הגמל המ
ף

• פותח הנושא e t a
  • פורסם בתאריך

e t a

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo45.gifמצטרף לבקשה ../images/Emo13.gif

DeathK

New member
../images/Emo59.gif דני אם תרצה לשמוע אול טיים לוו

אני הכתובת.. יש להם שירים ממש חמודים
לא יודע אם הם בריטים.. בכל מקרה דבר איתי! היילי תרגישי טוב! החופש יתחיל במוקדם או במאוחר תחשבי שיש אנשים בצבא שמזלם יותר גרוע (כמוני) ואין להם חופש.. אני מרגיש את הקיץ רק בזיעה של ללכת עם מדים כל יום הייתי בים כולה 3 פעמים מאז תחילת הקיץ (לא שזה מעט) ואין לי עם מי לצאת חוץ מדני הזה שהוא מעריץ של טוקיו הוטל אז קצת פאדיחה
קיצר יהיה טוב ילדה!

e t a

New member
../images/Emo118.gifחחח יא מניאק ../images/Emo3.gif

אני אדם מבדר ביותר

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif XDD

אם דיברת אליי אז השם שלי הוא כרמל ואם לא אז אופסי XD ואול טיים לואו |ריר| לשלטון D: עד הצבא יש לי עוד שנה וחצי בערך |סנוב| שיגיע הזמן אני אבכה על זה גם XD תמיד אפשר להוציא גימלים P: [ כבר סיפרו לי את כל השיטות XD את רובן לפחות XD ]

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gif../images/Emo6.gif

לא, לשיר קוראים אול טיים לוו.
הוא לא התכוון ללהקה ונראלי הוא מכיר אותם. :0 כי כולנו בפורום שומעים אותם, כמעט.XD חחחחחח תומר, אני חושבת שהתבלבת.
אישית אם לי היה קורה כזה דבר, זאת לא הייתה בעיה.^^ חוץ מללכת לבד, לא הייתי הולכת.XD

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gif../images/Emo23.gifאכן!../images/Emo6.gif

חח מכירה!!! את הזמר ביחוד! :0
כאילו את אחד מהם, השחום יותר.D: עם הזיפים.הוא הראשון ששר בקליף נו.XD

e t a

New member
../images/Emo118.gifכרמל.. ../images/Emo201.gif

באיזה שעה התיאוריה
אני בדיוק בת"א בשלישי
ואל תדאגי... קרובות המשפחה בטוח יוכלו לעזור לך עם האח שלך והכלב, ואז תוכלי לתקוע אותם בבית ולצאת לבלות

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif ../images/Emo6.gif

את הסיפור על התאוריה אני אספר עוד מעט XD

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif כרמלי ../images/Emo201.gif

אני מגיבה באיחור גדול, אז לא נראה לי שזה יעזור ממש... אבל אני מקווה שהכל הסתדר

Pardon Me

New member
../images/Emo15.gif פתיחת הקיץ במועדון הג'ק במודיעין!

לפני איזה חצי חזרתי ממופע פתיחת הקיץ של מועדון הג'ק, היה ממש כיף! טוב, מועדון הג'ק זה מועדון לפיתוח הרוק במודיעין, כלומר, פיתוח להקות צעירות. וכל כמה זמן הם עושים איזה אירוע מוסיקה, שבו כל הלהקות שנרשמו והתאמנו בג'ק מופיעות, וגם אומן ישראלי אורח מופיע, כמו למשל היהודים או מופע הארנבות של ד"ר קספר. היום שלושת הלהקות שזכו שמקומות הראשונים בתחרות "כוכבי הבמה" הופיעו, וגם הלהקה "איטליז". ת'כלס, ההופעות עצמן pretty sucked... אבל החברה הייתה ממש טובה, ופגשתי מלאא אנשים נחמדים. פגשתי מלא אנשים שגדלתי איתם (אחרי חצי שעה שיחה עם מישהו הסתבר שגדלתי איתו ועם אח שלו שכמעט רמס אותי בהופעה XDD ), והיה ממש מגניב, ופגשתי גם מלא אנשים נחמדים משכבת הגיל שלי וגם מז' (שעולים לח'), ומישהו ממש מגניב מי"א (נראה לי), ודיברנו המון עם השומר בן ה-23 המגניב ברמות של המופע, שמסתבר שהוא ממש בקי ברוק ובמטאל. ואחת מהבנות שהכרתי בטעות עיקמה לי את היד על קיר (היא התיישבה על אנשים, הם נדחפו לקיר ובלאגן אחד גדול), נשבעת לכם שבחיים שלי לא יצאו לי כל כך הרבה קליקים ממקום אחד באותו הזמן, ועד עכשיו כואב לי ): בקיצור, היה ממש כיף, ושבוע הבא אני הולכת לעוד הופעה של להקת spitfire שהם גם להקה ממש טובה, וזאת בעצם מסיבת השקה שלהם. :) אההה, וגם הכרתי מלא בנים חמודים
לילה טוב

Tommy89

New member
רבאאאאאאאקק עם התפוז הזה!

ממתי אנטר שולח?! קיצ, אני שמחה שנהנית D: ותהני בהופעות סלאש מסיבות סלאש מה שזה לא יהיה הבאות שלך

e t a

New member
../images/Emo118.gifחח כן, כשאת בכותרת אנטר שולח ../images/Emo3.gif

תפוז תפוז..

e t a

New member
../images/Emo118.gifחח גם את רואה את המשחק../images/Emo35.gif

בינתיים שומדבר מעניין

למעלה