כל כך נהדר לשמוע או יותר נכון לקרוא את הדברים האלה... אני ממש שמחה בשבילך, זו הלהקה האהובה עלייך ואת מסוגלת להגיע למצבים כאלה, הלוואי ויכלתי לעשות אותו הדבר.. אני לא מעריצה גדולה של מיוז אבל קראתי בינתיים הכל והעלילה מאוד מעניינת חחח יצאה תגובה מפגרת..

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif בנתיים על מה שכתבת -

יש לך כסף
אבל אבל.. את נותנת לי השראה של מה לעשות בחיים
חחחחחחחח אחרי הופעה אחת שהייתי בחיים שלי.. של לוסטפרופטס בארנה.. הבנתי את ייעודי בחיים! אני לא רק אהיה צלמת.. אני אהיה צלמת של עיתון רוק ואני אהיה בכל ההופעות הכי שוות בעולם ואצלם
XDDDD אהה ואני גם אעבוד בכמה עבודות וארוויח מלא כסף ואגור בחו"ל.. ~יוצאת מהפנטזייה והולכת לביתספר~

t a o t a o

New member
זו היתה-

הפנטזיה שלי בגיל 16... לצלם ל-NME.. מסתבר שצריך כל מיני דברים כאלה כמו לדעת לצלם. כך נגוזה לה תהילת עולם.

t a o t a o

New member
../images/Emo122.gif

נכון, כי לא ידעתי כלום לפני שפגשתי אותך. .......

sha na na revol

New member
בלי קשר

את היית נגד, אהמ, ה'קניות' שלי... אני לא מדבר עכשיו על איך זה השתנה. אני פשוט זוכר שזה לא עניין אותך ואם נראה לך שאני מתכוום ךהשמע עמום זה לא, את אמרת לי אני זוכר אפילו שאמרת לי בזמנו שהכתבה היחיגה שהיתה לך על ליאן זה הראיון הזה מ'7 לילות' ואת ציטטת לי אותו.

t a o t a o

New member
אבל-

זה שלא רציתי לקרוא את כל המגזינים האלה לא אומר שלא רציתי לעבוד בשבילם.. אני עדיין לא קופצת על כל מגזין מוזיקה שנקרה בדרכי ואם אני קונה (בפעם בכמה שנים ורק כשאני בלונדון), אני לרוב מסתפקת בלהסתכל בתמונות ולאו דווקא בכתבות (ועובדה, אני עדיין מגלה כל מיני מאמרים מצחיקים ממגזינים שקניתי -2003 ולא טרחתי לקרוא). רציתי לצלם. לא לכתוב ולא לקרוא. וכן, הייתי בת 16. אז זהו.

lestatgirl

New member
האמת שגם שלי..

רק שאני עדיין חושבת על זה, מבלי לקלוט שאמ.... זה לא יקרה? טוב תעזבו אותי אני בת 17 יש לי מספיק זמן עד שאני אקלוט שהעולם הזה עלוב ויעבור להרואין...

את! כבר היית בהופעה?!../images/Emo223.gif

מה עם TBS? אני רוצה לראות תמונות! וכן אני שונאת את שתיכן... אוף אני יראה אח"כ את כל השרשור אה וכן.. רעיון נחמד...

Fragile Dream

New member
../images/Emo54.gifאמ../images/Emo7.gif

לא פייר><" זה לא יעזור אם אני אגיד שגם אני רוצה, נכון?

CitizenErased

New member
../images/Emo2.gifה9 באפריל, מיוז ואימיגראנט../images/Emo2.gif

אם יש כאן כאלו שראו את מיוז בהופעות בעבר (נו, יש כאלה בפורומיוז, אני יודעת), הם יבינו למה אני הייתי במצב של "אמגאמגאמגאמג" לפני ההופעה. אף פעם אי אפשר לדעת מה יקרה בהופעה של מיוז חח בכל מקרה, כמו שטום אמר לי יום לפני, לפני ההופעה הלכתי ונעמדתי ליד הכניסה של מאחורי הקלעים עם הכרטיס הענק לתת להם. ראיתי את טום שוב והוא אמר לי שהם יגיעו ב5 ולא צריכה להיות לי בעיה לתת להם את זה... בינתיים Immigrant הגיעו והסתובבו ודיברנו שוב, עוד. הם כל כך נחמדים. אכן, מיוז הגיעו ב5 וקצת אבל האבטחה לא נתנה לי להתקרב אליהם והם לא ידעו שיש לי משהו בשבילם והם נכנסו ישר. הייתי בדיכי ולא ידעתי מה לעשות - אני לא יכולה להכנס עם הכרטיס הענק הזה לתוך ההופעה! החלטתי לחכות עוד, בידיעה שאני אהיה במקום נוראי בפנים (אבל אמרתי לעצמי שיש עוד הופעה מחר אז שם אני אהיה במקום טוב חח). כעבור בערך שעה-שעתיים כריס יצא, הוא נכנס לאוטו ממש מהר ולא הספקתי לגשת אליו. נזכרתי גם שהוא חולה אז אולי עדיף שאני לא אציק לו. חשבתי אולי גם מאט ודום ייצאו אז אני אחכה עוד. במקרה הרע אני אקפוץ על כריס כשהוא יחזור. כעבור עוד כחצי שעה לפחות ואחרי שלחברה שלי נמאס ועזבה אותי כדי ללכת לתור, מאט ודום אכן יצאו. הם הגיעו למכונית דיי מהר אבל הספקתי לצעוק "Dom!!!1 Please take this! I can't get into the show with this!" בקול מעורר רחמים שכזה חח שניהם נעצרו ודומיניק ניגש אלי, בעוד שמאט עמד ליד הדלת של האוטו, חייך ועשה לי שלום (לא הבנתי בהתחלה למה הוא לא ניגש גם אבל אחר כך נזכרתי שאמרתי בפירוש Dom חח). נתתי לדומיניק את הכרטיס והוא פשוט עמד שם כזה מולי, כאילו הוא מחכה שאני אגיד משהו. אז הסברתי לו שזה מישראל ושאני מקווה שהם יאהבו את זה וגם אמרתי שאני ממש רוצה להביא משהו מהם בחזרה לארץ... דומיניק החזיק שני מקלות תופים ביד בצבע ורוד נצנצי חחחחחחח והוא ליטף את עצמו איתם! אני כזה "?!?! איזה טיזר חבל על הזמן" ואז הוא שאל אותי "כמו מה?" (להביא חזרה למעריצים בארץ) אז אמרתי שאני עוד לא יודעת חח אז הוא אמר "אני אחשוב על משהו" וחייך ואז טום בא ואמר שהם חייבים ללכת אז הם הלכו. תמונה מלפני ההופעה.. אני מימין עם הכרטיס הענק בשקית חח האמצעית היא בריטית שהכרתי לפני ההופעה והשמאלית היא מהפורום הרשמי שבילינו יחד גם יום לפני, במועדון... על השלט כתוב Muse with special guests Immigrant Sold out

CitizenErased

New member
../images/Emo26.gifההופעה עצמה../images/Emo36.gif../images/Emo3.gif

נכנסתי להופעה כבר ממש מאוחר אחרי שהדלתות נפתחו. למזלי חברה שלי מהפורום הרשמי שמרה לי מקום בשורה ראשונה של הכסאות בדיוק מול הבמה. זה דיי רחוק אבל רואים מצויין ואפשר ככה לראות גם את הבמה, גם את הקהל.. לחוות בעצם את ההופעה המלאה. בזמן שישבנו גיליתי שהמצלמה שלי התחרפנה ומחקה לי את כל התמונות מהלילה לפני. כולל התמונה עם מאט.. הייתי בדכאון מטורף.. אפילו בכיתי קצת. כל כך הרבה זמן רציתי תמונה עם מאט, סוף סוף השגתי אחת והיא נמחקה. ופייר היא אפילו הייתה דיי טובה. אבל חברות שלי ניסו לעודד אותי קצת, הזכירו לי שיש לי עוד הרבה הופעות ועם הרבה מזל אני עוד עשויה לפגוש את מאט שוב. ואז החלטתי לתת להופעה לעודד אותי... Immigrant עלו לבמה ושרו את אותם 6 השירים שהם שרו יום לפני, מצאתי את עצמו כבר מזמזמת איתם חח הם נשמעו עוד יותר טוב בתוך ארינה כמו שצריך עם 7000 מקומות במקום מועדון קטן עם אולי 100. אחרי שהם ירדו, חיכינו עוד כחצי שעה ומיוז עלו לבמה. ציפיתי שאיכשהו האנרגיות שלהם כאן יהיו נמוכות יותר מאשר בצרפת שראיתי אותם בדצמבר, כי זה ידוע שבצרפת הכי מטורפים עליהם והכל הרבה יותר משוגע. אבל הופתעתי לראות שאני טועה. הקהל, בעיקר ליד הבמה, היה מטורף! אבל ממש! בכל שיר היה כל כך הרבה moshing, דיי שמחתי לראות שאני לא במקומות העמידה חח אנשים שעמדו שם אמרו שזה היה מגוחך כמה moshing היה. מיוז פתחו עם Take a Bow שלטעמי זה שיר הפתיחה המושלם. אחר כך הם עברו ללהיטים הברורים: Hysteria Supermassive Black Hole Map of the Problematique (הסינגל הבא) וButterflies & Hurricanes אבל אחר כך התחילה ההפתעה האמיתית.. 4 שירים שב-א-מ-ת לא ציפיתי לשמוע! הם פתאום עשו ריף שלא שמעתי בעבר בהופעות, זיהיתי אותו דיי מהר מהגרסה הארוכה של Assassin (אחד השירים היותר טובים באלבום האחרון שעוד לא שמעתי חי). ואכן, אחרי הריף, התחיל השיר. הייתי מאושרת! זה אחד השירים האנרגטיים והמטורפים ביותר בהופעות, בעיקר התופים. ואם זה לא הספיק.. אחריו עוד שיר שלא שמעתי בעבר בהופעות - Sing for Absolution, זה היה יפה. אבל אין שום דבר שהשתווה להרגשה שלי כשנגמר SFA והחלו פתאום תופים מוכרים, שכן שמעתי בעבר באחת ההופעות.. ממש לפני שהתחיל Citizen Erased... אני וחברה שלי הסתכלנו אחת על השניה ואמרנו "OMG הם הולכים לשיר את CE!! אה!!!!" ואכן, התחיל CE, זהו. מצידי זה כבר לא נורא שכל התמונות מאתמול נמחקו חח הייתי מרוצה כל כך. ואחריו ההפתעה האחרונה לערב.. Hoodoo, שיר פשוט יפה שלא חשבתי שייצא לי לשמוע חי שוב כי הם לא מנגנים אותו הרבה. זה דיי מיוחד לראות את מאט על הפסנתר בעוד שכריס הבאסיסט על הגיטרה ומורגן, הגיטריסט השני שלהם בהופעות, מנגן על הבס. אחר כך הם המשיכו לFeeling Good ואז מאט הקדיש את השיר הבא לכל מי ש"זוכר את האלבום הראשון שלהם" והקהל התחרפן כי הם בדרך כלל לא שרים שירים מהאלבום הראשון בהופעות בארה"ב. ואכן - Sunburn אחר כך Starlight עם המחיאות כפיים המוכרות עוד מפריז. שמחתי לראות איך הקהל שיתף איתם פעולה.. וזה ללהקה שעד אז לא הייתה ממש מוכרת בארה"ב ופתאום מכרו את כל הכרטיסים להופעה בארינה חח אחר כך הם עשו ריף ארוך שלא שמעתי בעבר בשם Blues Jam, זה היה יפה! ומאט לבש כובע של קאובויים שמישהו מהקהל זרק לו חח ואז Time is Running Out וNew Born. אז הם ירדו מהבמה וכעבור כמה דקות חזרו כמובן. מאט קיבל גיטרה אקוסטית ואני וחברה שלי ניחשנו שהשיר הבא יהיה City of Delusion, כי זה השיר היחיד שיצא לנו לראות בעבר עם אקוסטית... אבל לא, הוא ניגן את Soldier's Poem. בעבר כשראינו את זה חי זה היה עם פסנתר. אני חייבת לציין שהאקוסטית היה יפה פי כמה. ואחר כך Invincible ואז הם עשו עוד ריף שלא שמעתי בעבר שהוא היה אחד הריפים המדהימים... למי שמכיר את הגיטרה של מאט עם הלוח הזה שעושה צבעים כחול וסגול חח.. הוא פשוט נגע בלוח בעדינות וזה עשה מן מנגינה אלקטרונית כזאת. זה התחיל ככה רק איתו ואז דום וכריס הצטרפו. זה היה ריף אלקטרוני מטורף. מי שרוצה לשמוע - פשוט חפשו ביוטיוב Kaoss Jam, זה שם הריף. ואחר כך, Stockholm Syndrome, כידוע, אחד החזקים בהופעות עם הoutro שאני הכי אוהבת בעולם.. אז הם ירדו מהבמה שוב, ושוב חזרו ושוב מאט קיבל אקוסטית. הפעם זה אכן היה City of Delusion ואפילו היה להם שם את החצוצרן בשביל סולו החצוצרה שבשיר חח אחר כך Plug in Baby שהייתה אחת ההופעות המוצלחות ביותר שראיתי של השיר הזה אי פעם.. כמה אנרגיה פאק! ומאט בהתחלה עשה אפקט מאוד כואב באזניים עם הגיטרה שלו כדי לעשות את הinto של השיר עם הסולו גיטרה הסופר מוכר הזה שבהתחלה.. ואז, Knights of Cydonia שזה ה-שיר לסיים איתו הופעה. הקהל התחרפן ואין דבר יותר יפה מהבמה המוארת לגמרי ולראות את כל הקהל מזיז את היד בזמן שהוא צורח no one's going to take me aliveeeee חח כידוע, הם לא שרו את Bliss, נראה שהם מנסים להפטר מהשיר הזה לאחרונה אחרי שהם שרו אותו בכל הופעה בין 2002 ל2006 בערך חח כמו כן בסיבוב הופעות באירופה שהייתי בדצמבר היו בלונים ענקיים, מלאים בקונפטי בBliss אך בגלל העובדה שהם לא שרו אותו, הבלונים הופיעו להם בזמן KOC. פייר.. כנראה ההופעה הטובה ביותר שראיתי עד אז. סטליסט פשוט מעולה. היה חסר לי רק Apocalypse Please כדי שאני ארגיש שהסטליסט מושלם חח ו20 שירים עם 2 ריפים מטורפים בשביל מיוז עם האנרגיות שלהם זה מטורף לגמרי.
אחרי ההופעה בערך 30 אנשים חיכו מאחורה במשך שעתיים! ציפינו שעם הזמן אנשים ילכו אבל לא. הרוב חיכו ליד היציאה ממנה הקילרס יצאו יומיים לפני אבל אנחנו שמענו שהאבטחה אמרה שהם ייצאו מהיציאה השניה אז בערך 10 אנשים חיכו שם. כשעה לפני שהם יצאו, יצא אחד אנשי הסאונד שלהם עם 3 סטליסטים מודפסים על דפים (כנראה השלושה של הלהקה) ושאל אם מישהו רוצה. אני ו2 חברות שלי הספקנו לבקש בזמן וקיבלתי את אחד הסטליסטים
כשעה אחר כך, מורגן הגיטריסט השני (שהיה גם חבר בגורילז אגב) יצא החוצה ובא לדבר איתנו קצת. הוא הסביר שהסטליסט שלהם יהיה ארוך יותר ויותר כי הם מכינים את עצמם לוומבלי ביוני... אחר כך מיוז יצאו והלכו ישר לאוטו. כשהם התיישבו באוטו הם הסתובבו כולם ועשו לנו שלום.. אז הם הסתובבו חזרה, שוב הסתובבו אחורה ועשו שלום שוב חח אנחנו לא הפסקנו לצחוק חח תמונות
בגלל שישבתי רחוק צילמתי רק 2 תמונות. יש לי גם כמה וידאוים אבל הם לא מדהימים. בכל מקרה, הנה התמונות...

Incubus Creep

New member
כיף לך:p

גם אני רוצה, ואני מתחילה לחסוך מעכשיו:) יש מצב שאני שנה הבאה נוסעת לחופשה בארה"ב אז אני אלך לכל מיני הופעות אבל זה לא יהיה ממש טיול הופעות כמו שאת הלכת.. לא הייתי בארה"ב מגיל 4 (!) בכל מקרה, מחכה לשמוע עוד חוויות, אני דווקא נהינת מכל החפירות שלךXD וברור שמקנאה בכל רגעXD

elknetld2kil

New member
את בטוחה שאת לא סטוקרית?

האמת היא שאני תגם תכננתי מסע כזה של הופעות לארה"ב, רק דבר אחד היה חסר לי. קוראים לזה כסף...

CitizenErased

New member
האמת היא שאני בטוחה שאני..

כן סטולקרית
זאת פשוט מילה כל כך לא נעימה חח אבל פייר, להגנתי יאמר שאני ידעתי מתי לשמור מהם מרחק. אחרי שפגשתי את מאט ביוסטון ובפסטיבל דאגתי לא לגשת אליו, העדפתי שמעריצים אחרים יקבלו את הזמן איתו. גם עם דומיניק זה היה ככה, אחרי הפסטיבל נתתי להם חופש. אבל כשהם ניגשים אלי זה משהו אחר
שזה מה שקרה גם ב26 וגם ב29

למעלה