../images/Emo26.gifככה להקה צריכה להתנהג../images/Emo46.gif
ראינו את ג'רארד חוזר באוטו מאיפשהו, כנראה מבית החולים אבל אני לא חושבת שהוא היה חולה כי הוא הלך דיי בסבבה שלו עם איזו כוסית אחת מאוטובוס אחד לאוטובוס השני. ואז קלטנו את מאט יושב שם על המדרכה ליד האוטובוס שלהם, מאחורי הגדר, מדבר בפלאפון. חברה שלי חשבה שהוא בוכה כי הוא היה כזה מכופף בתוך עצמו כאילו ממש בדיכאון. כולם פחדו לגשת אליו אז חיכיתי שהוא יסיים את השיחה ואז ניגשתי לגדר לידו ואמרתי בשקט "מאט?" אז הוא הסתובב ואוטומטית ניגש לגדר לדבר איתי. שאלתי אותו אם הם בסדר והוא אמר שכן, שרק המנהל של הסיבוב הופעות שלהם חולה ואז שאלתי "דום אנדרסון?" ומאט ציחקק שאני יודעת את זה ואמר שכן חח ואז הוא גם אמר ש"בערך 15 ממיי כמיקל רומנס חולים" והדרך בה הוא אמר את זה.. וגם המספר 15 נורא הצחיק אותי (נו כי הם 5 בלהקה ולא חשבתי על אנשי הצוות והכל חח) אז מאט צחק גם והסביר שזה הצוות חח אז אמרתי לו שהם צריכים להופיע לבד והוא אמר שהם ניסו לארגן את זה (יענו לפחות שהמעריצים שלהם לא התבאסו) אבל בגלל החוזים והטכנאים והכל הם לא יכלו לעשות את זה. אז אמרתי "טוב עכשיו שההופעה בוטלה וזאת ההופעה האחרונה שלי אתם חייבים לבוא לישראל" אז הוא הסתכל לי בעיניים בשיא הרצינות ואמר שהם יבואו ושהם כבר הרבה זמן מתכוונים לבוא לארץ ומכיוון שלא ציפיתי לתגובה כזאת רצינית המשכתי ואמרתי שיש להם הרבה מעריצים בארץ והוא חזר על עצמו ואמר שוב שהם יבואו ללא ספק. אז חברה שלי אמרה שהיא ראתה אותם בסינגפור (המשפחה שלה מסינגפור) ושהם צריכים לנסוע לשם שוב והוא אמר שהיה להם שם כיף ושהם בטח ייסעו שוב.. אבל ההבדל ברצינות בין התגובה שלו אליה והתגובה אלי גרמה לי להבין שהוא באמת אבל באמת רציני לגבי הארץ
ברגע הזה כבר כל מי שהיה שם עמד מאחורי והם סתם נתנו לי לדבר עם מאט כשהם לא אמרו כלום אז תפסתי אומץ ואמרתי "could we have pictures with you?" אז הוא שאל "דרך הגדר?" אז אמרתי "אממ.. לא.. בשער שם" חח הרגשתי רע בקשר לזה אבל ידעתי לפי הפנים שלו שהוא מרגיש רע בשבילנו והסיבה היחידה שהוא ניגש הייתה כדי לעודד אותנו. אז הוא הלך לכיוון השער, וכולנו - מיוזרים ומעריצים של MCR כאחד, הלכנו גם לכיוון השער בצד שלנו של הגדר חח בדרך חברה שלי אמרה לי שהיא אוהבת אותי וקפצה עלי מרוב אושר פחחחח הגענו לשער וכולם הצטלמו איתו וקיבלו חתימות והכל. גם אני הצטלמתי
שמתי לב שהייתי היחידה שהוא חיבק בתמונה, זה מאוד הלהיב אותי (התקף פאנגירלי שוב) אז אמרתי לו שעכשיו שההופעה בוטלה הוא צריך לטוס לקליפורניה מהר וללכת לראות את רייג' אגיינסט דה משין (כי זאת הייתה הופעת האיחוד הראשונה שלהם באותו היום והאמת שכבר מזמן ריחמתי עליו שהוא יפספס אותה בגלל ההופעה הזאת כי הוא אמר בראיון שהוא ישלם מיליונים לראות אותם חח) אז מאט ענה "NOW you're talking!" חח ואז אמר לי שיש מצב שהם יופיעו יחד בספטמבר.. ואז תיקן את עצמו ואמר אוגוסט. והוא אפילו אמר לי את השם של המקום אבל לא קלטתי אותו (נו זה מאט, קשה להבין מה הוא אומר). ואני כזה בשוק טוטאלי וכמובן היציאה הבאה הייתה "אני צריכה להתחיל לחסוך" חח אחר כך ממש לפני שהוא הלך אמרתי לו שראיתי אותם כמה פעמים החודש ושאני רק רוצה להגיד תודה על הכל כי היה לי ממממש כיף אז הוא אמר "כן ראיתי אותך בשורה ראשונה בכמה הופעות" ושוב פעם הייתי בשוק שהוא אשכרה זוכר חח לא שעבר הרבה זמן אבל עדיין, זה מאט בלאמייייי. אז הוא הלך וכולם התלהבו עלי, היה מצחיק. בעוד שכולם נשארו ליד השער, אני וחברה שלי הלכנו לכיוון המקום בו ראינו קודם את מאט ואז פתאום דומיניק קלט אותנו ובלי שאמרו מילה הוא ניגש לגדר ושאל אותי "did you hear??" ואמרתי שכן ו"חשבתי שלא תבטלו
" אז הוא אמר שהוא ממש מצטער והכל חח היה לי מצחיק שאף אחד לא שם לב אליו, רק אני וחברה שלי. כי הם כולם עמדו שם ליד השער. אבל אז אמרתי "could I be rude and ask if we can have pictures over there?" חח אז הוא אמר ברור שכן והלכנו לכיוון השער, ואז כולם קלטו אותו. זה היה מצחיק שאני וחברה שלי כזה מובילות את דומיניק לשער. כולם הצטלמו איתו - גם אני - ואז אמרתי לו שאני מצטערת שסחבתי אותו לשם והוא אמר שאין שום בעיה. שאלתי אותו גם אם הוא פתח כבר את המר תפוח אדמה והוא אמר שכן אבל הוא עוד לא הרכיב אותו. אז נקלט לי שהוא לבש מכנסיים שחורות ולא את הכחולות שהוא לבש קודם לכן.. וגם כמה ימים קודם לכן.. חח אז שאלתי מה קרה למכנסיים הכחולות והוא אמר לי בשקט שהוא שפך עליהן קארי .. איך צחקתי חח ואז גם ראיתי את החולצה שלו שמשום מה מאוד הזכירה לי את "Snakes on a Plane" אז אמרתי לו שזה מזכיר לי והוא צחק שוב ואמר שזה משהו של האבירים הטמפלרים. פאק הרגשתי כל כך סתומה! טוב זה מיוז. ואז לפני שהוא היה צריך להכנס הזכרתי לו שוב את השאלות והוא שוב תקע לי פרצוף של "אופס" ואמר "אני מה זה מצטער! אני אמצא את הדף באוטובוס ואשלח לך באימייל" פחח וואטאבר
אז אמרנו ביי, לחצתי לו את היד והוא הלך. ראינו עוד כמה מMCR ולמרות הצעקות של המעריצים שלהם הם לא הסתכלו אפילו לכיוון. ואז באה אחת השומרות שם ואמרה לנו לעמוד בצד השני של הכביש אז שאלנו "למה? גם ככה יש פה גדר! אנחנו לא יכולים לקפוץ עליהם!" אז היא אמרה שזה גורם לMCR להרגיש רע
זה היה אחד המשפטים העלובים ביותר ששמעתי בחיי חח ברגע זה ההערכה שלי אליהם ירדה פלאים. פשוט חשבתי על זה שרובם מרגישים בסדר, ראינו אותם. זאת הופעה שלהם, הם ביטלו אותה. אבל במקום לנסות לעודד קצת את המעריצים שלהם, הם נתנו למיוז לעשות את העבודה הזאת ואז גם דאגו שיעיפו אותנו משם. מה הם ציפו? ויפה שהם נזכרו להרגיש רע עכשיו. בסופו של דבר אם הם ב2 בבוקר הולכים לבר ושותים הרבה זאת בעיה שלהם, לא שלנו. אני מילא, הייתי מרוצה ממיוז ככה שגם הנסיעה של ה20 שעות לא הפריעה לי אבל היו שם כאלה שנסעו שעות ובזבזו מאות דולרים כדי להגיע לשם והם מעריצים של MCR. לא הייתי רוצה להיות במצב הזה. בכל מקרה, הגיעו עוד כמה מעריצים של מיוז ברגע הזה כי אנשים שמעו על הביטול רק כשהם הגיעו למקום.. אז כל הזמן עוד הגיעו אנשים נוספים. הם היו חבורה של 4 בנים שהיו שם רק בשביל מיוז. אמרנו להם שמיוז עזבו בואן (הם באמת עזבו כמה דקות לפני) ושהם בטח תיכף יחזרו. ואז הם ביקשו ממני טוש שחור ורשמו לעצמם על הבטן M U S E (כל אחד מהם אות אחת חח) זה היה מצחיק. ככה שמיוז חזרו בואן כולנו קפצנו והתלהבנו, גם המעריצים של MCR, ראינו את מיוז בואן מסתכלים לכיוון שמחים חח כשהם הגיעו לתוך החניה מאחורי הגדר, ה4 בנים האלה צעקו למאט שנעמד שם ישר ועשה להם עם היד את הסימן של הרוק כאילו הוא מצדיע להם או משהו. היה מצחיק בטירוף. דומיניק אחר כך עוד ניגש שוב פעם לגדר כשכמה בנות צעקו לו, אבל כשהן ניגשו לצד השני של הגדר כדי לבקש חתימות, איפה שעמדנו קודם, השומרת הזאת באה וצעקה עליהן והן רצו חזרה לצד השני של הכביש כשדומיניק פשוט נקרע מצחוק חח מאוחר יותר מיוז עזבו בואן שוב אבל הפעם כנראה להמשך היום/לילה חח אבל לא לפני שהם דאגו שהואן יחלוף על פנינו לאט ודומיניק פתח את הדלת והצביע על ה4 בנים האלה ונתן להם thumbs up חח פייר, הייתי גאה להיות מעריצת מיוז באותו היום
חברה שלי עם מאט והשומרת הכלבה מאחורה