../images/Emo26.gifההופעה עצמה../images/Emo36.gif../images/Emo3.gif
נכנסתי להופעה כבר ממש מאוחר אחרי שהדלתות נפתחו. למזלי חברה שלי מהפורום הרשמי שמרה לי מקום בשורה ראשונה של הכסאות בדיוק מול הבמה. זה דיי רחוק אבל רואים מצויין ואפשר ככה לראות גם את הבמה, גם את הקהל.. לחוות בעצם את ההופעה המלאה. בזמן שישבנו גיליתי שהמצלמה שלי התחרפנה ומחקה לי את כל התמונות מהלילה לפני. כולל התמונה עם מאט.. הייתי בדכאון מטורף.. אפילו בכיתי קצת. כל כך הרבה זמן רציתי תמונה עם מאט, סוף סוף השגתי אחת והיא נמחקה. ופייר היא אפילו הייתה דיי טובה. אבל חברות שלי ניסו לעודד אותי קצת, הזכירו לי שיש לי עוד הרבה הופעות ועם הרבה מזל אני עוד עשויה לפגוש את מאט שוב. ואז החלטתי לתת להופעה לעודד אותי... Immigrant עלו לבמה ושרו את אותם 6 השירים שהם שרו יום לפני, מצאתי את עצמו כבר מזמזמת איתם חח הם נשמעו עוד יותר טוב בתוך ארינה כמו שצריך עם 7000 מקומות במקום מועדון קטן עם אולי 100. אחרי שהם ירדו, חיכינו עוד כחצי שעה ומיוז עלו לבמה. ציפיתי שאיכשהו האנרגיות שלהם כאן יהיו נמוכות יותר מאשר בצרפת שראיתי אותם בדצמבר, כי זה ידוע שבצרפת הכי מטורפים עליהם והכל הרבה יותר משוגע. אבל הופתעתי לראות שאני טועה. הקהל, בעיקר ליד הבמה, היה מטורף! אבל ממש! בכל שיר היה כל כך הרבה moshing, דיי שמחתי לראות שאני לא במקומות העמידה חח אנשים שעמדו שם אמרו שזה היה מגוחך כמה moshing היה. מיוז פתחו עם Take a Bow שלטעמי זה שיר הפתיחה המושלם. אחר כך הם עברו ללהיטים הברורים: Hysteria Supermassive Black Hole Map of the Problematique (הסינגל הבא) וButterflies & Hurricanes אבל אחר כך התחילה ההפתעה האמיתית.. 4 שירים שב-א-מ-ת לא ציפיתי לשמוע! הם פתאום עשו ריף שלא שמעתי בעבר בהופעות, זיהיתי אותו דיי מהר מהגרסה הארוכה של Assassin (אחד השירים היותר טובים באלבום האחרון שעוד לא שמעתי חי). ואכן, אחרי הריף, התחיל השיר. הייתי מאושרת! זה אחד השירים האנרגטיים והמטורפים ביותר בהופעות, בעיקר התופים. ואם זה לא הספיק.. אחריו עוד שיר שלא שמעתי בעבר בהופעות - Sing for Absolution, זה היה יפה. אבל אין שום דבר שהשתווה להרגשה שלי כשנגמר SFA והחלו פתאום תופים מוכרים, שכן שמעתי בעבר באחת ההופעות.. ממש לפני שהתחיל Citizen Erased... אני וחברה שלי הסתכלנו אחת על השניה ואמרנו "OMG הם הולכים לשיר את CE!! אה!!!!" ואכן, התחיל CE, זהו. מצידי זה כבר לא נורא שכל התמונות מאתמול נמחקו חח הייתי מרוצה כל כך. ואחריו ההפתעה האחרונה לערב.. Hoodoo, שיר פשוט יפה שלא חשבתי שייצא לי לשמוע חי שוב כי הם לא מנגנים אותו הרבה. זה דיי מיוחד לראות את מאט על הפסנתר בעוד שכריס הבאסיסט על הגיטרה ומורגן, הגיטריסט השני שלהם בהופעות, מנגן על הבס. אחר כך הם המשיכו לFeeling Good ואז מאט הקדיש את השיר הבא לכל מי ש"זוכר את האלבום הראשון שלהם" והקהל התחרפן כי הם בדרך כלל לא שרים שירים מהאלבום הראשון בהופעות בארה"ב. ואכן - Sunburn אחר כך Starlight עם המחיאות כפיים המוכרות עוד מפריז. שמחתי לראות איך הקהל שיתף איתם פעולה.. וזה ללהקה שעד אז לא הייתה ממש מוכרת בארה"ב ופתאום מכרו את כל הכרטיסים להופעה בארינה חח אחר כך הם עשו ריף ארוך שלא שמעתי בעבר בשם Blues Jam, זה היה יפה! ומאט לבש כובע של קאובויים שמישהו מהקהל זרק לו חח ואז Time is Running Out וNew Born. אז הם ירדו מהבמה וכעבור כמה דקות חזרו כמובן. מאט קיבל גיטרה אקוסטית ואני וחברה שלי ניחשנו שהשיר הבא יהיה City of Delusion, כי זה השיר היחיד שיצא לנו לראות בעבר עם אקוסטית... אבל לא, הוא ניגן את Soldier's Poem. בעבר כשראינו את זה חי זה היה עם פסנתר. אני חייבת לציין שהאקוסטית היה יפה פי כמה. ואחר כך Invincible ואז הם עשו עוד ריף שלא שמעתי בעבר שהוא היה אחד הריפים המדהימים... למי שמכיר את הגיטרה של מאט עם הלוח הזה שעושה צבעים כחול וסגול חח.. הוא פשוט נגע בלוח בעדינות וזה עשה מן מנגינה אלקטרונית כזאת. זה התחיל ככה רק איתו ואז דום וכריס הצטרפו. זה היה ריף אלקטרוני מטורף. מי שרוצה לשמוע - פשוט חפשו ביוטיוב Kaoss Jam, זה שם הריף. ואחר כך, Stockholm Syndrome, כידוע, אחד החזקים בהופעות עם הoutro שאני הכי אוהבת בעולם.. אז הם ירדו מהבמה שוב, ושוב חזרו ושוב מאט קיבל אקוסטית. הפעם זה אכן היה City of Delusion ואפילו היה להם שם את החצוצרן בשביל סולו החצוצרה שבשיר חח אחר כך Plug in Baby שהייתה אחת ההופעות המוצלחות ביותר שראיתי של השיר הזה אי פעם.. כמה אנרגיה פאק! ומאט בהתחלה עשה אפקט מאוד כואב באזניים עם הגיטרה שלו כדי לעשות את הinto של השיר עם הסולו גיטרה הסופר מוכר הזה שבהתחלה.. ואז, Knights of Cydonia שזה ה-שיר לסיים איתו הופעה. הקהל התחרפן ואין דבר יותר יפה מהבמה המוארת לגמרי ולראות את כל הקהל מזיז את היד בזמן שהוא צורח no one's going to take me aliveeeee חח כידוע, הם לא שרו את Bliss, נראה שהם מנסים להפטר מהשיר הזה לאחרונה אחרי שהם שרו אותו בכל הופעה בין 2002 ל2006 בערך חח כמו כן בסיבוב הופעות באירופה שהייתי בדצמבר היו בלונים ענקיים, מלאים בקונפטי בBliss אך בגלל העובדה שהם לא שרו אותו, הבלונים הופיעו להם בזמן KOC. פייר.. כנראה ההופעה הטובה ביותר שראיתי עד אז. סטליסט פשוט מעולה. היה חסר לי רק Apocalypse Please כדי שאני ארגיש שהסטליסט מושלם חח ו20 שירים עם 2 ריפים מטורפים בשביל מיוז עם האנרגיות שלהם זה מטורף לגמרי.
אחרי ההופעה בערך 30 אנשים חיכו מאחורה במשך שעתיים! ציפינו שעם הזמן אנשים ילכו אבל לא. הרוב חיכו ליד היציאה ממנה הקילרס יצאו יומיים לפני אבל אנחנו שמענו שהאבטחה אמרה שהם ייצאו מהיציאה השניה אז בערך 10 אנשים חיכו שם. כשעה לפני שהם יצאו, יצא אחד אנשי הסאונד שלהם עם 3 סטליסטים מודפסים על דפים (כנראה השלושה של הלהקה) ושאל אם מישהו רוצה. אני ו2 חברות שלי הספקנו לבקש בזמן וקיבלתי את אחד הסטליסטים
כשעה אחר כך, מורגן הגיטריסט השני (שהיה גם חבר בגורילז אגב) יצא החוצה ובא לדבר איתנו קצת. הוא הסביר שהסטליסט שלהם יהיה ארוך יותר ויותר כי הם מכינים את עצמם לוומבלי ביוני... אחר כך מיוז יצאו והלכו ישר לאוטו. כשהם התיישבו באוטו הם הסתובבו כולם ועשו לנו שלום.. אז הם הסתובבו חזרה, שוב הסתובבו אחורה ועשו שלום שוב חח אנחנו לא הפסקנו לצחוק חח
תמונות
בגלל שישבתי רחוק צילמתי רק 2 תמונות. יש לי גם כמה וידאוים אבל הם לא מדהימים. בכל מקרה, הנה התמונות...