הגמל המ
ף

• פותח הנושא e t a
  • פורסם בתאריך

Tommy89

New member
../images/Emo205.gifאני בעד גרמניה. סוג של מההתחלה.

לפי דעתי, הגמר יהיה הולנד-גרמניה. ומשם הכל פתוח.. התקווה שלי היא שגרמניה ינצחו, כי אם לא, ואני אהיה שם ארבעה ימים אחרי הגמר - אנחנו נחווה ימי אבל גרמניים במשך כל השבוע שלנו שם. מצידנו ומצידם .__.

e t a

New member
../images/Emo118.gifאוף!! כל העולם נוסע לגרמניה חוץ ממני../images/Emo10.gif

THai483

New member
לא רק אתה ../images/Emo4.gif

אני גם מתה לטוס לשם ויש לי עוד שורשים שם, זה פשוט לא פייר >:

THai483

New member
../images/Emo13.gif

צריך פה את הסמיילים של ישרא, הם הרבה יותר שווים

DeathK

New member
../images/Emo59.gif קצת בדיליי -

גמאני מת לטוס לגרמניה.. הייתי שם 4 או 5 פעמים ויש לי גם איזשהו שורש גרמני (אנערף סבא רבא או משו) מקום מדהים!
קיצר דני נוסעים ביחד?

e t a

New member
../images/Emo118.gifכןןןןןןןן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

THai483

New member
קחו אותי איתכם :(

ההורים שלי מסרבים לטוס לשם, למרות ששניהם היו שם. ואני כל כך רוצה

e t a

New member
../images/Emo118.gifאולי נארגן משלחת ישראלית לסטודיו שלהם?

THai483

New member
מיש תהיה שם, בגלל זה היה את פרוייקט המכתבים

ואני מתה מקנאה שאני לא אהיה שם \: אבל אם הם יקראו את המכתב שלי אני בהחלט אהיה מאושרת *-*

e t a

New member
../images/Emo118.gifאני יודע על מיש..

יש לה כ"כ הרבה מזל.. והאמת שמגיע לה

Tommy89

New member
../images/Emo205.gifמי זה כולם? ><

אני נוסעת לטיול שורשים, סוג של... עם כל החמולה. אז אל תקנא, כזה טיול אפשר לעשות גם בארץ בחיף :)

HeelsOverHead

New member
אז.. אפשר לפרוק פה ? ../images/Emo10.gif

טוב אם שמתם לב נעלמתי בערך עם הודעה שתיים בערך בשבוע האחרון.. והחופש הזה ממש לא מרגיש לי כמו חופש ... מחר כאילו היום כאילו ב8בבוקר ההורים שלי טסים לבודפשט בדקה התשעים כאילו בשבת הם קנו כרטיסים (ונעזוב את זה שממש באלי לטוס אבל הם אמרו שאני טסה לפוליןאז..) ד''א אני כותבת בפלאפון אז.. ועוד אבא שלי הזמין קרובות משפחה שלי מצרפת אלינו הן בגיל שלי והכל והן נחמדות וזה אבל הן לא הכי מבינות אנגלית ואני יודעת5מילים בצרפתית.. ואיו לי מושג עד מתי הן כאן ובאמת אין לי בעיה איתן אבל בקושי לעצמי אני דואגת ואני צריכה לדאוג גם לאח שלי ולכלב שלי ועכשיו גם להן... אח שלי הגדול בחלוץ עכשיו בונה את המחנה קיץ אז הוא לא פה ביום שלישי יש לי תאוריה בתחנה המרכזית החדשה ואני מתה מפחד וחברות שלי הבריזו לי .. ואין מי שיבוא איתי ואף פעם לא הייתי שם כל היום אני בוכה פה אהה וגם באתי לנתק משהו מהחשמל והתחשמלתי קלות-זרם כזה אבל חזק ואין לי מושג איך אני אחזיק מעמד בכלל שבוע בלי אמא שלי... ועכשיו לדברים משמחים יותר .. אתול היה וידצ'אט עם איג'י מדיסקו קארטיס והוא הרג אותי הוא לא זוכר בני כמה חברים שלו והוא שעה ניסה להיזכר חחחחח .. והכרתי להקה חדשה :0 לא להקת פופ בריטית בשם דה וואנטד הקליפ הראשון שלהם יצא לפני שבועיים קוראים לו אול טיים לואו חחח והם חמודים:)

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gifאוו../images/Emo23.gifקוקי.

אני בטוחה שאת מסוגלת לעבור את זה ובגדול. תנשמי עמוק ותעצמי את העיניים, תרגעי מעט. אז כאילו הבנות האלו באות להתארח אצלך? אני בטוחה שהן יעזרו לך ותסתדרו מצויין, מקסימום תשתמשו בהרבה שפת סימנים של להצביע על דברים או לצייק.
ואנגלית והכול, אני בטוחה שכולם ישתדלו וגם אח שלך. בקשר לתאוריה, תאוריה במה? נהיגה? כי יש גם בפתח תקווה. והן יכולות לבוא איתך או אח שלך או מישהו קרוב אחר. :) אני בטוחה שיהיה בסדר ושאת תסתדרי, ואת תמיד יכולה לשוחח אותי ואני אעזור לך. אפילו בטלפון אם את צריכה אותי למשהו, לא משנה מה.
:) אוו, תני קישור ללהקה. D:

למעלה