שרשור ארה"ב הגדול - הקדמה

CitizenErased

New member
שכחתי לציין...

שגם בהופעה עצמה היה אפשר לראות כמה דום במצב רוח טוב. הוא כללללללללללללל הזמן חייך. אחת שעמדה לידי אפילו אמרה לי "אני אוהבת את המתופף. הוא ממש מצחיק איך שהוא מחייך כל הזמן" חח ניסיתי לצלם אותו קצת שיראו איזה שמח הוא אז הנה התוצאה

CitizenErased

New member
אני יודעת ../images/Emo9.gif פחח *פאנגירל*

אוף הלוואי ואני אמצא תמונה שלו שולח את הנשיקה או משהו חח הם כל כך לא כאלה.. מיוז.. הם לא מתייחסים ככה באינדיבידואליות לאנשים (לעומת פרנק מMCR למשל), ככה שזה היה פשוט שוק בשבילי

CitizenErased

New member
../images/Emo36.gifאחרי ההופעה../images/Emo26.gif

נו אז הלכנו מאחורי הבניין כמו שקבענו וכעבור כמה דקות הופתעתי לראות כמה מעריצים היו שם של מיוז.. היינו בין ה20 ל30 אנשים מאחורי הבניין וכולנו יצאנו ישר אחרי הסט של מיוז חח חיכינו בהתחלה איפה שעמדתי קודם. וקבענו שכשנראה את מיוז אז נעמוד כולנו ונמחא להם כפיים.. כי היינו בhigh היסטרי מההופעה חח היה שם גם אחד עם נייר אלומיניום מפוזר על הג'קט שלו. הוא ניסה להסביר מה זה, משהו שקשור למאדים ואנערף חח אני לא ממש הבנתי. בזמן שMCR עוד היו על הבמה בפנים, ראינו את כריס ומחאנו לו כפיים חח זה היה נחמד. הוא דיי התרגש
אחריו מאט יצא ומחאנו לו כפיים. מאט נעצר כזה אחרי שכבר חצה את הכביש וכל האנשים שהייתי איתם פשוט ניגשו אליו. הרגשתי קצת לא בנח, כולם כזה היו סביבו והוא קטן כזה חח למרות ששומר הראש שלהם היה איתו. אבל הוא הצטלם עם כולם וחתם למי שרצה. הוא גם התלהב מהג'קט עם נייר האלומיניום של ההוא חח. בכל מקרה אני לא ניגשתי עד אחרי שראיתי שהוא ממשיך ללכת לכיוון האוטובוס ואז חציתי את הכביש. בזמן שהוא הלך אמרתי רק "ביי מאט!" והוא שוב ציחקק ועשה לי שלום פחח. אחרי שהוא הלך לאוטובוס ניגשתי לשומר הראש שלהם ואמרתי בשם האחרים שאני מצטערת שהתנפלו על מאט חח אז הוא אמר שאם מאט לא היה רוצה לעצור הוא לא היה עוצר ככה שלא הייתה לו בעיה עם זה
כפרעליו. אחרי כמה דקות המעריצים של MCR החלו לצאת מהבניין ונעמדו בצד השני של הכביש (אחרי שחצינו את הכביש בשביל מאט היינו בצד של האוטובוס של מיוז והמעריצים של MCR היו בצד של הכניסה, ליד האוטובוסים של MCR). בזמן הזה בערך, כשאנחנו היינו בערך 10 אנשים (הרבה הלכו ישר אחרי מאט), האוטובוס של מיוז עוד היה שם וחיכינו לדומיניק שייצא, טום קירק ניגש אלינו עם פחיות קולה וחטיפים ואמר ש"הבנים רצו שנקבל את זה" חח התלהבנו ברמות. כולנו קיבלתי קולה והתחלקנו בחטיפים. אחד התקשר לחבר שלו ואמר "מיוז נתנו לי קולה!" וזה ממש הצחיק אותי משום מה חח אני אשכרה שומרת את הפחית דיאט קולה שקיבלתי פחחחח
אז דומיניק חצה את הכביש והמעריצים של MCR לא שמו לב בכלל חח. מחאנו לו כפיים אבל לא ניגשנו, והוא נעצר כזה והסתכל עלינו, הוא ממש התלהב חח הוא הוריד את התיק שלו כאילו הוא מתכוון לבוא אלינו אבל אז חבורה של כוסיות קלטו אותו וניגשו אליו. עכשיו דומיניק ידוע בתור אוהב הגרופיות חוץ מזה שהוא גם נורא נחמד אז הוא פשוט נעמד שם ודיבר איתן ואלה שהיו איתי החליטו לחכות שהוא ייגש אלינו. עד שההוא עם הג'קט אלומיניום החליט שנמאס לו וניגש אל דומיניק ושאל "נו אתה בא?" חחחח ואז דומיניק אמר לנו לגשת צילמתי את כל החבורה עם דומיניק באמצע. נתנו לי 2 מצלמות לצלם איתן ושתיהן לא עבדו! אז עשיתי קצת פאדיחה מעצמי ולבסוף צילמתי במצלמה שלי. אז הם כולם שם התאספו מול דום ודיברו איתו בזמן שאני הסתובבתי ודיברתי עם מורגן. שאלתי אותו איך זה לנגן מול קהל כל כך שונה ואמרתי לו שאני לא באה לוומבלי וכאלה. גם סיפרתי כמובן שאני מישראל והוא אמר לי שוב, כמו שהוא אמר בפריז בדצמבר, שהם ממש רוצים לנסוע לכאן. אז שמענו את המעריצות של MCR מהצד השני של הכביש, צורחות כמו מפגרות וצחקתי ואמרתי למורגן ולשומר הראש של מיוז "נכון שאתם שמחים שאנחנו לא כאלה?" חחחחח מורגן צחק. אז זאת שעמדה מאחורי בהופעה.. נו, קוראים לה מליסה.. שעוד עמדה שם ליד דומיניק למרות שהם לא דיברו על כלום, הסתובבה אלי ואמרה "לירון לא רצית להראות לדומיניק את הקעקוע שלך?!" ואז נזכרתי שאמרתי לה לפני ההופעה שתמיד אני שוכחת להראות להם את הקעקוע של Citizen Erased שיש לי. דומיניק כזה הסתכל אלי במבט של "?? מה??" חח ומורגן שאל אותי "what tattoo?" אז אמרתי למורגן שיש לי קעקוע של CE והוא התלהב בזמן שמליסה משכה לי את היד, הרימה לי את השרוול והראתה לדומיניק את הקעקוע שלי חח דומיניק תפס לי את היד, בהתחלה הוא החזיק לי בשרוול כאילו הוא פחד שאם הוא ייגע לי ביד עצמה אני אתן לו מכות או משהו חח והוא פשוט שם את הפרצוף שלו ממש קרוב לקעקוע וחקר אותו במשך 5 דקות בערך. בסופו של דבר הוא גם החזיק לי ביד וסובב אותה כזה כדי לקרוא את הכל חח הוא סיים לקרוא, הסתכל עלי עם חיוך ענק על הפרצוף, עשה את הסימן הזה של rock עם האצבעות שלו וצעק hardcore, yeah!!!! חחחח אני כמובן הייתי חייב להרוס את המצב רוח והסברתי לו שלקעקוע יש עוד משמעות בשבילי כי זה מזכיר לי את סבתא שלי.. שהיא עם אלצהיימר.. והפרצוף שלו פשוט נפל כזה חח ואז אני אמרתי "אבל אני גם הארדקור!!" חח אז הוא צחק שוב. ואז הוא פשוט המשיך לעמוד שם כשכבר לאף אחד לא היה מה להגיד והוא מסתכל עלי בתקווה שאני אגיד משהו אז שאלתי אותו אם אני לא אראה אותו בפנסילבניה, למי להעביר את המתנה... אז הוא אמר או לטום קירק או לדום אנדרסון - מנהל סיבוב ההופעות שלהם או לשומר הראש שלהם שאז הוא הציג לי אותו וקוראים לו דני. הוא חמוד. אז גם אמרתי שNew Born was a good move ודומיניק ענה משהו שאני לא זוכרת אבל הוא היה מרוצה. וזהו. אחרי שהוא הלך לאוטובוס המעריצים של מיוז עזבו ואני חציתי את הכביש לחכות לMCR. אמרו לי שאף אחד מהם עדיין לא עזב ושהם סתם צרחו שם האנשים אז עברתי אחד אחד, כל ה50, לפחות, אנשים שהיו שם והסברתי שאם הם יצעקו MCR לא ייגשו אליהם בחיים כי הם שונאים את זה ושבמקום לצעוק שימחאו כפיים (נו גנבתי את הרעיון מהמעריצים של מיוז חח) ג'רארד היה הראשון שיצא והלך ישר לאוטובוס. הוא הסתיר את הפנים שלו כאילו הוא מייקל ג'קסון או משהו ככה שגם אף אחד לא זיהה אותו. עצוב. אחר כך פרנק יצא והייתי מופתעת שאנשים אשכרה הקשיבו לי - כולם מחאו לו כפיים. הוא התלהב וניגש לחתום. הוא עבר שם אחד אחד, התחיל מאחורי גדר שהייתה שם ואז הגיע לאיזור שלנו בו אנחנו עמדנו גבוה כזה מעליו. העיניים שלו היו אדומות לגמרי, ראו כמה עייף הוא היה, והוא עדיין עשה את זה. אני לא רציתי חתימה אז פשוט אמרתי היי ושאלתי לגבי המתנה. הוא היה בשוק טוטאלי לראות אותי שוב ("OMG hi!!") וציין שהוא לא קיבל את המתנה אבל הוא יחפש אותה באוטובוס. אני לא יודעת אם זה הגיע אליו בסופו של דבר. אחרי פרנק, ריי יצא, שוב מחאו לו כפיים והוא עשה בדיוק אותו דבר. כשהוא הגיע אלי שאלתי "when are you guys coming to Israel?" והוא ענה "you know what? Probably this year because we're going to a lot of new countries this year" אז אמרתי שיש להם הרבה מעריצים כאן והוא אמר לי להגיד להם שהוא אמר "what'ssssss uppppppp?" אז אמרו לי שגם בוב הלך ולא שמנו לב אליו חח אז זהו זה. אני עוד חיכיתי למונית אחרי שכולם הלכו והתפדחתי שהאוטובוס של מיוז היה עדיין שם, אני מקווה שהם לא ראו אותי חח MuseCoke!!

CitizenErased

New member
מיוזרים עם דומיניק

והמכנסיים המאוד כ-ח-ו-ל-ו-ת שלו זאת עם האדום לידו זו מליסה

CitizenErased

New member
בעעע שכחתי

שגם הזכרתי לדומיניק את השאלות שנתתי לו חח והוא כזה תקע פרצוף של "אופסי!" ואמר שהן באוטובוס ושהוא ינסה לסיים עם זה לפעם הבאה חח

AlexPooh

New member
העם רוצה לראות את הקעקוע O:

אוף, איזה כיף לך :) זה מיותר לציין כמו אני דומה לשרק בצבעים עכשיו נכון? P:

CitizenErased

New member
העם רוצה העם יקבל ../images/Emo3.gif

זה מסתובב לו מסביב לזרוע שלי ובע"ה הם עוד יבואו לארץ... אנחנו נגרום לזה לקרות

למעלה