../images/Emo26.gifההופעה עצמה../images/Emo36.gif
כן הגעתי מוקדם והיה לי אחלה מקום בתור. אבל המזל האמיתי הגיע כשהם התחילו לתת לאנשים להכנס. איכשהו מצאתי את עצמי בין ה6 אנשים הראשונים שנכנסו. ואחרי שהם כבר הכניסו אותנו הם החליטו לעצור את התור. אז יכולתי בכיף להכנס, ללא לי בסבבה לגדר ליד הבמה ולתפוס מקום בן זונע בשורה הראשונה, וזה מה שעשיתי
נעמדתי בין האמצע לצד שמאל, כי ידעתי ששם מאט נמצא בסט של מיוז חח הצלחתי גם לשמור מקום לג'ינה שנשארה תקועה בחוץ. שכחתי לציין שאחרי המפגש החביב עם פרנק, חברה שלי הכינה באנר "Gerard we gave you the card" ובצד השני "Play something from Bullets, pretty please" ככה ששורה ראשונה היה מצויין, מקום לשים את הבאנר שהם יראו בלי שנסתיר לאף אחד
מיוז היו מדהימים. עשו את אותו הסט שהם עשו ביוסטון אבל לשם שינוי לא נמחצתי למוות ובחיים שלי לא ראיתי כל כך טוב. פתאום יכולתי לראות את הפנים של דומיניק בזמן שהוא מנגן שזה קטע לא נורמלי בשבילי חח השירים שהם ניגנו, לא בסדר מדוייק: Map of the Problematique, Hysteria, Time is Running Out, Butterflies & Hurricanes, Stockholm Syndrome, Starlight, Supermassive Black Hole וKnights of Cydonia. היו לנו גם בלונים בסוף שוב שזה תמיד כיף
אחרי שהם ירדו מהבמה הייתה איזו חצי שעה הפסקה ואז, כשוילון כהה מסתיר יותר מחצי מהבמה, ג'רארד הגיע במיטת החולה למרכז הבמה, עם החלוק הזה ואז פשוט הוריד אותו והתחיל לשיר. לא זוכרת איזה שיר אז אל תשאלו אותי חח את הקטע הזה מצאתי כדיי מגוחך. אבל אחרי שהוילון ירד ויכלו לראות את כל הבמה זה היה נחמד ביותר ואפילו אפקטים, תפאורה ואורות מרשימים
במהלך ההופעה עמדנו דקת דומיה בגלל המטורף שרצח יותר מ30 אנשים בוירג'יניה כמה ימים קודם לכן. מה שהפריע לי בעניין זה שבסוף הדקה הם מהר מאוד עברו לשיר הקצבי Heaven Help Us.. הם כאילו לא הפרידו בין השניים. הם היו צריכים להגיד שהם הולכים להמשיך עכשיו, לדעתי. עוד דברים מיוחדים במהלך ההופעה.. חגגו למאט קורטז, טכנאי הגיטרה המקסיקני של פרנק שגם החליף אותו כשהיה חולה וכעת כשמייקי בירח דבש הוא מחליף אותו, יומולדת. אז הם הביאו להקה מקסיקנית למרכז הבמה ופינייטה והרבה שטויות. בזמן היומולדת הזאת פרנק קלט את הבאנר של חברה שלי שביקש שהם ינגנו משהו מהאלבום הראשון והוא הניד את הראש שלו כאילו הוא אומר "it's a tough one" כאילו, אין מצב
אז הוא קלט אותי, חייך ועשה לי שלום חח כמו כן ג'רארד ירד לקהל באחד השירים, הוא סתם הסתובב שם בין השורה הראשונה לבמה. בזמן ההופעה הייתה הפסקה של כמה דקות והם החליפו את התפאורה לתפאורה של האלבום השני וגם החליפו בגדים (הורידו את בגדי הבלאק פרייד
) ואז במהלך You Know What They Do to Guys Like Us (Who Write Songs With Titles that are Clearly Wayyyy too Long) in Prison פרנק ירד לקהל. הייתה לי הרגשה שהוא ייגש אלינו אבל הוא פספס אותנו והמשיך ללכת. אז הוא נעצר, הסתכל אחורה כאילו הוא מחפש משהו, אני הסתכלתי עליו והוא קלט אותי, חזר חזרה אלי ותפס לי את היד בזמן שכולם מסביבי מנסים לתפוס אותו חח האבטחה הדפוקה שם חשבה שאני זאת שמנסה לתפוס אותו וניסו להפריד אותנו.. אני כזה "BUT I'M NOT DOING ANYTHING!!!!" חח סתומים. אז הוא הבין שזה לא הולך, עזב אותי, הסתובב וניגן בגיטרה כשהוא נשען עלי כזה. והוא כולו רטוב מזיעה ואני התמלאתי בזיעה שלו
ושוב האבטחה מנסה להעיף אותי כשאני בכלל לא מנסה לגעת בו ואני מסביבי מנסים לתלוש לו שיערות חחחח זה היה דיי מטורף אבל מגניב ביותר. אחר כך גם הסתבר שהם ביטלו את המפגש מעריצים שהיה אמור להיות להם אחר כך כי 2 מהלהקה היו חולים וכנראה שפרנק היה אחד מהם. בכל מקרה מיום אחר כך ובמהלך שבוע שלם בניו יורק אני הייתי חולה, מעניין בגלל מי
צר לי אבל אין תמונות. ניסיתי לצלם בזמן מיוז.. בפלאפון שלי! אפילו לא במצלמה! (למרות שהצלחתי להכניס אותה לאולם כי החבאתי אותה בחזיה חח) אבל הם צעקו עלי