שרשור ארה"ב הגדול - הקדמה

Luna Sphere

New member
זה נראה קצת כאילו מאט מנסה לגרבץ

בלי שאף אחד ישים לב (בגלל זה הוא שותה, כדי להסוות) אבל נראה שהדומיניק יותר מגיב לעניין.

CitizenErased

New member
*ארמ* חח

חברה שלי הביאה את עניין ה*מכנסיים* של דומיניק בתמונה הזאת לתשומת ליבי ומאז יש לי סיוטים.

Sweet Calamity

New member
אבל איפה אפי?../images/Emo12.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo115.gif

תמונות מהופעה?משהו?? אני קוראת שוב ושוב את הפסקה האחרונה ולא קולטת שלא הלכת בסוף לחלוקת חתימות שלהם. באסה.

CitizenErased

New member
רציתי ללכת...

תכננתי ללכת לחלוקת חתימות שלהם ושל הקילרס אבל שתי הלהקות ביטלו. זה ממש ביאס אותי אז החזרתי את האלבומים ולמזלי קיבלתי את הכסף חזרה חח בכל מקרה את ההופעה של AFI ראיתי מלמעלה ככה שלא צילמתי כי התמונות היו יוצאות דיי נורא. אבל היה משעשע לראות את דייבי מקפץ לו כשאני מאליו.. ... פאק זה נשמע כל כךךךך רע.

CitizenErased

New member
../images/Emo169.gifה16 באפריל, מיי כמיקל רומנס ומיוז../images/Emo169.gif

...והפעם לשם שינוי נשארתי לכל ההופעה של MCR
ואני מאמינה שכולם כבר מכירים את רוב הסיפור מפורום MCR אז אני אנסה לא להרחיב יותר מדי (כן!! אני!!
) קיצר, בבוקר טסתי מדאלאס לסן אנטוניו. הגעתי למלון, התארגנתי ויצאתי להופעה. התור היה ממש קצר כשהגעתי אז ידעתי שיהיה לי מקום טוב. לקחתי איתי את הכרטיס הענק לג'רארד שאלמוג מפורום MCR פה בתפוז הכינה. למרות שזה עצום ולמרות שלא דיברתי עם Worm יום לפני אז לא ידעתי אם יהיה לי איך להפטר מזה. נפגשתי עם ג'ינה ו2 חברות שלה (אותה הג'ינה מיוסטון ומהפסטיבל) בסביבות 1 בצהריים ויצאנו בחיפוש אחר שומר כלשהו שנוכל לתת לו את הכרטיס שיעביר לג'רארד. האוטובוס היו כולם בתוך חניה ענקית שהייתה מאוד רחוקה מהכניסה במקום מגודר.. אבל השער לחניה היה פתוח ולא היו שם שומרים. הנחנו שבפנים יהיו שומרים ושלא יעשו לנו בעיות כי מן הסתם זה עוד מוקדם וMCR עדיין לא שם - זה מה שחשבנו. הלכנו לנו בחניה כשקלטתי מישהו מדבר בפלאפון בצד, עם הגב אלינו. היה קל לראות שהבן אדם הזה היה מאודדדד אימו חח מאחורה לא ידעתי אם זה בן או בת. המשכנו ללכת כשפתאום 5 שומרים קפצו עלינו וצעקו עלינו שאנחנו מסיגי גבול ושאנחנו צריכים לחזור או שהם יעצרו אותנו. בתוך ההמולה ניסיתי להסביר להם שאני סך הכל רוצה לתת למישהו את הכרטיס ברכה כדי שאני אוכל להכנס להופעה בלי בעיות. אבל הם המשיכו להגיד לנו שנחזור ובלהבלהבלה. אז קלטנו שהאימו הזה בצד הסתובב וזה בעצם היה פרנק מMCR חח הוא קלט מה שקרה שם ואמר בפלאפון 'I have to go, I love you', סגר את הפלאפון וניגש אלינו. הוא ביקש מהשומרים להרגע ואמר להם שזה בסדר, שאנחנו יכולות להשאר. הוא ישר ניגש דווקא אלי, לא אל חברות שלי, ולחץ לי את היד. הוא הסתכל לי במבט שכאילו הוא מזהה אותי למרות שידעתי שאין מצב שהוא זוכר אותי מאוקטובר. אז כדי להזכיר לו שאלתי אותו אם הוא זוכר ספר חתום של טים ברטון (מתנה שנתתי לו באוקטובר שהוא מאודדדדד התלהב ממנה). אני כנראה קצת התרגשתי לראות אותו שוב ודיברתי ממש מהר והוא לא הבין אותי חח שאלתי 3 פעמים והוא כל הזמן שאל אותי "what? I didn't understand" חחחחח חברה שלי אז אמרה את זה לאט והוא הסתכל עלי ואמר "omg! Of course! It's one of my favorite things!" והשאלה הבאה כמובן הייתה "you came all the way here?! To San Antonio?!?! WHY?!" חח אז הצבעתי על חולצת המיוז שלי ואמרתי "well, I like them, I'm here for them" והוא אמר "oh" והתקרב אלי ואמר לי בשקט "who isn't?" חחחחח אז נתתי לו את הכרטיס לג'רארד, לא לפני שכתבתי פתק קצר שמסביר שהכרטיס ניזוק קצת בטיסה ושזה לא אני הכנתי אלא מישהי אחרת והשארתי מספר פלאפון למקרה הצורך
תוך כדי שכתבתי את הפתק, פרנק דיבר קצת עם חברות שלי שסיפרו שהיינו בפסטיבל יום לפני ואז הוא אמר לי שרואים על הפנים שלי שנשרפתי... ארמ!! תודה! אני יודעת
היה כמה פעמים שהוא כאילו התקרב אלי קצת והיה נראה שהוא הולך לחבק אותי, אחרי שסוף סוף נקלט לו מי אני. אבל אז הוא הסתכל אחורה וקלט את השומרים מקיפים אותנו והניח שאולי זה עדיף לשנינו שזה לא יקרה חח הנחתי שאני אאלץ לחכות לחיבוק ממנו בתאריך אחר ...

CitizenErased

New member
../images/Emo26.gifההופעה עצמה../images/Emo36.gif

כן הגעתי מוקדם והיה לי אחלה מקום בתור. אבל המזל האמיתי הגיע כשהם התחילו לתת לאנשים להכנס. איכשהו מצאתי את עצמי בין ה6 אנשים הראשונים שנכנסו. ואחרי שהם כבר הכניסו אותנו הם החליטו לעצור את התור. אז יכולתי בכיף להכנס, ללא לי בסבבה לגדר ליד הבמה ולתפוס מקום בן זונע בשורה הראשונה, וזה מה שעשיתי
נעמדתי בין האמצע לצד שמאל, כי ידעתי ששם מאט נמצא בסט של מיוז חח הצלחתי גם לשמור מקום לג'ינה שנשארה תקועה בחוץ. שכחתי לציין שאחרי המפגש החביב עם פרנק, חברה שלי הכינה באנר "Gerard we gave you the card" ובצד השני "Play something from Bullets, pretty please" ככה ששורה ראשונה היה מצויין, מקום לשים את הבאנר שהם יראו בלי שנסתיר לאף אחד
מיוז היו מדהימים. עשו את אותו הסט שהם עשו ביוסטון אבל לשם שינוי לא נמחצתי למוות ובחיים שלי לא ראיתי כל כך טוב. פתאום יכולתי לראות את הפנים של דומיניק בזמן שהוא מנגן שזה קטע לא נורמלי בשבילי חח השירים שהם ניגנו, לא בסדר מדוייק: Map of the Problematique, Hysteria, Time is Running Out, Butterflies & Hurricanes, Stockholm Syndrome, Starlight, Supermassive Black Hole וKnights of Cydonia. היו לנו גם בלונים בסוף שוב שזה תמיד כיף
אחרי שהם ירדו מהבמה הייתה איזו חצי שעה הפסקה ואז, כשוילון כהה מסתיר יותר מחצי מהבמה, ג'רארד הגיע במיטת החולה למרכז הבמה, עם החלוק הזה ואז פשוט הוריד אותו והתחיל לשיר. לא זוכרת איזה שיר אז אל תשאלו אותי חח את הקטע הזה מצאתי כדיי מגוחך. אבל אחרי שהוילון ירד ויכלו לראות את כל הבמה זה היה נחמד ביותר ואפילו אפקטים, תפאורה ואורות מרשימים
במהלך ההופעה עמדנו דקת דומיה בגלל המטורף שרצח יותר מ30 אנשים בוירג'יניה כמה ימים קודם לכן. מה שהפריע לי בעניין זה שבסוף הדקה הם מהר מאוד עברו לשיר הקצבי Heaven Help Us.. הם כאילו לא הפרידו בין השניים. הם היו צריכים להגיד שהם הולכים להמשיך עכשיו, לדעתי. עוד דברים מיוחדים במהלך ההופעה.. חגגו למאט קורטז, טכנאי הגיטרה המקסיקני של פרנק שגם החליף אותו כשהיה חולה וכעת כשמייקי בירח דבש הוא מחליף אותו, יומולדת. אז הם הביאו להקה מקסיקנית למרכז הבמה ופינייטה והרבה שטויות. בזמן היומולדת הזאת פרנק קלט את הבאנר של חברה שלי שביקש שהם ינגנו משהו מהאלבום הראשון והוא הניד את הראש שלו כאילו הוא אומר "it's a tough one" כאילו, אין מצב
אז הוא קלט אותי, חייך ועשה לי שלום חח כמו כן ג'רארד ירד לקהל באחד השירים, הוא סתם הסתובב שם בין השורה הראשונה לבמה. בזמן ההופעה הייתה הפסקה של כמה דקות והם החליפו את התפאורה לתפאורה של האלבום השני וגם החליפו בגדים (הורידו את בגדי הבלאק פרייד
) ואז במהלך You Know What They Do to Guys Like Us (Who Write Songs With Titles that are Clearly Wayyyy too Long) in Prison פרנק ירד לקהל. הייתה לי הרגשה שהוא ייגש אלינו אבל הוא פספס אותנו והמשיך ללכת. אז הוא נעצר, הסתכל אחורה כאילו הוא מחפש משהו, אני הסתכלתי עליו והוא קלט אותי, חזר חזרה אלי ותפס לי את היד בזמן שכולם מסביבי מנסים לתפוס אותו חח האבטחה הדפוקה שם חשבה שאני זאת שמנסה לתפוס אותו וניסו להפריד אותנו.. אני כזה "BUT I'M NOT DOING ANYTHING!!!!" חח סתומים. אז הוא הבין שזה לא הולך, עזב אותי, הסתובב וניגן בגיטרה כשהוא נשען עלי כזה. והוא כולו רטוב מזיעה ואני התמלאתי בזיעה שלו
ושוב האבטחה מנסה להעיף אותי כשאני בכלל לא מנסה לגעת בו ואני מסביבי מנסים לתלוש לו שיערות חחחח זה היה דיי מטורף אבל מגניב ביותר. אחר כך גם הסתבר שהם ביטלו את המפגש מעריצים שהיה אמור להיות להם אחר כך כי 2 מהלהקה היו חולים וכנראה שפרנק היה אחד מהם. בכל מקרה מיום אחר כך ובמהלך שבוע שלם בניו יורק אני הייתי חולה, מעניין בגלל מי
צר לי אבל אין תמונות. ניסיתי לצלם בזמן מיוז.. בפלאפון שלי! אפילו לא במצלמה! (למרות שהצלחתי להכניס אותה לאולם כי החבאתי אותה בחזיה חח) אבל הם צעקו עלי

Rose131

New member
אני לא רוצה לשאול איך הצלחת להכניס מצלמה

לחזייה
חבל שאין תמונות, אבל לא נוראXD [ומה את מתלוננת??!1 הייתי מתה שפראנקוש יזיע עליD:]

CitizenErased

New member
../images/Emo45.gifה26 באפריל, מיי כמיקל רומנס ומיוז../images/Emo45.gif

אחרי ההופעה ב16 באפריל בסן אנטוניו, הייתה אמורה להיות לי רק עוד הופעה אחת.. ב29 בפנסילבניה. אבל היה לי כל כך כיף שהחלטתי לבדוק את האפשרות לנסוע לעוד הופעה. בההתחלה חשבתי לנסוע לוושינגטון ב27 אבל אז החלטתי לנסוע לשארלוט, צפון קרולינה ב26. זה היה רחוק מאוד מג'רזי, איפה שישנתי קודם לכן וגם מפנסילבניה, איפה שהייתי צריכה להיות אחר כך. אבל סידרתי הכל במחשב בחו"ל ונסעתי. ופייר, זו הייתה אחת ההחלטות המוצלחות ביותר שעשיתי אי פעם
ב5 ימים שהייתי בניו יורק קודם לכן יצאתי בחיפוש אחר מתנה קטנה לפרנק מMCR, כתודה על זה שהציל אותנו מהאבטחה המבהילה. קניתי לו בובה וסיכה של ג'ק מסיוט לפני חג המולד. במהלך החיפוש אחר מתנה בשבילו נתקלתי במר תפוח אדמה של ספיידרמן. כמובן שישר חשבתי על דומיניק והחלטתי לקנות לו את זה חח חוץ מזה כשהייתי אחר כך אצל חברה שלי בג'רזי היא נתנה לי בייגלה מצופה שוקולד בשביל טום קירק, המנהל של מיוז. אז בהופעה בשארלוט הבאתי איתי את הבובה/סיכה לפרנק ואת השוקולד לטום. החלטתי להשאיר את המר תפוח אדמה להופעה האחרונה, בפנסילבניה. הגעתי להופעה ב11 בבוקר והיה לי אחלה מקום בתור. התחברנו שם כולם והיה צחוקים. בסביבות 1 הכרחתי שם מישהו בתור לבוא איתי מאחורי הבניין לבדוק אם אני יכולה להפטר מהמתנות לפרנק ולטום (פעם שעברה היה לנו מזל בסביבות 1 אז רציתי לנסות שוב חח) מאחורי המבנה היו 2 אוטובוסים שחנו ממש בכניסה למקום ו4 אוטובוסים בצד השני של הכביש. ניחשנו ששני האוטובוסים הקרובים לכניסה הם של MCR ומיוז וה4 האחרים הם של הצוות. ראינו את ריי מMCR שם דברים באחד האוטובוסים אבל לא רצינו לגשת להפריע כי זה היה מאחורי איזור שבעיקרון אסור היה לנו ללכת אליו (אבל לא היה שם ממש גדר או משהו כזה) אמרתי לאבטחה במקום שיש לי מתנה לאחד מחברי להקת MCR ושאלתי אם יש מישהו שאני אוכל להעביר לו את זה. אנשי האבטחה היו ממש נחמדים והביאו לי מישהי מהצוות של MCR שגם הייתה ממש נחמדה ולקחה את המתנה לפרנק (היא אמרה שהיא תשים את המתנה בחדר ההלבשה שלו) - היא גם ציינה שהוא עדיין ישן באוטובוס. כמו כן גם שאלתי אותה לגבי המתנה ל"מנהל של מיוז" והיא שאלה אותי אם אני מדברת על טום וכשאמרתי שכן היא אמרה שהוא תיכף מגיע אז אם אני אחכה אני בטח אוכל לתת לו את המתנה בעצמי למרות שאין לה בעיה להעביר... החלטתי לחכות. אחרי כמה זמן ראינו את ג'רארד מMCR נכנס לאוטובוס השני שהיה בכניסה (לא אותו האוטובוס שריי הוציא ממנו את המזוודה) וזה גרם לי לחשוב... האם אחד האוטובוסים שם הוא של מיוז או לא?! אז הסתכלתי לרגע לאוטובוסים בצד השני של הכביש ומאט פשוט עמד שם לחצות את הכביש. הייתי בשוק של החיים שלי חח אני מניחה שאתה לא מצפה לראות את מאט פאקינג בלאמי חוצה את הכביש
הוא הסתכל לשני הכיוונים (כמה פעמים, ילד טוב!) וחצה את הכביש. לא רציתי להציק לו אז לא ניגשתי אליו או משהו אבל אמרתי "היי מאט!", הוא הסתכל עלי ושוב התחיל לגחך כמו בפסטיבל חח ועשה לי שלום חח אז שאלתי אותו מרחוק אם הוא יוכל להעביר את מה שיש לי בשביל טום אז הוא אמר שטום מגיע תוך 2 דקות חח אז אמרתי לו תודה והוא המשיך ללכת ואכן, 2 דקות אחר כך, טום ומורגן חצו את הכביש. ניגשתי אל טום, אמרתי לו מה שחברה שלי ביקשה שאני אגיד לו ונתתי לו את השקית עם הבייגלה חח כמובן שגם אמרתי היי למורגן חח הוא כזה חמוד. אחרי שהם נכנסו החלטתי לחכות עוד קצת למקרה ואני אראה את דום או כריס. אבל במקום, טום יצא שוב, ניגש אלי ואמר "chocolate pretzels?" בזמן שהוא מצחקק לו חח אמרתי "כן" חח ואז הוא אמר לי תודה שהעברתי את זה וביקש שאני אגיד תודה לחברה שלי (מנואלה) כעבור כמה דקות, אחרי שמי שהיה איתי הלך וכמה בנות אחרות היו בדרך להצטרף אלי, ב10-20 דקות שהייתי דווקא לגמרי לבד חח, אני מסתכלת לצד השני של הכביש ורואה מכנסיים בצבע כחול בוהק כזה.. ממש כחול חזק חח כמובן שזה היה דומיניק הידוע במכנסיים הצבעוניות שלו. הוא לבש גם משקפי שמש ענקיות והשיער שלו היה מבולגן לגמרי חח הופתעתי לראות שאיפה שהוא עמד כדי לחצות את הכביש זה היה ממש מולי.. כאילו.. כשהוא חצה הוא פשוט ניגש ישר אלי, בלי שאפילו אמרתי מילה חח כשהוא בא אלי אמרתי לו "אני אוהבת את המכנסיים שלך" חח אז הוא צחק ממש ואמר לי תודה. ואז אמרתי לו שיש לי מתנה מגניבה ברמות להביא לו.. הוא התלהב.. ואז המשכתי ואמרתי שהיא לא שם חח היה אפשר לראות את האכזבה על הפנים שלו, כמו ילד קטן. אז המשכתי ואמרתי שאני אביא את המתנה לפנסילבניה אז הוא אמר שהוא יראה אותי שם
אחר כך שאלתי אותו אם הם מתכוונים להשאר הלילה לראות את MCR. הוא התחיל לחשוב, שאל אותי איפה אנחנו והתחיל לדבר על הופעה יום אחר כך כשלבסוף הוא אמר "ummm I think.. I don't know. I'm sorry!" חח אז אמרתי לו שסביר להניח שאני אראה אותו אחר כך בכל מקרה וזהו
אני חייבת לציין שהוא כלללל הזמן חייך. כאילו, כמה פעמים שכבר ראיתי אותו החודש, אף פעם לא ראיתי אותו בכזה מצב רוח טוב. כאילו, הוא תמיד מחייך אבל הפעם היה אפשר לראות שהוא ממש שמח חח זה היה נחמד אחר כך באו עוד אנשים.. וגם ראיתי שכריס עבר את הכביש אבל לא ניגשתי אליו, רק עשיתי שלום שוב חח הוא לא נראה במצב רוח מי יודע מה. אה וגם ראינו את פרנק מMCR יוצא מהאוטובוס כמו שההיא אמרה ונכנס למבנה. הוא הלך כמו איזה זומבי, היה אפשר לראות שהוא הרגע קם. ראינו גם את מאט יוצא מהבניין והולך לואן.. כנראה נסע לעיר לקצת. הם לא ממש עשו סאונדצ'ק ברוב הופעות החימום (יש לי הרגשה שהם החליטו להיות סנובים ולהגיד שהם לא צריכים את זה חחחחח) אז הם מן הסתם היו ממש משועממים בפנים. אחת הבנות אמרה שמאט נראה קצת מבואס ממשהו אז דאגתי, זה לא כיף שמאט לא במצב רוח 100%
אחר כך חזרתי לתור.. הייתי מאחורה 3 שעות ועדיין שמרו לי את המקום בתור. איזה כיף.

CitizenErased

New member
../images/Emo26.gifההופעה עצמה../images/Emo36.gif

אחרי שחזרתי לתור, כבר היה אחרי 4 אחר הצהריים והתור היה דיי עצום. התחלתי בחיפוש אחר מעריצים של מיוז שמתכוונים לצאת אחרי הסט שלהם. ואלו שמצאתי אמרתי להם ללכת לכניסה האחורית אחר כך כי "ממש קל לפגוש אותם שם"
אז קבענו להפגש שם אחרי הסט של מיוז. אמרו לנו שוב לא להכניס מצלמות אז שוב הסתרתי את המצלמה בחזיה.. בתקווה שהפעם בפנים לא ישימו לב ואני כן אצליח לצלם. בסביבות 7 נכנסו לאולם, תפסתי שוב שורה ראשונה מול מאט, בדיוק כמו בסן אנטוניו חח ואחת הבנות שהכרתי בחוץ שאוהבת את מיוז במקרה הגיעה ונעמדה מאחורי, אז לפחות הייתה מעריצת מיוז אחת מסביבי חח ודאגתי שכל השאר ישתפו פעולה בהופעה גם כן כעבור כחצי שעה מיוז עלו לבמה והתחילו עם Knights of Cydonia.. שזה היה השוק הראשון כי למרות שבהופעות של עצמם הם לפעמים מתחילים עם זה, ברוב ההופעות שלהם לבד ולפי מיטב ידיעתי בכל הופעות החימום שלהם, הם סגרו עם השיר הזה. אחרי KOC מאט ניגש לבדוק את הפסנתר ואני כזה "?!?!" כי בסטליסט של הופעות החימום שכבר ראיתי השיר היחיד עם פסנתר זה Butterflies & Hurricanes, אבל קטע הפסנתר שם הוא לקראת סוף השיר. אז כשהוא ניגש לפסנתר כבר בהתחלה (אגב, הפסנתר לא עבד בהתחלה וכעבור כמה שניות סידרו אותו חח) אמרתי "אמג, הם הולכים לנגן את New Born?!" המעריצה של מיוז מאחורי השתגעה כי בעיקרון הם לא ניגנו בהופעות החימום שום דבר מהאלבום השני - אוריג'ן אוף סימטרי, מהסיבה הפשוטה שהאלבום הזה יצא בארה"ב רק לפני כמה חודשים (כשבשאר העולם הוא יצא ב2001) ולא פורסם בכלל על ידי חברת התקליטים (וזה עצוב כי זה האלבום הכי טוב שלהם). ואכן, אחרי שסידרו את הפסנתר הם התחילו לנגן את New Born. ההופעה בכללי הייתה שונה מכל הופעה ראשית או חימום שראיתי של מיוז. מאט היה קצת פחות היפראקטיבי אבל הם עדיין הצליחו לגרום להופעה להיות מעולה כי הם שינו המון. הם אילתרו פתאום ריפים וסולואים בין לבין שלא שמעתי בעבר. ושינו המון תוך כדי השירים (אני זוכרת בפירוש שהיה שינוי דיי גדול באחת מקטעי הסולו בMap of the Problematique) כמו כן גם בStarlight, זאת הייתה ההופעה הראשונה של מיוז שראיתי אי פעם שמאט לא עשה את המחיאות כפיים בכלל (במקום זה הוא תקע פוזה דרמטית על המיקרופון.. בקרוב תמונה) אבל המעריצים המעטים שהיו של מיוז בקהל כן עשו וגרמנו גם לשאר לעשות חח והוא גם שינה את המשפט our hopes and expectations באחד הקטעים לour trials and tribulations, שפעם הוא היה עושה הרבה אבל לפי מיטב ידיעתי הוא כבר חודשים לא שינה את זה
אני אישית אף פעם לא שמעתי את השינוי הזה בהופעות שהייתי חח אז נכנסתי קצת לשוק מהעניין. הצלחתי לצלם דיי הרבה ב4 השירים הראשונים, אבל בזמן השיר הרביעי, Butterflies & Hurricanes, ניגש אלי איש אבטחה ואמר לי שאסור לצלם חח פייר הייתי בסבבה עם העניין כי כבר היו לי אחלה וידאוים ותמונות
עוד שירים שהם שרו: Hysteria וTime is Running Out... בעקבות הוספת New Born הם הורידו את Supermassive Black Hole שזה דיי שוק כי זה הסינגל הבא שלהם בארה"ב. הם סגרו את ההופעה עם Stockholm Syndrome שבכיף אני יכולה להגיד עכשיו שזה ללא ספק ה-פינאלי להופעות, יותר מKOC, הוא פשוט מעולה. אנשים התחרפנו. וגם, הם הביאו את הבלונים שוב
היה מצחיק שאת הבלונים שהביאו אנשי צוות (בין היתר טום קירק) הם זרקו מהצדדים לשורה הראשונה ואנחנו העברנו הלאה. אבל הכי מצחיק היה שמישהו בא ממש מולי עם בלון כדי לזרוק (הוא הלך עד האמצע כדי לזרוק את הבלון חח) ואחרי שהסתכלתי עליו נקלט לי שזה בוב ממיי כמיקל רומנס חח הבנות מסביבי התחרפנו כשהן ראו אותו. הוא זרק את הבלון וכעבור בערך 2 דקות הבלון התפוצץ מעלי והתמלאתי כולי בקונפטי (חתיכות נייר צבעוניות חח) שהיה בתוך הבלון. הבלון עצמו אגב, שעכשיו היה פשוט פיסת גומי ענקית, נפל לי ישר לידיים חח אז לקחתי אותו ויש לי עכשיו פיסת גומי ענקית בחדר אבל זה לא משנה כי זה Muse Balloon יאיי! עכשיו אני אהיה הבן אדם הכי פאנגירלי בעולם. חשוב לציין שאני לא כזאת, אני לא אחת שעושה "אמג הוא נגע בי, אני לא מתקלחת בחיים וכאלה" אבל פייר כל כך לא ציפיתי שזה יגיע שאני חייבת להתלהב חח בעיקר כשגם שאתה בשורה ראשונה אתה לא מצפה שהלהקה בעצמה תשים לב אליך, בין אם הם מזהים אותך ביום יום או לא. אבל כשהם באו לרדת מהבמה מאט הסתכל לי ישר בעיניים, אבל ממש ישר בעיניים, ושלח לי נשיקה. אני הרגשתי לרגע קטן כאילו הלב שלי נמס חח ואחת הבנות שהייתה לידי מסתכלת עלי בהיסטריה ואומרת לי "אמג!! ראית את זה?! הוא שלח לך נשיקה!!" ואני כזה מסתכלת עליה בשוק ואומרת "אמג!! אני יודעת!!" חח זה היה קטע פאקצי אבל פייר, לא איכפת לי. לא ציפיתי שזה יבוא וזה ריגש אותי. נחמד היה לראות שהוא יודע שאני שם ומזהה אותי עדיין חח אחרי שהם ירדו מהבמה, אני והמעריצה של מיוז שהייתה מאחורי (מליסה) אמרנו "טוב שום דבר לא הולך להתעלות על זה..." ויצאנו...

למעלה