../images/Emo15.gif פתיחת הקיץ במועדון הג'ק במודיעין!
לפני איזה חצי חזרתי ממופע פתיחת הקיץ של מועדון הג'ק, היה ממש כיף! טוב, מועדון הג'ק זה מועדון לפיתוח הרוק במודיעין, כלומר, פיתוח להקות צעירות. וכל כמה זמן הם עושים איזה אירוע מוסיקה, שבו כל הלהקות שנרשמו והתאמנו בג'ק מופיעות, וגם אומן ישראלי אורח מופיע, כמו למשל היהודים או מופע הארנבות של ד"ר קספר. היום שלושת הלהקות שזכו שמקומות הראשונים בתחרות "כוכבי הבמה" הופיעו, וגם הלהקה "איטליז". ת'כלס, ההופעות עצמן pretty sucked... אבל החברה הייתה ממש טובה, ופגשתי מלאא אנשים נחמדים. פגשתי מלא אנשים שגדלתי איתם (אחרי חצי שעה שיחה עם מישהו הסתבר שגדלתי איתו ועם אח שלו שכמעט רמס אותי בהופעה XDD ), והיה ממש מגניב, ופגשתי גם מלא אנשים נחמדים משכבת הגיל שלי וגם מז' (שעולים לח'), ומישהו ממש מגניב מי"א (נראה לי), ודיברנו המון עם השומר בן ה-23 המגניב ברמות של המופע, שמסתבר שהוא ממש בקי ברוק ובמטאל. ואחת מהבנות שהכרתי בטעות עיקמה לי את היד על קיר (היא התיישבה על אנשים, הם נדחפו לקיר ובלאגן אחד גדול), נשבעת לכם שבחיים שלי לא יצאו לי כל כך הרבה קליקים ממקום אחד באותו הזמן, ועד עכשיו כואב לי ): בקיצור, היה ממש כיף, ושבוע הבא אני הולכת לעוד הופעה של להקת spitfire שהם גם להקה ממש טובה, וזאת בעצם מסיבת השקה שלהם.
אההה, וגם הכרתי מלא בנים חמודים
לילה טוב